ספגטי ברוטב מתוק חריף פיקנטי בציפוי ביסלי גריל
פיצוץ של טעמים וקראנצ'יות נהדרת.
המצרכים וההכנה:
לכתוש 100 גרם ביסלי גריל במג'ימיקס כתישה גסה –לשמור להגשה
כשהרוטב מוכן להכין את הספגטי
לכתוש 100 גרם ביסלי גריל במג'ימיקס כתישה גסה –לשמור להגשה
כשהרוטב מוכן להכין את הספגטי
לבשל 300 גרם ספגטי לפני בישול לפי הוראות היצרן – לא לשטוף.
לסנן ולצקת כף שמן לערבב היטב.
לסנן ולצקת כף שמן לערבב היטב.
בסיר רחב ודי גדול:
לטגן ב-2 עד 4 כפות שמן 2 בצלים קצוצים ולהזהיב.
להוסיף:
כף רוטב סויה קיקומן
2 כפות סילאן
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף ג ד ו ש ה פפריקה מתוקה
פלפל חריף להדגשת החריפות (כמה שאתם רוצים) לילדים לוותר
כף אבקת מרק עוף
כף עד שלוש כפות קטשופ
לערבב ולהוסיף כוס מים רותחים
להרתיח פעם אחת ולסגור להבה
לטעום ולשפר טעמים (מלח ופלפל שחור)
להוסיף את הספגטי ולערבב היטב.
להמשיך לבשל בבחישה מתמדת עוד 5 דקות עד שהספגטים מקבלים צבע יפה
להגיש מיד—עם הרבה פירורי ביסלי ואני אוהבת לגרר קליפת לימון זהובה — וטונה ליד.
תהנו
כף אבקת מרק עוף
כף עד שלוש כפות קטשופ
לערבב ולהוסיף כוס מים רותחים
להרתיח פעם אחת ולסגור להבה
לטעום ולשפר טעמים (מלח ופלפל שחור)
להוסיף את הספגטי ולערבב היטב.
להמשיך לבשל בבחישה מתמדת עוד 5 דקות עד שהספגטים מקבלים צבע יפה
להגיש מיד—עם הרבה פירורי ביסלי ואני אוהבת לגרר קליפת לימון זהובה — וטונה ליד.
תהנו
יו נראה ממש טעים!