עוגה בקליפות הדרים
מקור המתכון:פירגה
מקור המתכון:פירגה
הכנה וצילום:
שרית-ב ,ש712 . שרית הכינה עם מלית של קליפות תפוז מסוכרות וציפתה בקליפות מסוכרות
ובגלזורה לבנה.
בנוסף לעוגת מוס תמרים
הכנתי גם את העוגה הזו לשבת
בחושה וארומתית.
בעוגה הזו נותנים את הדומיננטיות קליפות ההדרים .
בעוגה הזו נותנים את הדומיננטיות קליפות ההדרים .
מצרכים בקערה:
4 ביצים שלמות
1/4 1 כוסות סוכר
לערבב היטב רצוי במיקסר
להוסיף:
3/4 כוס שמן ולערבב – לחילופין אפשר 200 גרם חמאה ר כ ה .
קליפה מלימון – החלק הצהוב
קליפה מ-2 תפוזים – החלק הצהוב
שקית סוכר וניל
לערבב.
לנפות מעל לחומרים 2 כוסות קמח+שקית אבקת אפיה
לערבב ולצקת לתבנית אינגליש קייק אורך 30
אפיה בתנור חם 150 מעלות כ-40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתחילה לקבל גוון חום
לבדוק בשיטת הקיסם.
אופציה ולא חובה, כשהעוגה חמה לצקת עליה רוטב:
לסחוט לכלי שמתאים למיקרו את הלימון והתפוזים
להוסיף 1/4 עד 1/2 כוס סוכר למי שאוהב יותר מתוק
לחמם במיקרו ולבחוש להמסת הסוכר
לצקת על העוגה באופן שווה
לקרר היטב ולצפות באבקת סוכר
כאן העוגה כפי שאני הכנתי בתבנית אינגליש קייק.תהנו
תהנו
פירגוש יקירה ,
איזו הפתעה , לכבוד הוא לי "להתארח"
בבלוג המקסים שלך , עשית לי את השבת !
תודה על עוגה טעימה ,וגם על מחמאה
עם חיבוק ונשיקה ,
שבת שלום ,
שרית-ב
אין עליך פירגה יקרה עוגה שווה .תודה לך❤❤❤❤❤❤❤❤❤
הנאדי מקסימה,חן חן על המחמאות.
שתמשיכי להכין ולהנות,בכיף
לבריאות