מצרכים והכנה:
שקית שעועית ירוקה סנפרוסט = 800 גרם
להכניס את השעועית לסיר עם מים רותחים למספר דקות
להעביר למי קרח כדי שהשעועית תשמור על פריכות.
לסנן מיד.
במחבת עמוקה לשים 3 כפות שמן ולטגן בצל קטן רק עד להזהבה
להוסיף את השעועית ולהקפיץ מספר דקות ,חשוב לטעום שהשעועית רכה ומוכנה.
להוסיף:
2 כפות סילאן תמרים או דבש
מעט מיץ לימון
כף רוטב סויה+ 1/2 כפית אבקת מרק עוף/מלח
פלפל שחור
מקפיצים דקה וטועמים. משבחים טעמים.
מוציאים לכלי הגשה
באותה מחבת ללא שמן קולים שקדים מולבנים
מגישים חם עם השקדים מעל.
תהנו