סלט כרוב בשלל צבעים
על השיש הקניות והגמבה והפטרוזיליה השמיר והגזר נראו כל כך יפים
אז לא קיפחתי והכנסתי היום טעמים לסלט הכרוב הטרי.
בקערה גדולה:
רצועות דקות כרוב בינוני או חצי כרוב ירוק
2 עלי בצל ירוק קצוץ
2 עלי פטרוזיליה ושמיר
2 גזרים מגוררים גס
גמבה אחת אדומה קצוצה לקוביות קטנות
מלפפון חמוץ ג ד ו ל חתוך לקוביות קטנות
בצל קטן קצוץ
3 כפות מיונז או מיוקל
מלח ופלפל
לערבב לטעום לשפר ולזלול.
כולם,אבל כולם אמרו….טעיםםםםםםםםםם
"טיפ"
1. לפיזור לפני ההגשה: גרעיני חמניה או בוטנים קלויים
תהנו
תהנו
בוקר טוב
טעמתי את סלט הכרוב במפגש נשים
פשוט לא יכולתי להפסיק לאכול ממנו
טעיםםםםםםםםםםםםםםםם
פירגוש, מדהימה שכמותך!
עשיתי את הסלט כרוב והחבר ממש תלהב מה"יצירתיות" וכמובן, איך לא- מהטעם (מתישהו אעשה לו היכרות עם האתר שלך והוא מאוד יתאכזב…)
חייבת לציין שהאתר שלך ממכר! אני מוצאת את עצמי גולשת ומתכננת לי ולחבר ארוחות
ממש סכנה לסטודנטית בתק' בחינות…
ישר כוח!
חגיגית יקרה
תמשיכי להתלהב,להכין לחבר והעיקר שתהנו מהמטעמים שיש פה בשפע
תודה לך :lol:
הסלט צבעוני וטעים ביותר.
הוספתי מעט כרוב אדום,ופלפל כתום,
יש אפשרות לאלתר ירקות נוספים (ללא עגבניות) אם יש בבית.
"סלט שפע ירקות"
תודה.
עדנה שלום
תודה רבה שחזרת לשתף אותנו
לבריאות
היי, האם הסלט נשאר טעים גם אחרי יום? תודה
אורה
לדעתי סלטים אוכלים טריים
היי פירגה.. אין לי בצל ירוק אז אפשר לשים בצל רגיל במקום?
צריך ירוק.
פירגה אפשר להכין את הסלט יום לפני ?
ממש לא.
להכין לפני הארוחה