קחו מפה את הרעיון ושוטו הלאה לעבר הדמיון.
משאריות של ספגטי רגיל או אדום או שאריות של אטריות מרק או כל אטריות שנשארו לכם
שימו תבלינים טעימים ו….
תכינו שקשוקה לפי ראות עיניכם.
מצרכים למג'יק שאני הכנתי :
קופסה מג'יק ירקות או בטעם שאתם בוחרים -להכין לפי הוראות היצרן.
נוזלים מיותרים לסנן.
במחבת קטנה שמים כף שמן זית וקוצצים שום/בצל
יוצקים מעל את האטריות ומתבלים מעט לצבע
יוצקים את הביצה ממש מעל ובאמצע (מסדרים לה טיפה מקום)
בוזקים תבלינים מפזרים מסביב לביצה חתיכות גבינ"צ (גבינה צהובה)
לרסס טיפונת שמן מעל לכל.
סוגרים במכסה ומבשלים על הלהבה הכי הכי ק ט נ ה כ-10 דקות
הלמטה נהיה שחום וקריספי ולמעלה האטריות נשארות רכות ומעליהם הגבינה הנמסה והביצה.
תהנו
אחלה שקשוקה נראת .
יאמי.
יום קסום :lol:
יום קסום גם לך חמודה
לכולם שבת שלום עם אוכל טעים.
נתראה ביום ראשון בבקר. (אולי במוצ"ש)
ביייייייייייייייייייינשיקות . :lol:
:P
:lol: :oops: ;) 
פירגה
המתכונים שלך מעולים, יעילים ומוגשים בצורה פשוטה ומובנת ! אני נהנית כל יום מחדש ! תודה תודה ושבת שלום
רינה,תודה על הפירגון ושמחתי שהגבת .שולחת חיבוק
תודה.
רעיון נהדר. תודה
דרך אגב מה זה המג'יק הזה – לא מוכר או לא מוכר בשם הזה.
מג'יק אלה המנות המהירות שמכינים עם כוס מים רותחים והופ….זוללים
וכן כתוב על הקופסאות מג'יק. :lol:
תמיד,אבל תמיד נשארת מנה מיותמת של ספגטי…
ינוסה בקרוב
חופש נעים
לנסות ולשתף אותי בחוויות ;)
אימצתי -רעיון מבריק לניצול שאריות פסטה.ינוסה בקרוב!
סופ"ש מבורך וטוב.
כרמלה :lol:
כרמלה
תודה :lol:
רעיון מגניב, אבל באמת מה זה המג'יק הזה? ותודה לך על הרעיונות. את גדולה
שלום לכולם,
המגי'ק עליו מדובר הוא הנודלס של המנות חמות רק של חברה שונה מאוסם. קיים תוצרת חו./אוסם/תלמה
יש כל מיני טעמים סוגים וחברות שמייצרות. מכינים עם מים חמים כמו מנה חמה, מחכים מספר דקות וזה מוכן. זה במקרה ואין לכם שאריות ספגטי או איטריות
יאמי :lol:
זאת אני יקרה
תודה על כל התגובות האחרונות.את נהדרת
מאחלת לך ערב נפלא וטעים אולי עם המטעמים שלי?? חהחהחהחה
עשיתי היום לארוחת ערב בדיוק כמו שהמתכון מעל הביצים שמתי בצל ירוק, וריבועים קטנים של עגבניה מקולפת, וטונה, ותבלין אדום לשקשוקה, קיבלתי הרבה מחמאות וזה יצא ניפלא, תודה לך פירגה כל המתכונים שלך הם סוף הדרך.
תודה יהודית
את מקסימה שחזרת לשתף אותי
פירגה יקרה, כל המתכונים שלך הם סוף הדרך, קלים להכנה ותמיד מצליחים,אפילו לעצלניות כמוני שלא במיוחד אוהבות את המיטבח, אימצתי את הרעיון שלך עים הנודלס או המג'יק שזה אותו הדבר והכנתי את זה עים עיגולים של נקניקיות וביצה אחת, שמתי במחבט טפלון כמה טיפות של שמן זית ואת כל התערובת כיסיתי עם מכסה וטיגנתי על אש הכי קטנה, לאחר כ-10 דקות שיחררתי את ה"פשטידה" עם שפכטל והפכתי אותה בעזרת צלחת על הצד השני ופשוט החלקתי אותה בחזרה למחבט הפוכה לעוד כ-5 דקות יצא מהמםם, וטעים להפליא, תודה פירגה שבזכותך יש לי חשק לנסות
יהודית,נקרא נפלא וטעים טעים.
יופי של מתכון.
לבריאות ותהנו
אני אוהדת מושבעת של האתר שלך, ותמיד מחפשת אצלך דברים מעניינים, קלים וטעימים. אתמול ניסיתי את שקשוקת הפסטה והיא יצאה מעולה. אבל אשמח לקבל קצת המלצות בקשר לתיבול אפשרי ( אני תיבלתי בפפריקה חריפה ומתוקה מלח ופלפל, ועדיין היה חסר משהו…)
שרון

כתבתי תיבול לפי טעמם וראות עיניכם.
לא יודעת מה אתם אוהבים.
אולי כמו שאת מתבלת פסטה.אולי להוסיף רוטב צ'ילי, תיבול פיצה. לא יודעת,ממש מה שאתם אוהבים.
:lol: