והנה מצטרפת לה אחות נוספת למשפחת השוקולדיות שלי
טעימה,ייחודית כמו אחיותיה. מטביעים בתוכה גושי חלבה ואגוזים.מהממת.
מצרכים ל-2 תבניות אינגליש קייק או עגולה 24
לשים בקערה:
כוס אבקת שוקולית
2 כוסות קמח תופח
כוס סוכר
2 ביצים
כוס שמן (שמתי קצת פחות) קצת יותר מ-3/4 כוס
לערבב היטב
ולהוסיף:
2 כוסות מים פושרים חמימים ושוב לערבב לבלילה אחידה
הבלילה דלילה וזה בסדר. לא להוסיף קמח.
להוסיף:
4 כפות חלבה מפוררת גס
1/2 כוס אגוזים שבורים גס
5 כפות צימוקים לבנים
ולערבב קלות
לאפות בתבנית משומנת בגודל-24 (לא קפיץ)
אפיה 45 דקות בחום 175.
ציפוי חם על עוגה חמה:
להביא לסף רתיחה 1/2 מיכל שמנת מתוקה ולסגור להבה (לפרווה שמנת פרווה)
להוסיף לשמנת 100 גרם קוביות שוקולד מריר ולבחוש עד שיימס היטב לקרם
לצקת מיד על העוגה החמה . כדאי לחורר את העוגה שהרוטב יימס היטב.
לקרר לקשט בחלבה מפוררת ולשמור במקרר.
אם אין אבקת שוקולית ,שימו כוס מלאה אבקת קקאו והוסיפו עוד כוס סוכר.
תהנו
המתכון צולם על כל שלביו ביוטיוב ע"י אבי שקדי ולהלן הסרטון:
בוקר טוב, פירגה,
איזה כיף – עוד חוליה בשרשרת הנפלאה הזאת. עוגת השוקולד והקוקוס שלך היא חובה אצלנו. וגם גורפת מחמאות מכל עבר + בקשת מתכון.
גם זאת תנוסה, בקרוב, אני מקווה.
יש לי רק שאלה להשכלה כללית: יש סיבה שכאן לא מוסיפים מים רותחים אלא מים פושרים?
אשמח להרחיב את ידיעותי בנושא
ותודה לך שוב על בלוג נפלא
(אם היו לך זכויות על השימוש בו,
מזמן היית מיליונרית. אבל מה חשוב הכסף – העיקר הבריאות!!!)
הכנתי בשבוע שעבר בלי התוספות ומאוד נהננו,נראה לי שביחד עם החלווה יהיה אפילו טוב יותר,הכנתי גם את עוגיות הטחינה ועוד מעט נבדוק.שתהיה לך שבת טובה
פירגה יקרה, יצא מעולה, הכנתי באותה הכמות 24 מאפינס שיצאו כל כך רכים ונימוחים, הילדים ואנחנו חגגנו!
תודה רבה על המתכון הנהדר
מומלץ חברות וחברים!
בס"ד
פריגה היקרה עשיתי עוגה שיש שלך עם שמן וגם עוגת חליבה וגם עוגיות אבקת סוכר מעדןןןןןן וגם עוגיות מרוקאית כל טעימות אוהבת אותך כל ישועות טובות שבת שלום מבורך
פירגה היקרה
כרגע יצאה העוגה מהתנור מהממממתתתתת!!!
תודה רבה על המתכון
פירגה היקרה
ארחתי קבוצת אנשים לארוחת ערב חגיגת. הכנתי עוגה זו יחד עם מטעמים נוספים ממתכוניך. ההצלחה היתה גדולה!!! עשיתי לכולם הכרה עם האתר שלך וגם הם מתלהבים מאד. תודה, תודה ושוב תודה לך. :lol:
סיגל סיגל,אני כל כך מ ת ר ג ש ת. בכיף, בכיף, בכיף ובעונג רב.
תודה לך שאת משתפת אותנו.
פירגה היקרה,
פעם ראשונה, במקרה נקלעתי לאתר שלך, תשמעי אני פשוט נהנת לקרוא את התגובות של הקוראים,
כל הכבוד לך יישר כוח!!!!
אני גם אנסה להכין מהמתכונים הנפלאים שלך.
תודה רבה רבה :!: :!: :!:
אליס בקר אור עם תודה
ואני מקווה שעכשיו,תצטרפי גם את אלינו ותהני כמו כולנו ממגוון ענק של מתכונים ביתיים.
מאחלת לך יום נעים וטעים ושולחת
הי פירגה
העוגה הזאת מככבת אצלי הרבה סופ"שים…היא מעולה!!
יש לי שאלה, מחר אנחנו חוגגים יום הולדת לבת שלי (בת 3) ורציתי לדעת אם אפשר להכין את העוגה הזאת בתבנית פאי עגולה (נראה לי בקוטר 26) או שכדאי להכין עוגה אחרת גדולה יותר (יש בערך 20 אורחים וכמובן שאר המתכונים שלך יופיעו על השולחן כמו פיצת הבית שלך ומאפה הגבינות הסגור)
תודה
רעות תכיני את הכושית הענקית במהדורה מוגדלת ותכפילי את התוספות
העוגה תצא מרשימה במיוחד וגבוהה מאד.
כושית ענקית שכל ילד חולם עליה
פורסם בתאריך 28 באפריל 2008 @ 07:35
מופיע בקטגוריות: אוכל שילדים אוהבים, מבחר עוגות כושיות בחושות ועסיסיות, עוגות בחושות, עוגות פרווה, פיקניק, קמח מלא
את התמונה היפהפיה הכינה וצילמה: אילנית12 למסיבת יום ההולדת של בנה.
בקישורים בצד שמאל יש כניסה לבלוג של אילנית.
השידרוגים של אילנית בסוף המתכון למטה:
הכושית ה"קטנה" שהפכה ל "ענקית" במיוחד לילדים ולנכדים שלנו שתלווה אותם כל השנים בגן,בבתי הספר ובכלל בכל האירועים החגיגיים שלהם.
תבניות (לא קפיץ)
תבנית תנור גדולה 40X35
תבנית 28 עגולה העוגה תופחת עד למעלה והיא מרשימה וגבוהה.
או לחלק את העוגה ל-2 תבניות מספר 24
או 4 תבניות אינגליש קייק קצרות
מצרכים בקערה:
1 כוס אבקת קקאו גדושה מאד (עם בטן)
4 כוסות קמח רגיל
1/2 1 שקיות אבקת אפיה
1/2 2 כוסות סוכר
5 ביצים טרופות במזלג
1/4 1 כוסות שמן קנולה
1/2 2 כוסות מים פושרים למגע יד
לערבב היטב בכף לבלילה אחידה
לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. לבדוק בשיטת הקיסם.
ציפוי העוגה:
מיכל שמנת מתוקה רגילה או פרווה מחוממת עד לסף רתיחה
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד – מערבבים
יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה . כדאי לחורר את העוגה שהרוטב ייספג היטב.
אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט .
אופציה לעוד סוג של קרם פרווה למי שלא רוצה עם שמנת מתוקה:
לבשל בסיר בינוני:
4 כפות מים
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
מורידים מהאש ומוסיפים 100 גרם שוקולד מריר שבור ו-100 גרם מרגרינה.
מערבבים לקבלת קרם ויוצקים חם על העוגה.
לקרם נוזלי שיחלחל בעוגה ויעשה אותה מאד עסיסית , מוסיפים יותר מים תוך כדי עירבוב ואז לצקת אותו חם על העוגה החמה .רצוי לחורר היטב את העוגה.
"הערה"
1. אפשר להחליף את כוס הקקאו בכוס שוקולית ולהוריד את כמות הסוכר ל- 1/4 1 כוסות.
תהנו
הכנתי קרם גנאש:
250 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
250 מ"ל שמנת מתוקה
להביא לסף רתיחה את השמנת (לא להרתיח)
לכבות גז ולהוסיף את השוקולד ולערבב לקרם חלק
לחורר את העוגה בקיסם כדי שהקרם יחדור פנימה.
לצקת אותו על העוגה מיד בצאתה מהתנור.
לשמור במקרר עד להתייצבות.
אחרי צינון העוגה במקרר אפשר לקשט או לשים דף אכיל.
חשוב: (בשום אופן לא לקשט כשהקרם חם,לחכות בסבלנות)
אני אפיתי את העוגה בלילה ובבוקר קישטתי אותה.
העוגה אוורירית וטעימה ,מומלצת בחום.
הספיקה ל30 ילדים.
תודה.
——————————————————————————–
קודם כל אני רוצה להגיד לך יש לך אתר חבל על הזמן ומתכונים כל מתכון זה הצלחה אבל יש בעיה אחת למה אין אפשרות הדפסה תודה אריס :
אריס הי,
בסוף כל מתכון יש אפשרות הדפסה.
תהני ותודה על המחמאות
הי פירגה יקירה.
הכנתי לכבוד שבת את העוגה עם שמנת מתוקה של ריץ' ושמתי את כל המיכל של השמנת לציפוי.
קיבלתי המון מחמאות, וביקשתי מבעלי שיפסיק ליישר את העוגה מהתבנית ואז הוא אמר תפסיקי להכין עוגות כל כך טעימות של פירגה.
בהערכה ובאהבה רותי
רותי יקרה
תודה לבעל שכל כך אהב ;) ותודה לך ששיתפת
היי פירגה,
האם יש תחליף להכנת ציפוי השוקולד לעוגה? מטעמי בריאות אסור לי לאכול שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
אשמח לקבל תחליף..
תחפשי קרם שוקולד (מעוגה אחרת שאת מכינה) שמותר לך
תכיני אותו דליל מאד (יותר נוזלים)
צקי על העוגה כשהיא חמה שהקרם יחדור לתוך העוגה.מותר לחורר את העוגה.
במקום החלבה תפזרי מה שאת רוצה או לא לפזר כלום
בהצלחה
תודה על התשובה המהירה!!
שמחתי להכיר…
בהצלחה ותעדכני
ערב טוב לך פירגוש !
אני רוצה להפתיע את ההורים שלי עם עוגה טובה אבל דיאטטית זה אומר מקמח מלא ובלי סוכר רציתי לשאול אם אפשר להמר בכל עוגה את הקמח הרגיל או הטופח לקמח מלא אשמח אם תעזרי לי ותייעצי לי מתכון מתאים אם יש לך תודה מותק .
יעל יקרה
לדעתי יצא לך קטסטרופה.
גם תחליף סוכר וגם קמח מלא לא ילך. לא תצא עוגה.
תנסי להחליף את הקמח לחצי מלא וחצי רגיל ושימי אבקת אפיה.
מקווה שיצא טוב.
פירגה שבוע טוב.
עוגה נהדרת, פשוט מעולה.
טעימה ורכה.
התוספות מוסיפות טעם מיוחד. אני ממליצה להצמד למתכון.
הכנתי אותה כבר פעם שניה ואכין אותה עוד הרבה פעמים.
כל הכבוד פירגה יישר כח.
פנינה יקרה
תודה על ההמלצות לעוגה. תאמצי אותה בחום,ותעבירי לאוהביך,שכולם יהנו
אחלה עוגה
עשיתי משהו דומה מאוד . פוררתי חלבה עם מגרדה מעל הציפוי קרם .
במלית העוגה השתמשתי באבקת שוקולית+אגוזים+חלבה מגורדת+כוס מיץ תפוזים והשאר אותו דבר פחות או יותר(מאיזה מתכון שמצאתי פעם באינטרנט לא זוכר איפה) .
עוגה של חמש דקות הכנה ..ויוצאת כ"כ טעימה…אבל ממש . מומלץ בחוםםםם
גיל כרגיל,נקרא נפלא
תהנה מהיצירה :lol:
ניתן לוותר על הצימוקים???.
כן שרית
חג שמח
פירגה יקרה.
את העוגה הזו הכנתי כבר פעמיים והיא כל כך קלה וכל כך טעימה.
כל הכבוד לך על העוגה הזו.
וגם על האחרות.
נויה יקרה,יום אחד ;) עוד אוציא ספרון רק על הכושיות היצירתיות שלי. :lol:
איזה כיף. נהדר שהכנת ושיתפת אותי .שימשיך להיות רק טעים
ממממ…איזו עוגה……. יאמי יאמי
כמה שוקולית לשים במקום הקקאו? וכמה א.א. אם אין קמח תופח?
חן חן :P
מירב שלום
שימי רק כוס אבקת שוקולית ורק כוס אחת סוכר כי אבקת השוקולית מתוקה
שימי שקית אבקת אפיה.
בהצלחה
טוף אני הולכת להכין את העוגה הזו לשבת..כל השבוע מתכננת עליה : ))
אפשר להוסיף שקדים לא קלויים עם קליפתם במקום האגוזים?
ותבנית בינונית מרובעת חד פעמית תספיק או שהעוגה תצא נמוכה?
תודה
מירב,אני חוששת שיצא נמוך.
אפשר להמיר לשקדים ,טעים.
שבת שלום וטעים
טוב העוגה בתנור. מחכה לתת בה ביס :P
אני עושה ציפוי פרווה. עדיין צריך להכניס למקרר? ואם כן אז מתי? אחרי שתקרר בחוץ או אחרי שיוצאת מהתנור ?
תודה מראש
מירב,אחרי קירור שמרי במקרר.
בבקשה
בוקר אור
אז אחרי שהעוגה יצאה מהתנור ואחרי שהיא צופתה בציפוי ואחרי שהתקררה החלטתי שהיא ניצלה מספיק מהפיות שלי ושל בעלי ומיהרנו ל'טעום' ממנה..אכלנו ו-ה-ת-ע-נ-ג-נ-ו על כל פירור.. עוגה ממש טובה ופשוטה להכנה. תודה על עוד מתכון מנצח
שתיהיה שבת מצויינת וטעימה
מירב שלום
תודה על ההמלצה ומאחלת לכם שבת נהדרת וטעימה
מאת גנט:
27 בדצמבר 2010 בשעה 20:30 (לערוך)
היי פירגה הכנתי את העוגת שוקולד שלך עם הנגיעות חלבה יצאה מהממתתתתתתתתתתתתתת
לקחתי אותה לכריסמס אצל המשפחה של בעלי התעלפו עליה.
(אני גרה בארה"ב) לכן הכריסמס.
האמת אני לא אוהבת לאפות עוגות בפעם הראשונה ולקחת לאורחים אבל גלל שידעתי שאצלך אין פשלות לקחתי בעיניים עצומות.
בגללך אני רק משמינה……….חחחח
בכל אופן יש לי שאלה לידע כללי
האם תמיד אפשר להחליף שמן ברסק תפוחים כשאופים עוגות???.
ואם לא האם יש תחליף פחות משמין לשמן?..
תודה
[הוספת תגובה]
אני כ"כ אוהבת את עוגת השוקולד הזו , וכל פעם מנסה שילוב אחר שלך.
יצא כמובן מגניב. בעלי לקח אותה למסיבת חברים והוא אמר לי שהיה צריך להזיז אותה לצד כי אף אחד לא נגע בעוגה שהחבר השני הביא.
אז איזה כיף שיש לך עוגות כאלו טובות ושנית איזה כיף שיש לי בעל כ"כ מתחשב
ושוב תודה על כל הדברים המדהימים שלך
השילוב שלה מטריף.כמה אני גאה ביצירה הזו
תודה גדולה גם לבעל ;)
פירגה שלום.
חברתי ביקשה מתכון לעוגת שוקולד קצת אחרת, אבל קלה.
נתתי לה את המכון הזה.
היום היא הודיעה לי שזה מתכון זהב…. טעים מאוד ומיוחד. התוספות מוסיפות מאוד והן עושות שינוי.
תודה לך על המתכון הניפלא.
פנינה,מסרי לחברה תודה מקרב לב
שתמשיך להכין את סדרת הכושיות שלי.כולן מדהימות באחריות
תהנו ויום נפלא לכן
פירגה יקרה,
אני מכינה את העוגה הכושית שלך ותמיד מקבלת מחמאות. זו הזדמנות להודות לך על כל מתכונייך הנפלאים!
אני רוצה להכין את העוגה הכושית לסוכרתי ויש לי שאלות:
האם אפשר להצמד למתכון המקורי של העוגה הכושית (ללא התוספות השונות) אבל להמיר את הסוכר ב-30 מ"ל דיאטיפ ולהוריד את כמות הקקאו ל 3/4 כוס, וללא ציפוי מעל העוגה? האם ניסית זאת פעם??
בתודה מראש ויום נפלא!
רינת
רינת,אני מכינה את העוגות שלי עם תחליף סוכר.לגבי הכושיות זה בסדר,אבל קחי בחשבון שיצא לך יותר דחוס.
תודה על המחמאות והמשך טעים
הכנתי את העוגה, כמה פשוטה להכנה, ככה מהממת ו ט ע י מ ה.
כל הכבוד על המתכון המעולה.
גאולה תודה על המחמאות הנפלאות לכושית. אין כמו הכושיות שבאתר.כולן מדהימות ומוחמאות
שבת שלום
הכנתי אתמול את העוגה יצאה טעימה מאוד אך מאוד מתפוררת לא שהיא לא חוסלה
אולי כי לא שמתי במקרר?
בכל מקרה תודה על עוד מתכון טעים :P
מוזר.היא יוצאת בדיוק להיפך,מאד עסיסית ורטובה.
שמת את הסירופ שוקולד? ברור ששומרים במקרר.
העיקר שחוסלה ;)
היי פירגה
רציתי לשאול :א. האם עוגה זו מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק מוכספות?
ב. ואם אני רוצה להכפיל כמויות לעוגה זו- את ממליצה? (כי אני צריכה להכין עוגת יום הולדת להרבה אורחים, אך אני לא רוצה עוגה כושית פשוטה אלא מועשרת…ומתאים לי עם החלבה)
ג. אם אני אוהבת יותר קקאו בעוגות מאשר אבקת שוקו- את ממליצה?
תודה על כל המתכונים המדהימים
תשובות לביטון,ערב טוב
מתאים יותר ל-2 מניר ואז יצאו גבוהות. במוכספות יצאו פחות גבוהות.
להכפיל ? רשמי בחפש באתר: עוגה כושית ענקית ותוסיפי את התוספות בכמות יותר גדולה.
אם את שמה קקאו את מעלה את הסוכר בעוגה ל-2 כוסות. לשיקולך,לי זה לא משנה בטעם.
בהצלחה ושבת שלום
פירגה תודה על התשובה
אפיתי בדיוק כמו שרשמת במתכון בתבנית בינונית.
יצאה בסוף עוגה טעימה ומשובחת- אלף תודות!!! תמשיכי להשביח לנו את המטבח
לבריאות ביטון
חן חן שחזרת לעדכן שטעים לכם
הכנתי ביום שישי, יצא מעולה!! פשוט פשוט וטעים טעים!!
כל הכבוד על היצירתיות!!
אורית,באהבה והמשך טעים ומתוק לכם
ערב טוב פירגוש:
רציתי לשאול אם אני יאפה בתבנית עגולה כסופה החד פעמית העוגה תצא נמוכה ?
פשוט נשמע לי מוזר עוגה עם 2 ביצים ובלי הקצפה של החלבונים. תני לי בבקשה גודל של תבניות חד פעמי מהמוכספות כדי שהעוגה תצא גבוהה ולא נמוכה חוץ מהאנגלייש קייק אני לא אוהבת את האנגלייש קייק . תודה נשמה מקווה מאד שתראי את התגובה מהר ותעני לי בהקדם לילה טוב .
העוגה יוצאת גבוהה.אל חשש. גודל 24 גם חד פעמי.
צהריים טובים פירגוש :
תודה רבה רבה נשמה חולה על המתכונים שלך אין עלייך אני הולכת לעשות אותה עכשיו ואני יעדכן אותך איך היא יצאה ביי בינתיים .
פירגה יקרה, הכנתי אתמול את העוגה (ללא צימוקים ואגוזים, עם חלבה בפנים העוגה, ושערות חלבה בטעם קפה בציפוי), העוגה חוסלה בתוך שעתיים, ואף היה ויכוח ששמעתי בחצי אוזן האם זו העוגה של "רולדין" או לא…
תודה לך על עוד מתכון נפלא וקל!
הדס
הדס השידרוג לטעמי. נקרא נהדר.
תהנו מהעוגה.
הכנתי את העוגה והיא יצאה טעימה אבל בהמלהך האפייה נהיו לה סדקים, ממש בקעים. ממה זה נוצר ואיך להימנע מזה?
קורה לשפים הכי טובים בעולם.אין הרבה מה לעשות.לפעמים יוצא כך ולפעמים לא.
תהני מהעוגה הנפלאה.
פירגה אני הולכת לנסות אותה עם כמו סוכר.ומקווה שיהיה טעים כמו כל העוגות שלך הנהדרות. .אני יבקש נהבת לצלם להראות .לך.
ושוב תודה. מה עם משהו חדש ללא סוכר. :| :lol: :lol: :lol:
לדעתי יצא טוב. בהצלחה.
בוקר טוב,
המתכון ניראה מקסים
ומחר אני רוצה לעשות לשבת את העוגה
אפשר לוותר על הצימוקים ??
ואם כן לשים יותר אגוזים
תודה ושבת שלום
יפעת,אפשר לוותר על הצימוקים ולהוסיף יותר אגוזים
בהצלחה והנאה שבת שלום
היי, אני בדיוק באה להכין את העוגה והכנתי תבנית עם קפיץ. מה הסיבה שלא ניתן? בבקשה אם אפשר תעני מהר לפני שאעשה נזק
אם התבנית לא נוזלת וחזקה אין סיבה.
תודה , אכן צודקת היא לא מספיק חזקה.. מזל שלא עשיתי איתה. תודה על המענה המהיר
בהצלחה
הייי, זה הפעם הראשונה שאני כותבת תגובה באתר כלשהו, אבל הייתי חייבת!
זאת אחת העוגות הטעימות ביותר שהכנתי ואכלתי
סיפרתי להרבה אנשים על האתר שלך ועל המתכון המצוין הזה וכל מי שהכין את העוגה פשוט התענג והעביר את המתכון הלאה :lol:
הי,הי ואואואואוווו,איזה כיף לי ואני שמחה שאני מצליחה להעביר את הטעמים שלי אליכם ושאתם נהנים כמוני.
שימשיך כך.
תגובה מרגשת ומוצפנת בליבי.תודה רבה
אני אופה עוגות למעלה מעשרים שנים, פעם ראשונה שאני מכינה עוגות ממתכונים שלך, יש לציין כל מתכון אצלך מנצח !!! תודה רבה :lol:
גליה,תודה רבה ושתמיד ימשיך להיות לנו טעים
חג שמח ולבריאות
פירגה שלום! האם אפשר להכין את העוגה עם ממרח חלבה ביתי במקום שערות חלבה?
תודה…
הממרח דליל ולא כמו שערות חלבה.לא בטוחה.
שלום פירגה.
עוגה מעולה תענוג גדול……
תודה רבה ניבה.
תודה ניבה
האים אפשר להשתמש בחלבה רגילה.
נאוה בקר טוב
כן,אפשר.
שבת שלום
בוקר אור ליום שישי
העוגה הזאת היא השנייה שנאפתה היום ממתכוניך, כפי שציינתי בתגובה קודמת הכנתי עוגת ריבה פרורים
הדפדוף במתכונים עושה לי חשק לאפייה
על אף שאסור לנו, כי אנו שמנים וסוכרתיים….אך אני מכינה עם כמו סוכר, או פחות סוכר, חלבה ללא סוכר
יש לי סוד….אני חייבת תמיד לאלתר, להוסיף, לשנות….אז הוספתי למתכון כפית נס קפה מגורען….מותר?
יום נפלא, סוף שבוע שקט ורגוע
ו הרבה אליך ממני פירגה יקרה
אסתי,גם אני מכינה אותה עם תחליף סוכר.אוהבים אותה מאד אצלי.כולם.
וגם אני בעד אילתורים ושדרוגים :lol:
שבת שלום :lol:
פירגה שלום. איך זה יצא לדעתך עם שמן קוקוס?מתאים?
אין לי מושג כי לא הכנתי אף פעם כך.
הגר,אם תנסי,תשתפי אותי בתוצאה.
תודה ושבת שלום
פירגה שלום. רציתי לדעת אם לשים בתוך העוגה שערות חלבה או חלבה מוצקה. תודה.
הי רבקה .
חלבה רגילה,לא שערות.
תהנו מהעוגה הטעימה
פירגה העוגה מוכנה. יצא מעדן. מתכון מומלץ ביותר. :lol:
תודה רבה רבקה
לבריאות,תהנו מהעוגה.
שבת שלום
עוגה מדהימה מושלמת
איילה ערב טוב,תודה רבה
אני באמת רואה המון תגובות חיוביות על העוגה הטעימה.
תהנו
היי פירגה
זו הקבועה של אימא שלי והיא כל פעם אומרת שהיא טעימה שאין דברים כאלה