תבנית מרובעת 28X28
400 גרם ביסקוויט קסטה או "פתי-בר"
1/2 כוס מים מהברז + 1/2 כוס יין תירוש או יין מתוק אחר
מי שלא רוצה יין ימיר לכל נוזל אחר לטעמו.זה לא משנה.(הנוזלים לטבילה קצרה של הביסקוויטים)
לקרם גבינה מרשמלו:
600 גרם גבינה לבנה 5% או יותר אחוזי שומן
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
10 יחידות (אפשר יותר) מרשמלו ורוד גזורים לפיסות קטנות במספריים.
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה = 250 גרם
1/2 כוס סוכר או לפי טעמכם.
שקית סוכר וניל או כמה טיפות מי וניל
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה ומוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים
אני ציפיתי עם סירופ שוקולד קנוי אבל אפשר להכין קרם שוקולד ביתי
מחלקים את הקרם ל-3
הסידור בתבנית: שכבה ביסקוויטים טבולים קצר בנוזלים, שכבה קרם, שכבה ביסקוויטים שכבה קרם , שכבה ביסקוויטים ומסיימים בקרם. מעל לקרם סירופ השוקולד.
שימו בפריזר לחצי שעה לפני ההגשה.