שבלוליות מייפל שהכנתי מסתם "רעיון" של רגע…… נפלאים.
מצרכים לבצק:
2 כוסות קמח אוסם
1/2 כוס סוכר
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה
100 גרם גבינה "טוב טעם"
ללוש לבצק חלק ונעים ולעטוף בנילון. להכניס לשעה למקרר.
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל-3 ולרדד כל חלק לעלה
לחלק את הבצק ל-3 ולרדד כל חלק לעלה
מלית:
למרוח בנדיבות סירופ מייפל
לערבב בכלי קטן:
2 כפות סוכר חום ומעט קינמון+כחצי כוס אגוזים שקדים גרוסים או קוקוס . לערבב .
לפזר על המייפל
לגלגל לכרוכית מהודקת
לשים במקרר לשעתיים לפחות.
להוציא ולפרוס בסכין חדה פרוסות.
להניח את הפרוסות "בשכיבה" על ניר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש-חום 175 כ-20 דקות או עד שמוכנים.
למרוח בנדיבות סירופ מייפל
לערבב בכלי קטן:
2 כפות סוכר חום ומעט קינמון+כחצי כוס אגוזים שקדים גרוסים או קוקוס . לערבב .
לפזר על המייפל
לגלגל לכרוכית מהודקת
לשים במקרר לשעתיים לפחות.
להוציא ולפרוס בסכין חדה פרוסות.
להניח את הפרוסות "בשכיבה" על ניר אפיה
אופים בתנור שחומם מראש-חום 175 כ-20 דקות או עד שמוכנים.
"טיפים"
1. אפשר להכין בבצק שק"ם/עלים
1. אפשר להכין בבצק שק"ם/עלים
2. על מנת לקבל צורה שווה ונאה אפשר לאפות את השבלולים בתבניות מאפינס.
תהנו
מישי תודה רבה והכמות: 1/2 כוס.
שלום פירגה
זה עתה יצאו מהתנור אבל הם השתתחו כמו עוגיה ולא כמו בתמונה משהוא לא בסדר?
תודה
ריקה,אני מציעה לך להבא בגלל החום להקפיא שעה ואז לחתוך ולאפות.
בהצלחה
עשיתי כך ולא עזר
אפשר להכין בתבניות מאפינס מסיליקון כדי לשמור על הצורה היפה.
פירגה שלום.
הרגע חזרתי מהשכנה שהזמינה אותי לקפה .
היכרתי לה את האתר שלך מזמן והיא מאוד נהנת מימנו.
היא הכינה את שבלולי המייפל שיצאו ניפלאים.
אני טעמתי ואני ממליצה בחום.
שבת שלום ומבורך.
נפלא ולבריאות
תהנו
שבת שלום :lol: ומבורך
היי פירגה.
איך אני משנה לפרווה?
יש תחליף לגבינה?או שעדיף לותר?
תודה :cool:
שימי שמנת מתוקה פרווה מכל סוג