דג אדמונית מטוגן מוגש ברוטב שום אדום
הדג מעולה,נקי וללא עצמות (קניתי את הדגים מוכנים ונקיים במגשית)
מצרכים:
6 פרוסות יפות של דג אדמונית מושרה במיץ לימון +מים כ-10 דקות. לייבש במגבות ניר.
בצל גדול קצוץ
1/2 ראש שום פרוס
3 כפות רסק עגבניות
5-6 כפות שמן
מעט קימל טחון , מלח, פלפל שחור,קצת סוכר
כוסברה או פטרוזיליה טרייה
פפריקה מתוקה וחריפה
הכנה:
לטגן את הבצל בשמן עד שיהיה זהוב
להוסיף את התבלינים השום והרסק בלי הפטרוזיליה/כוסברה
להוסיף 1/2 1 כוסות מים ולבשל על להבה בינונית 20 דקות
להוסיף את הירק וכל פעם כשהמים מצטמצמים להוסיף עוד קצת מים ושוב לצמצם.
הרוטב שיישאר יהיה מאד סמיך ואדום.
להכין צלחת עם קמח
לטבול את הדגים מ-2 הצדדים בקמח ולטגן להשחמה
להניח את הדגים המטוגנים בצלחת הגשה ולצקת עליהם את הרוטב
מכינים לחם טעים וזהו….
תהנו
נראים נפלא !!!
:lol:
תודה אילניתי
נראה משגע .
תודה
נראה משגע שכחתי לציין את הניק זאת אני 3
:lol:
בןקר נפלא פירגה
כלומר הדג לא מתבשל ביחד זהו רק רוטב
אני לא יודעת אם יש במגה אפשר גם דג אחר כמו נסיכת הנילוס :? :? :?
בקר אור ריקה יקרה
יש במגה ואם את לא מוצאת…..
הכי טוב לשאול בקופה. לא הכנתי עם דג אחר.
נראה מעולה
תודה
ענת
מעולה
תוד :lol: ה
אשת חייל מי ימצא.. כיף להכנס מדי בוקר לאימל ולמצוא שם ניחוחות מהמטבח שלך…
בוקר טוב ומבורך פירגה יקרה
קרן,תודה חמדתי
יום נפלא
עכשיו חזרתי ממגה בול בקריות אין להם דג כזה המליצו לי במקום על מלרוזה שהוא דג בקלה ולא קניתי :| :|
ריקה,אני מטגנת את המרלוזה והוא נהדר,אבל לא הכנתי אותו עם הרוטב הזה.
פריגה אין עליך
אין סוף להפתעות אצלך
ייברכו יידיך
אושרת תודה חמודה
הי פירגה היקרה,
הכל הסתדר במייל, ( אתמול היו לי בעיות בכניסה לאתר), תודה!
אני מחפשת מתכון לאמנון מבושל בנוסח מרוקאי-טריפוליטאי= חריימה, האם הכנת פעם תבשיל כזה עם דג
לא קפוא? אשמח מאוד לקבלו, הדגים רחוצים במקרר ולי אין מושג איך מכינים זאת, המון תודות!!!
מליסנדה יקרה
רשמי את המילה:מושט בחפש.
בהצלחה
תודה!!!! מצאתי, מחר אכין לפי המתכון שלך, איך לא חשבתי לחפש תחת "מושט"- כ"כ הגיוני!
בהצלחה מתוקה