לפעמים מכינים קציצות מפירה תפוחי אדמה ולפעמים מפירה כרובית. נסו לשלב את השניים ותופתעו מטעם נפלא.
מצרכים:
מכינים פירה בערך מ-6 תפוחי אדמה
1 בצל גדול קצוץ
1 כרובית שלמה מבושלת ומעוכה לפירה
½ כוס פירורי לחם
2 ביצים
כף טחינה גולמית
מלח פלפל ופטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
מניחים ניר אפיה על תבנית גדולה ומרססים עליו שמן
מטגנים את הבצל הקצוץ ומערבבים את כל המצרכים.
בעזרת כפות ידיים לחות מכינים כ-20 קציצות ומסדרים צפוף על הניר.מרססים מעט שמן.
אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה והופכים לצד השני. מרססים מעט שמן.
אופים עד שזהוב ומוכן.
תהנו