עונג גדול.
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה (רצוי יום לפני ההכנה ולשמור אותם במקרר)
לחתוך ל-2 ולהוציא את התוכן כשמשאירים את הבסיס ומעט מהשוליים
מלית בקערה:
את תוכן התפוחים מעוך לפירה ג ס
ביצה שלמה
100 גרם כל גבינה צהובה שיש בבית
100 גרם בולגרית/פטה
מעט אורגנו
מעט פלפל שחור ומלח בהתאם למליחות הגבינות
אפשר לקצוץ 3-5 זיתים ,מוסיף המון.
2-3 כפות שמנת חמוצה ואפשר להוסיף לארומה גם: כף עיטורי עגבניות או עגבניות מיובשות (מכל סוג)
לטעום ולשפר טעם
למלא את חצאי התפוחים
לפזר בנדיבות פירורי גבינה צהובה – בנוסף למה שרשום למלית
פירורי לחם מתובלים- בפסח קמח מצות
מעל לכל לזלף שמן זית גם על שולי התפוחים
לאפות בתנור חם 175 כ-20 דקות עד להזהבה יפה.
להגיש מיד
תהנו
היי פרגה, מה שלומך,הבת הקטנה שלי אוהבת לבשל לה במיקרוגל תפוח אדמה, אציע לה את המתכון שלך, כדי שתאכל קצת גבינות! נראה לי שיהיה ביקוש! :lol:
נהדר עפרה.תני לה להכין לבד במיקרו.
אשמח לשמוע אם אהבה ;)
וואו איזה תמונה מגרה
נראה מעולה ו :lol: טעים
חןחן אילנית
מאמצת בחום,מתאים לארוחת ערב
תודה יקירה,את מעשירה אותי ברעיונות
שלומית,אימוץ טעים
תודה
אצלי על הכוונת..בע"ה :lol:
בקר אור כוכבא
תכיני ותשתפי בתוצאות ;)
בעלי ימות על זה!!!
יש לו פטיש תפו"א קשה.
נועלון,מה יש לו? ;)
תכיני לו שיהנה
היי פירגה
נראה טעים מאוד. יש לי חיבה מיוחדת לתפוחי אדמה במיוחד אלו האפויים עם הגבינות.
בעבר הייתי מכינה אותם לאבא שלי ז"ל. מאז שנפטר לפני 6 שנים בדיוק לא הכנתי אותם.
אני מוסיפה להם גם גרגרי תירס ולפני שדוחסים פנימה את המלית אפשר לשים מעט חמאה או כפית רוטב פיצה, יוצא מעולה……
אגב מה עם אפשרות להדפיס את המתכון עם התמונה???? זה הכי מקסים שיהיה מתכון ותמונה כזו מגרה לצידו….
מירי הי
אי אפשר להדפיס מתכון עם תמונה כי זה לוקח הרבה צבע ולא כולם מעוניינים.
אפשר להוסיף: תירס,פטריות, אפונה,טונה , ועוד כיד הדמיו כדי לשבח.
תהנו,אחלה טעים
פירגה יקרה
מה שלומך?
מה , מה את עושה לנו עם התמונות הלאה, אי אפשר להמשיך כך, חחחח
בא לי לאכול ישר מהתמונה, לפחות, זה יהיה בלי קלוריות, נכון?
כמובן שהדפסתי את המתכון ואשמח להכין בהזדמנות, כמובן, אעדכן.
פורים שמח לך ולכל המשפחה, יבורכו ידייך, אושר ובריאות
מאחלת מכל הלב
רותי
רותי יקרה
תוכלי להכין עם גבינות דלי שומן. מבטיחה שעדיין יהיה טעים ונהדר
תודה חמודה
סבתא הכנתי את המתכון ,
יצא מעולללה !!
את יודעת שאני מתה על תפוחי אדמה :lol:
תודה רבה .
אור ממי שלי, אין עלייך מתוקה .יופי שהכנת.
אוהבת אותך הכי בעולם
סבתא פירגה
רצתי לבדוק אם יש לי תפוחי אדמה בבית וגיליתי שלושה!!! הם כבר מתבשלים על הגז (קליפה אדומה אני מקווה שזה לא ממש משנה)
רציתי לדעת אם יש באתר מנוע חיפוש. אני מחפשת מתכון ספיציפי וצריכה לעבור הרבה דפים בשבילו.
אני ממשיכה לבשל ממתכונייך הטעימים בהנאה מרובה. בילדים הבררנים שלי עוד לא שם, אבל בעלי ואני מתמוגגים.
אמאל'ה,את יכולה לקרר את התפוחים במים עם קרח.
בהצלחה ותהנו. המנוע מאד עוזר ואם לא,אז אני פה בד"כ רוב שעות היום.
אופס מצאתי את מנוע החיפוש (ידיים קצת זריזות על ה"מקלדת" ) תודה תודה- אתר נפלא
הכנתי אתמול ויצא יאמי.
שידרגתי עם רוקפור. שמתי 100 גרם רוקפור ו-50 גרם קשקבל.
את קעריות תפו"א הברשתי עם שמן זית ושום כתוש.
עוד בשבוע שעבר "מכרתי" את המתכון לעוד כמה חברות.
קוצנית הי,
תודה על תגובתך הטעימה
ללא ספק הגבינות עושות את ההבדל ;)
שימחת אותי שאת מפיצה את המתכונים שלי הלאה….. חצי עולם כבר באתר שלי :lol: איזה אושר.
אז… קודם כל שתהיה לך חופשה נעימה.
אותי השארת עם טעם טוב בפה, לאחר שהכנתי את תפוחי האדמה הממולאים.
זה היה כל-כך טעים, עד כי אינני מתכוונת להרפות מהמתכון הזה עוד הרבה זמן!
אז שוב, תהני לך בחופשתך.
יום טוב
ויקי
ויקי,אכן,לא להרפות
מתכון מוצלח וקליל להכנה והנאה.
בכיף ובאהבה
ערב טוב פריגה .
אני מבשלת את התפוח אדמה על קליפתו במיקרוגל ואח"כ כדי שיהיה טעם טוב אני שמה אותו על תחתית ברזל על הגז כך הקליפה יוצאת קרספית ובפנים טעם של תנור שווה לנסות יוצא פצצה ….. :lol:
תו דה פינצית
היי פירגה,
אני עדיין לא סיימתי עם המתכון הזה, היפה והטעים, שמסתובב בקרב כל בני המשפחה וחברים שלי.
ולמען הגילוי הנאות, ביום שישי, 19.3.10, בשעה 21:00 , צולמתי על-ידי הטלויזיה הקהילתית המקומית שלנו (ברמלה), לערוץ המקומי 98 המשודר גם ב-YES וגם ב-HOT באותה שעה, באותו ערוץ, כאשר אני מכינה את תפוחי האדמה הממולאים שלך, וכמובן, שקיבלת את הקרדיט המגיע לך.
המגזין המצולם הוא בן 1/2 שעה וקטע הבישול מופיע באמצעיתו של המגזין.
שוב תודה
ויקי
ויקי שלום חמודה
חבל שאני לא יכולה לראות במה מדובר.
שמחה שנהנית.כל הכבוד לך
פירגה הי,
שכחתי לדווח לך על תפוחי האדמה האלו, שהכנתי לפני שבוע ויצאו, כלם אכלו כולל הקטן בן השנתיים וגם בת ה-6 שבד"כ לא מסתכלת אפילו על דברים שהם לא בתפריט הקבוע :lol:
יצא טעים מאוד, תודה רבה לך
עכשיו אני בחיפוש אחרי עוגת גבינה טובה, על איזו את ממליצה (אפויה)?
ורד
ורד ערב טוב
תודה על התגובות הנהדרות לתפוחי האדמה הממולאים. כיף שהילדים אוכלים ונהנים.
יש לי קטגוריות לעוגות גבינה אפויות ועוגות קרות. יש גם קטגוריה לעוגות ביסקוויטים.
כל העוגות שלי מדהימות וכל אחד טעימה בפני עצמה.
פשוט תבחרי אחת לפי התמונה ותלכי על זה.
להשתמע
פריגה הי תמיד חיפשתי את המתכון הזה אני רצה להכין אותו חיבוקים……………
נמושקה,הלוואי ותקבלי מחמאות כמו שאני קיבלתי.לא יכלו להפסיק לאכול מזה שיצא כל כך טעים
היי פירגה,
אני יודעת שזה לא קשור לכאן פשוט בדיוק באתי לקחת את המתכון ונזכרתי שתמיד רציתי לשאול את זה..
קנו לי ליום-הולדת ספר מתכונים לעוגות גבינה שכתוב בו שיש להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר- תמיד.
אולם בתוכניות טלויזיה ובמתכונים שלך זה לא תמיד ככה.. מה ההבדל? מה זה משפיע? וכמה זמן זה צריך להיות מחוץ למקרר כדי להיות בטמפ' החדר ולא חם\קר מידי?
רוחילי הי
אני לא מציינת את זה .רצוי. אם אני שוכחת אני מכינה יירות מהמקרר.
בכל אופן,להקצפה,יותר טוב שהביצה בטמפרטורת החדר.פשוט תאמצי את הטיפ לכלל האפיה שלך.
בהצלחה
שאלה טיפשית אבל….
מדובר בביצה קשה??????????????
:oops:
לא חמודה אם היה קשה הייתי כותבת
תודה רבה על התגובה המהירה…
התפו"א כבר על הגז אעדכן איך יצא, למרות שאין לי ספק שהמתכונים שלך תמיד מעולים… :lol:
יצא מצויין…..
מ ע ו ל ה.
תודה על העדכון הטעים
ערב טוב פירגה
מה אוכל לומר שלא אמרו עשרות המגיבים לפני?
טוב, אין מה לחדש………
מעולה, פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קל להכנה, טעים, משביע ויכול להיות גם דיאטתי
אני השתמשתי בגבינה צהובה 9% וגם מלוחה 9%
תודה,
שבוע טוב
איריס שבוע טוב מתוקה
קלולולו למתכון הטעים.
שימחת אותי בתגובה שלך. אכן,מעולה ואפשר לשדרג כל אחד לפי דיאטתו ;)
שבוע נפלא ותודה רבה
אני ואימי הכרנו את האתר שלך שלשום ומיד החלטנו לנסות מתכונים חדשים
תפוחי האדמה יצאו טעימים מאוד ואנחנו מתכננים לנסות עוד המון מהמתכונים
:lol:
טליה ואמא ברוכות הבאות
יופי של התחלה טעימה בחרתן.נהדרת :lol:
אני מקווה שתכינו ממטעמי הבית שלי ותהנו ואשמח אם תשתפו אותי בתוצאות :lol:
פירגה שלום רצתי להגיד לך שמי אז שגילתי על האתר שזה קרה במקרה אני לא מפסיקה לקחת מתכונים ממך כבר עשתי את הקציצות עם המיפל שיצא מעולה ועוגה כושית ואת העוגיות כרוכיות תמרים ש לריאשונה עשתי בצק שיצא מעולה ועוד הרבה מתכונים רצתי להודות לך על אתר המופלא שלך תודה רבה
ענבל בקר טוב
לבריאות בשמחה ובאהבה גדולה.
אם יבוא לך פעם אז תרשמי בתגובות של המתכונים שאת מכינה את חוות דעתך. רק אם יש לך זמן ובא לך.
תודה
נראה נהדר! אפשר לעשות עם תפ"א קטנים?
שרינה,אם תצליחי,למה לא?
תודה. התכנון הוא לשבוע הבא אם אני לא אתחרט אודיע לך איך יצא
אשמח מאד.
שרינה, בהצלחה
היי פירגה ,
יש לי פירורי לחם רגילים ולא מתובלים ?
לשים בכל זאת ?
לשים
פריגה אפשר להכין יום לפני
תודה וחג שמח
לא כדאי.
איזה כיף … במקרה עליתי על האתר ואני כבר עם הטאבלט במטבח משוטטת …תפוחי האדמה כבר מתבשלים וגרדתי את כל שאריות הגבינה שיש לי בבית … אספר תגובות אח״כ … מכינה ארוחת צהרים… שבת שלום :lol:
ציפי,ברוכה הבאה לאתר שלי.
צהריים טעימים ונעימים.
אשמח לחוות דעתכם.
שבת שלום.