עוד רעיון שלי לשניצל פלאפל והחטיף הזה יגרום לשניצל הזה שישמעו אותו.
חטיף הפלאפל הוא של רשת מגה בשקיות של 70 גרם והוא קריספי חבל"ז.
מצרכים:
4 שניצל עוף מנות יפות גדולות (הפעם דפקתי כל מנה בפטיש השניצלים שיהיו מנות ענקיות)
קערה עם:
ביצה גדולה טרופה עם: כפית פפריקה מתוקה+כף מלאה תבלון פטרוזיליה יבשה .מערבבים.
קערה שנייה עם הפירורים:
כותשים במג'ימיקס:
70 גרם חטיף פלאפל מגה + 3/4 כוס פירורי לחם רגילים
מעבירים לקערה.
משרים את השניצל שעה בביצה ומעבירים לקערה עם פירורי הלחם והפלאפל.
לכל מנה מדביקים היטב את הפירורים מ-2 הצדדים
מטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה יפה
השניצל מתקבל פריך ומשמיע קולות של פצפוצים.
אז כדאי לאכול מיד אחרי הטיגון כשכל העסק טרי .להתמוגג.
תהנו
האם אפשר לאפות את השניצל במקום לטגן?
תכיני לפי השיטה של השניצל האפוי שלי.
בהצלחה
הנה המתכון:
דיאטה בריאות ודלי קלוריות-שניצל בטחינה וסילאן-אפוי
פורסם בתאריך 2 בדצמבר 2008 @ 04:07
מופיע בקטגוריות: עוף
שניצלים אפויים בטחינה וסילאן
המרכיבים וההכנה:
2 פרפרי חזה עוף דקים ושטוחים
בצלחת אחת שמים:
ביצה טרופה עם 3 שיני שום כתושות, כפית טחינה גולמית, כפית סילאן, מלח ,
פלפל שחור, 2 כפות שמן קנולה (לבת שלי אני מוסיפה גם כפית רוטב צ'ילי מתוק)
בצלחת נוספת שמים פירורי לחם
טובלים את השניצלים בביצה והתבלינים כ-4 שעות לפני ההכנה ומשהים במקרר.
תכסו היטב למניעת ריחות שום וכו'.
להניח את השניצלים על ניר אפיה משומן בשמן קנולה
לחמם תנור מראש לחום 175 ולאפות 20 דקות
להפוך ולהבריש עוד שמן ולאפות עוד 10 דקות
מכאן תחליטו אתם אם להמשיך לאפות עוד דקה מכל צד.
שימו לב לא לייבש את השניצל.
להגיש מיד
ולהנות
UA:F [1.2.3_620]
ציון: 4.0 מתוך 5 (סה"כ 1 הצבעות)
——————————————————————————–
המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://pirge.co.il
כתובת המתכון: http://pirge.co.il/index.php/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות-עוף/דיאטה-בריאות-ודלי-קלוריות-שניצל-בטחינ
הרגת אותי עכשיו עם התמונה הזו,נראה טעים לאללה
אילניתוש, זה גם ככה טעים ממש מתפצפץ בפה.עונג אמיתי.
תודה חמודה וערב נפלא לך
?
ברשת מגה יש חטיף פלאפל בדיוק כמו כל החטיפים של הביסלי.
המוצר הוא של מגה . אני מניחה שכל חטיף של חברה אחרת יעשה את העבודה טוב ;)
איזה רעיון מקסים!!!! כיון שאצלי הבישול הוא צמחוני איישם על ירקות
בלהה תודה מתוקה ואני מתארת לעצמי כמה שתהנו.
יום נפלא
להשרות את השניצל בביצה במשך שעה????
רחמנות עליו..
דג סלע :!: אפילו חצי יום. ההשרייה מיטיבה עם השניצל. שווה נסיון. ממליצה בחום :lol:
הבת שלי הלכה לארוחה אצל חברים . כל אחד הביא משהו ולה אמרו להביא שניצלים.
הכנתי לפי המתכון הזה התגובות היו.
ממש טעים.
השניצל הכי טעים שאכלתי ושידרוג מהמם.
כמובן ששמחתי ואלפי תודות לפירגה.י
פנינה יקירה
אלפי תודות לך שאת נכנסת ומשתפת אותנו בחוות דעתכם.ההמלצה חמה וטעימה.
נפלא :lol:
שלום פירגה
אני מתפעלת כל יום מחדש, ומפיצה בין מכרי את האתר הנפלא שהתגלה לי ביום בהיר.
אני לביצה מוסיפה מעט חרדל, במקום שום וזה נותן טעם נפלא, זהו רק טיפ, אני מתארת לי שהמתכון שלך הרבה יותר טעים, אנסה.
שבוע נפלא ושנראה הרבה מתכונים מהממים.
אסתי
אסתי תודה שאת מפיצה את האתר הלאה .אין כמוך :lol:
תמיד אפשר להוסיף משהו לשידרוג ולקבל ארומה חדשה טעימה ומיוחדת
שבוע נפלא וחיבוק ענק
הכנתי את השניצלים אתמול!
מה להגיד לך – יצא מעדן.
הבעל והקטנים זללו לתאבון.
התחסל עד הביס האחרון!
רעיון מקורי! ממש שיגעון!
תודה שילונת יקרה
יש לי מגוון לא קטן של שידרוגי שניצלים. יש לי שריטה ;) אבל טעימה :lol:
תודה תודה :lol:
פירגה .
הכנתי ויש לזה טעם ממכר.
אחלה.
יופי של תגובה
היי פירגה – אופציה נוספת – בחסות דבי חברה שלי
לקנות שקית של אבקה להכנת פלאפל
לערבב עם פרורי הלחם בכמות של חצי חצי
להכין את השניצלים כמו שרגילים
יוצא בטעם פלאפל מדהים
מתאים יותר לאלה שמסתייגים משילוב חטיפים באוכל
ממליצה לנסות
שושי
תודה רבה ותהנו