זוכרת אותו מבית אמא מגיל צעיר מאד.
יש לנו עוד נוסטלגיה נפלאה.
המצרכים וההכנה:
לטגן ב-4 כפות שמן 3 בצלים קצוצים גס ולהזהיב.
להוסיף חצי קילו ( 2 חצילים גדולים) מקולפים ומגוררים גס.
לערבב עד שכל הנוזלים ייתאדו והחצילים יקבלו צבע חום .
יש לגרד את תחתית המחבת כל הזמן שהחצילים לא יידבקו.
לקרר ולהוסיף 2-3 ביצים קשות מגוררות על פומפיה גסה .
לטגן ב-4 כפות שמן 3 בצלים קצוצים גס ולהזהיב.
להוסיף חצי קילו ( 2 חצילים גדולים) מקולפים ומגוררים גס.
לערבב עד שכל הנוזלים ייתאדו והחצילים יקבלו צבע חום .
יש לגרד את תחתית המחבת כל הזמן שהחצילים לא יידבקו.
לקרר ולהוסיף 2-3 ביצים קשות מגוררות על פומפיה גסה .
אפשר להגיש כמו שזה במירקם גס.
אפשר להעביר במג'ימקס כמה פולסים למרקם הרצוי
להוסיף 2 כפות מיונית + מלח+פלפל שחור.
אפשר להעביר במג'ימקס כמה פולסים למרקם הרצוי
להוסיף 2 כפות מיונית + מלח+פלפל שחור.
כדאי להוסיף קצת שקדים או אגוזים טחונים.
עוד אופציה : להוסיף את הביצים טריות למחבת ולטגן בבחישה ביחד עם החצילים עד שיתקרשו.
מגישים מיד עם לחם שחור טרי.
תהנו
תהנו
היי פירגה
הכנתי את הסלט לארוחת צהריים בראש השנה. כולם היללו ושיבחו את הסלט.
שנה טובה לך ולכל משפחתך.
והמשיכי ביצירתיות שלך.
מירי מקסימה
תודה שחזרת לשתף אותי.באמת סלט טעים במיוחד בטעם של פעם
שנה טובה
פירגה שלום.
הכנתי היום את הסלט החצילים הזה
פעמים היום .מרוב שיצא טעים להפליא.
טיגנתי את הבצל . ולאחר מכן את החצילים .ובמגביל הכנתי ביצים קשות .
{מזכיר את הסלט של אחלה}
}הוספתי מלח ופילפל שחור וטחנתי הכל במיקסר פשוט ומשגע.
חן חן לך יישר כוח.
בקר טוב אתי יקרה
נפלא.שמחתי שאהבתם
היי פירגה. אני רוצה להכין את הסלט לשבת.
את החצילים ניתן לחתוך לקוביות במידה ואני מרסקת אחכ בבלנדר, או שבכל מקרה כדאי לגרר?
לדעתי,עדיף לגרר.
היי, מה שלומך?
מגוררים. הכוונה לגרר חצילים על פומפייה?
כמו גזר למשל? אף פעם לא גיררתי חצילים.
תודה
כן חמודה,על פומפיה.
בהצלחה