קסטה טעמים ב"פתי-בר"
קסטה קייצית לילדים שגם הגדולים "מתים" עליה.
הכנתי עם הנכדות הגדולות שלי.
למעשה,הן הכינו ואני "השגחתי" ועזרתי בשלב ההקצפה .
קסטה קייצית לילדים שגם הגדולים "מתים" עליה.
הכנתי עם הנכדות הגדולות שלי.
למעשה,הן הכינו ואני "השגחתי" ועזרתי בשלב ההקצפה .
תנו לילדודס להחליט איזה טעמים וכמה קומות.
תוצאה טעימה והעוגה התיישרה במהירות הבזק.
המצרכים :
תבנית פיירקס גדולה
חבילת "פתי-בר"כפולה
3 שמנת מתוקה
3 כוסות חלב
אינסטנט פודינג וניל
אינסטנט פודינג ריבת חלב
אינסטנט פודינג שוקולד
קערה עם שוקולית להרטבת ה"פתי-בר"
מקציפים שמנת מתוקה+אינטנט פודינג וניל+3/4 כוס חלב ומעבירים לקערה
מקציפים שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג שוקולד+3/4 כוס חלב ומעבירים לקערה
מקציפים שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג ריבת חלב+3/4 כוס חלב ומשאירים במיקסר
מסדרים שכבות של "פתי-בר" וקרם לסירוגין
מעל לקרם האחרון מפוררים שוקולד או בסקויטים ומקשטים כיד הדמיון.
שומרים במקרר.
"טיפים"
1. אפשר להכין עם פתי- בר חצי חום חצי וניל
2. אפשר להכין על מגש בלי דפנות ולצפות את העוגה כולה בגנאש שוקולד ואז לא יודעים מה יש בפנים עד שפורסים. או
לקשט בסירופ שוקולד מוכן.
3. אפשר לטבול את הפתי-בר בנס קפה או יין תירוש או כל נוזל אחר שהילדים אוהבים.
4. אפשר על כל שכבה לגרר שוקולד בטעם שהילדים אוהבים.
3. אפשר לטבול את הפתי-בר בנס קפה או יין תירוש או כל נוזל אחר שהילדים אוהבים.
4. אפשר על כל שכבה לגרר שוקולד בטעם שהילדים אוהבים.
5. אפשר להמתיק מעט תוך כדי הקצפה באבקת סוכר (לטעמכם)
תהנו
תהנו
הכנתי את העוגה עם אחותי ויצא מדהים,
התמונה שצילמתי של העוגה גורמת לחשק כל פעם…
פרסמנו בפורום חלבי בשם אחותי, א א חיפושית.
פה יש שרשור עם התמונות…
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=771&msgid=120181314
אני רוצה להוסיף שאנחנו משתמשות בהרבה מתכונים שלך.
רציתי להודות לך על המתכון המדהים והנהדר הילדים שלי התענגו עליה כל השבת ואפילו השויצו בה לחבריהם.
יצאו לי שתי עוגות אינגליש קייק שבאחת לא שמתי בין השכבות ביסקיויט ולכן יצאה גלידה ובשנייה כן . בקיצור שתיהן יצאו מדהימות .
יישר כח לך פירגה על הבלוג המדהים יש לך זמן לישון .
ענת חמודה
תודה לילדים ובאהבה גדולה.
העונג שלי ואני ישנה המון . בגילי זה מספיק ;)
תודה על הכל :lol:
פירגה יקרה ,
האם ניתן להקציף שמנת מתוקה 10% עם אינסטנט פודינג לקצפת ? :P
מלי לדעתי לא יקציף.
אנא,רשמי את השאלה והתגובה בסוף התגובות כדי שיהיה לי קל למצוא אותך. תודה
שלום פירגה. אני מתכננת להכין את העוגה המדהימה הזאת ויש לי שאלה אליך-לגבי השכבת ריבת חלב, האם ניתן להשתמש בריבת חלב מוכנה במקום לערבב פודינג ריבת חלב עם שמנת מתוקה?
אילנה,
פשוט למרוח שכבה של ריבת חלב על הביסקוויטים?
זה נשמע טעים.
תודה על שנתת לנו להכיר אותך ולראות בך מישהו שאפשר לסמוך עליו, גם בשעת
צרה.
אני לא מפסיקה להנות מהמתכונים באתר המקסים :lol: :lol: העוגה מעלפת :lol:
תודה על הכל גמר חתימה טובה
הי לאה יקרה
זו ממש עוגה ליישור.חהחהחהחהחהחה
חתימה טובה ותהנו ממעשי ידייך לתפארת.
האם אפשר לעשות חצי מהכמות??.
גנט,תכיני איך שאת רוצה.אין בעיה.
פירגה אין על המתכונים שלךך :lol: :lol: :lol:
כל כך ברורים ומוצלחים,
מחר על הבוקר מכינה ליום הולדת של חברה :lol:
המון תודה יישר כוח
אוהבת לאה
מזל טוב ותהנו בכיף
פירגה סליחה על השאלות :oops:
האם ניתן להקפיא את העוגה ?
תודה מראש אוהבת המון :lol:
אפשר להקפיא
בס"ד
פירגה שלום .
אם אני רוצה שהעוגה תהיה פרווה
האם תהיה טעימה אם אחליף את השמנת לרידג' ?
אשמח לתשובה . שריתה .
שריתה,גם שמנת להקצפה פרווה מעולה בעיני.
הי פירגה הכנתי עוגה דומה אך אחת השכבות שמתי 6 קרמבו מעוכים את התוכן, אתהבסקוויט פיררתי למעלה,עם מקופלת מגוררת יצא חלים חלום