כמו הרבה מתכונים שלי בלי התעסקות מיותרת ונפלא.
מצרכים והכנה:
מפזרים קילו מלח ג ס על התבנית
מניחים תפוחי אדמה,בטטות ובצל כמו שהם עם הקליפות .
אופים לפי גודל הירקות כשעה עד שעתיים.
חום 180 מעלות.
לבדוק מדי פעם שמוכנים. הקליפה מתכווצת ומשחימה קלות.
לא מרחתי כלום ולא תיבלתי בכלום לא כיסיתי ולא כלום ויצא פצצה.
להוציא קודם את הבטטות כי נאפים מהר .
תהנו.
היי פירגה, האם ניתן לפזר את המלח הגס על נייר אפייה ?
סילבי,לא עשיתי כך אבל אני מניחה שכן.
הכנתי עם תפוחי אדמה קטנטנים, בצל ובטטה. לקח שעה לאפות ויצא ממש טעים!
ערב טוב מיכל
נהדר ותמשיכו להנות העונג גם שלי
האם אפשר לרכך קודם את תפוחי האדמה והבטטות מעט במיקרו כדי לחסוך בחשמל ולא לבשל כל כך הרבה זמן?
אפשרי אבל לא יצא אותו דבר.
תהנו
שבת שלום אשה יקרה, ילדי כרגיל לא מודיעים מראש שיגיעו, כעת אמרו שיגיעו, מחר לצהרים, אני רוצה להכין מתכון זה, האם להניח ישירות על המלח, זה לא יצא מלוח מידי, גם כשאני מכינה עוף במלח, אני מפזרת מסביב לעוף
אני מקווה שאיני מפריעה בשבת… :?
ביייי שבת שלום
אסתי הי
לאפות עם הקליפה ולפני הארוחה להסיר אותה.
שבת שלום.