d7a1d7a4d792d798d799 3 d7a6d791d7a2d799d79d d79ed799d7a8d799 - פטוצ'ינו אלפרדו - אפוי

פטוצ'ינו אלפרדו – אפוי

 

d7a1d7a4d792d798d799 3 d7a6d791d7a2d799d79d d79ed799d7a8d799 - פטוצ'ינו אלפרדו - אפוי

פסטה בפטריות שמנת גבינות וצנובר – אפוי מוקרם.
המתכון נמסר לידי לפני המון שנים מגיסתי מירי
תודה מירי.

לבשל פסטה רצוי ב-3 צבעים מסולסלת לפי הוראות האריזה

לטגן בחמאה או שמן 2 בצלים גדולים חתוכים דק מאד לצבע זהוב
להוסיף:
מארז פטריות פרוסות כ-300 גרם
3 שיני שום פרוסות

50 גרם שקדים מולבנים
לטגן חצי דקה ולהוסיף:
2 שמנות מתוקות – אפשר 10% שומן , או אחת שמנה ואחת רזה.
כפית גדושה אבקת מרק עוף
מלח לטעם המרק מלוח דיו להוסיף רק אחרי טעימה
פפריקה
פלפל לבן
קארי – לא לוותר מוסיף המון
לערבב עד לרתיחה ולכבות.
להוסיף את הפסטה ולערבב היטב שהרוטב יעטוף אותה מכל הצדדים.
לצפות ב-200 גרם גבינה צהובה מגוררת

להגשה:
לטגן צנובר , שקדים מולבנים קלויים , פיסטוקים.לפזר מעל למנות או להגיש ליד.

כשעה לפני ההגשה מכניסים הכל לתבנית משומנת ומכסים בניר כסף
אופים 30 דקות מכוסה כל הזמן.
אפשר ולא חובה לאפות ללא כיסוי עוד 10 דקות.

"טיפ"
1. אפשרות לערבב חלק מהגבינה בתערובת האטריות
תהנו.

7 תגובות על “פטוצ'ינו אלפרדו – אפוי

  1. היי גיסתי, מה שלומך?
    תיקון קל:
    את הגבינה הצהובה אני מוסיפה רק מלמעלה, ואת השקדים (המטוגנים בנפרד ללא שמן) גם לתוך האיטריות.
    אפשר להשתמש בשמנת רגילה במקום שמנת מתוקה אחת וכך להוריד מהקלוריות בלי לפגוע בטעם.
    בתיאבון!

  2. מתכון קל וטעים.
    אני עשיתי בלי השקדים כי העדפתי את הרכות בארוחה היו גם ילדים]
    מומלץ. [

    • איילה,תודה על ההמלצה .
      תמיד אפשר להגיש שקדים בצד לטובת מי שירצה להוסיף.
      בהחלט לילדים מכינים בלי פיצוחים.חשוב :P

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *