טחינה שאולי לא כולם מכירים.
מתאימה במיוחד כתוספת לסלט פאטוש, סלטי ירקות,לביבות ופשטידות ירק .
חוץ ממירקם מאד עדין ומשובח של הטחינה לא תרגישו בטעם היוגורט או הדבש.
המצרכים בכלי עמוק:
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס מים
מיכל יוגורט ביו
2-3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
כפית סילאן או דבש
מערבלים במג'ימיקס או במוט חשמלי
טועמים. משפרים טעמים.
תהנו
אני יודעת שיש כל מיני גירסאות של טיגון כרובית.
יש כאלה שמכינים בלילה עם ביצים וקמח ותובלים את פרחי הכרובית ומטגנים
יש שתובלים רק בביצה
ויש שרק בקמח
ויש שלא תובלים בכלום ומייד זורקים לשמן.
אני אוהבת להכין בתבילה בביצה שמתובלת קצת באבקת מרק עוף.
wow wow אני מאוד מאוד אוהבת כרובית מטוגנת ובתוספת טחינה לא ניסיתי אבל נראה טובבבבבבבבבב! טעיםםםםםםםם
תודה לך פריגה ( את לא דואגת לפיגורה שלנו חחחחחחחחחח :P :P :P
אילנה
כרובית מטוגנת בטמפורה דבש וחרדל
מצרכים:
2 כרוביות גדולות מבושלות עד פריכות (אני מבשלת במיקרו)ראו "טיפ" למטה
אחרי הריכוך מפרידים לפרחים בגדלים שונים
כלי עמוק להכנת הטמפורה כדי שיהיה נוח לטבול את פרחי הכרובית
מצרכים לטמפורה:
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים טרופות קלות
2 כפות שמן קנולה
1/2 כוס מים
כפית אבקת מרק עוף
כפית חרדל
כפית דבש
מעט תבלין אבקת שום
כפית תבלון שמיר/פטרוזיליה יבשה לפי טעם
מלח
פלפל שחור
לערבל במוט חשמלי
לטעום ולהוסיף תיבול מהתיבול המוצע
לטבול את פרחי הכרובית ולנער עודפים מהרוטב
לטגן מכל הצדדים בשמן מרודד ולא עמוק
להוציא על ניר סופג ולפני הארוחה לחמם בתנור
ניתן לזגג טחינה גולמית או מתובלת.
"טיפ לריכוך כרובית במיקרו"
1. שמים את הכרובית שלמה בכלי גדול ועמוק שמתאים למיקרו
ממלאים 1/2 מגובה הכרובית מים
מכסים בניילונית ועושים כמה חורים עם קיסם ליציאת האדים
מפעילים ל-5 דקות וממשיכים לפי הצורך עד שהכרובית מוכנה ועדיין נשארת פריכה.
מצננים ובוצעים לפרחים בגדלים שונים
תהנו
אפשר מתכון לטחינה?
רוית ארשום לך 2 מתכונים-בבקשה
מתכון ראשון:
טחינה לארוחות חלביות:
טחינה יוגורטית בנגיעת סילאן
ראיתי בתבנית טלויזיה ומאז אני מיישמת בהנאה.
טחינה שאולי לא כולם מכירים.
מתאימה במיוחד כתוספת לסלט פאטוש, סלטי ירקות,לביבות ופשטידות ירק .
חוץ ממירקם מאד עדין ומשובח של הטחינה לא תרגישו בטעם היוגורט או הדבש.
המצרכים בכלי עמוק:
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס מים
מיכל יוגורט ביו
2-3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
כפית סילאן או דבש
מערבלים במג'ימיקס או במוט חשמלי
טועמים. משפרים טעמים.
תהנו
רוית
מתכון שני לטחינה:
מצרכים:
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס מים
3-5 שיני שום חתוכות
4\1כוס מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
מערבלים במג'ימקס
מוסיפים את הירק שבחרתם.
חצי כוס כוסברה קצוצה\פטרוזיליה.
טועמים. משפרים טעמים.
מטגנים כ-50 גרם צנובר על מחבת יבשה ומשחימים.
אפשר להוסיף קורט כמון ופלפל חריף
אם הטחינה מאד דלילה מוסיפים עוד טחינה ואם הטחינה מאד סמיכה מוסיפים עוד מים.
עדיף להכין במיקסר מוט
תהנו
היי – אפשר להוסיף טחינה גולמית במקום טחינה רגילה?
מיגא,אם את אוהבת את הטחינה הגולמית על הכרובית,אז תלכי על זה.
פירגה שלום,
אני יודעת שיש כל מיני גירסאות של טיגון כרובית.
יש כאלה שמכינים בלילה עם ביצים וקמח ותובלים את פרחי הכרובית ומטגנים
יש שתובלים רק בביצה
ויש שרק בקמח
ויש שלא תובלים בכלום ומייד זורקים לשמן.
אני אוהבת להכין בתבילה בביצה שמתובלת קצת באבקת מרק עוף.
רחלי
רחלי יקרה
את קונה אותי בכל.
כרובית אצלי ולא משנה איך מה ולמה ומתי? תמיד הולכת בכיף ובאהבה
על כל גווניה וצורותיה.
באמת ירק משגע
wow wow אני מאוד מאוד אוהבת כרובית מטוגנת ובתוספת טחינה לא ניסיתי אבל נראה טובבבבבבבבבב! טעיםםםםםםםם
תודה לך פריגה ( את לא דואגת לפיגורה שלנו חחחחחחחחחח :P :P :P
אילנה
אילנה,תנסי…בשבילי….זה אחד השילובים הכי הכי הכי שיש.באמת.
אני בטוחה שתגלי טעם חדש ונפלא ביותר.
פיגורה לא באתר שלי.חהחהחהחהחהחה
חיבוק ;)
אפשר הדרכה איך להכין כרובית מצופה ? אכלתי לפני חודש ורציתי מאוד להכין
שושי מתוך האתר:
כרובית מטוגנת בטמפורה דבש וחרדל
מצרכים:
2 כרוביות גדולות מבושלות עד פריכות (אני מבשלת במיקרו)ראו "טיפ" למטה
אחרי הריכוך מפרידים לפרחים בגדלים שונים
כלי עמוק להכנת הטמפורה כדי שיהיה נוח לטבול את פרחי הכרובית
מצרכים לטמפורה:
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים טרופות קלות
2 כפות שמן קנולה
1/2 כוס מים
כפית אבקת מרק עוף
כפית חרדל
כפית דבש
מעט תבלין אבקת שום
כפית תבלון שמיר/פטרוזיליה יבשה לפי טעם
מלח
פלפל שחור
לערבל במוט חשמלי
לטעום ולהוסיף תיבול מהתיבול המוצע
לטבול את פרחי הכרובית ולנער עודפים מהרוטב
לטגן מכל הצדדים בשמן מרודד ולא עמוק
להוציא על ניר סופג ולפני הארוחה לחמם בתנור
ניתן לזגג טחינה גולמית או מתובלת.
"טיפ לריכוך כרובית במיקרו"
1. שמים את הכרובית שלמה בכלי גדול ועמוק שמתאים למיקרו
ממלאים 1/2 מגובה הכרובית מים
מכסים בניילונית ועושים כמה חורים עם קיסם ליציאת האדים
מפעילים ל-5 דקות וממשיכים לפי הצורך עד שהכרובית מוכנה ועדיין נשארת פריכה.
מצננים ובוצעים לפרחים בגדלים שונים
תהנו
פירגה שלום רב
רק מקריאת המתכונים ותגובות האנשים,אני מהיום חברה באתר אני מבטיחה לשתף אותך
סיגל חמדתי
שימחת אותי על הצטרפותך לאתר והעונג שלי שאת חברה בו.
כיף לשתף אותנו במתכונים שתכיני ובחוויות טעמים מהמשפחה תודה.