הפעם קודם הקפצתי בסיר על הגז ומשם העברתי
לתבנית לאפיה .
מצרכים בשקית רגילה של סופר (רק לערבוב) :
2 קלחי ברוקולי מופרדים לפרחים מבושלים חצי בישול
3 בטטות בינוניות קלופות וחצויות
6 שיני שום שלמות ועוד 2 כתושות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
(אפשר לשלב מעט חריפה)
2 כפות רוטב סויה
כף גדושה סילאן
2 כפות פטרוזיליה-תבלון
מלח ופלפל שחור לטעם. הסויה מלוחה,לא לתבל בהרבה מלח.
3/4 כוס קשיו שלמים
סוגרים את השקית ומערבבים שכל התכולה תצופה בתבלינים.
6 שיני שום שלמות ועוד 2 כתושות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
(אפשר לשלב מעט חריפה)
2 כפות רוטב סויה
כף גדושה סילאן
2 כפות פטרוזיליה-תבלון
מלח ופלפל שחור לטעם. הסויה מלוחה,לא לתבל בהרבה מלח.
3/4 כוס קשיו שלמים
סוגרים את השקית ומערבבים שכל התכולה תצופה בתבלינים.
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר 1/4 כוס שמן זית ואת תכולת הירקות מהניילון. (את הניילון – לזרוק)
אין צורך לחמם מראש את השמן.
מקפיצים כ-10 דקות על להבה בינונית .
מברישים תבנית במעט שמן ומעבירים אליה את התכולה
אופים כ-40 דקות בחום 175 מעלות.
מדי פעם הופכים את הירקות בעזרת כף עץ
תהנו
מכניסים לסיר 1/4 כוס שמן זית ואת תכולת הירקות מהניילון. (את הניילון – לזרוק)
אין צורך לחמם מראש את השמן.
מקפיצים כ-10 דקות על להבה בינונית .
מברישים תבנית במעט שמן ומעבירים אליה את התכולה
אופים כ-40 דקות בחום 175 מעלות.
מדי פעם הופכים את הירקות בעזרת כף עץ
תהנו