שיהיה גם טעים ושכוווווווולם יאהבו. משהו פשוט ומהיר הכנה
תראו איזה יופי.
אהבתי מאד את הצבע והניחוחות
המצרכים להכנת הרוטב:
שמים בכלי קטן ועמוק
5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק של טל וטרי
כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר
2 כוסות מים מעורבבים עם כף רסק עגבניות
פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה
(אין צורך לבשל)
להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית
המצרכים לקציצות:
כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות
מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לגרר)
להוסיף 1/2 קילו בשר בקר
1/4 כוס פירורי לחם או 4 כפות קמח מצות
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל שחור
להכין קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק
לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה
(הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית)
פיזרתי את השום בין הקציצות.
יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם.
"טיפ"
1. לגבי הרוטב אל תהססו להכין רוטב אדום לטעמכם.
תהנו
פירגה היי,
הכנתי את הקציצות האלה ויצא מעדן.
רכות כל כך, נמסות בפה והטעם שלהם מדהים.
הוספתי בצל
את הרוטב למעשה הפכתי למרק ובישלתי את הקציצות בתוך המרק הזה.
יאמי יאמי
הדס