d79ed790d7a4d794 d7a4d799d7a6d794 d7a1d792d795d7a8 44 - מאפה גבינות סגור בטעם פיצה

מאפה גבינות סגור בטעם פיצה

d79ed790d7a4d794 d7a4d799d7a6d794 d7a1d792d795d7a8 441 1 - מאפה גבינות סגור בטעם פיצה

מאפה גבינות סגור והפעם עם רוטב פיצה (הפתעה)יש גם ציפוי קריספי מדליק
אני יודעת שאתם משדרגים את המאפה עם תוספות כמו: ממרחים,פטריות,בצל,זיתים ,טונה וכו'
השידרוג שלי היום הוא דווקא ברוטב.
במקום חלב רוטב פיצה. מה תגידו?

תבנית 27X33 מרוחה בטחינה גולמית. מפזרים על התחתית כ-3 כפות פירורי לחם.
מצרכים לבצק :
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה
שקית קטנה קמח תופח= 350 גרם
מיכל שמנת חמוצה 9%
קורט מלח לטעם
ללוש ולאחסן שעה במקרר.

לחלק את הבצק לשניים
לרדד ולשטח חלק אחד בתבנית.
לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית
לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה.
כדאי להוסיף קופסה של גבינת קוטג'
לפזר מעט זיתים קצוצים דק
לרדד את החלק השני ולכסות את הגבינות
לדקור את פני הבצק כולו בעזרת מזלג.

כדאי לחתוך את המאפה לפני האפיה לריבועים (מנות)  עד לתחתית התבנית.
ואז לצקת את רוטב הפיצה.
לפזר כמות נדיבה של פירורי לחם מ ת ו ב ל י ם+אגוזים גרוסים

רוטב פיצה:
לשים בכוס 1/2 1 כפות רסק עגבניות + אורגנו +טימין + קורט סוכר +שן שום קצוצה+מלח+פלפל שחור
למלא את הכוס 3/4 גובה במים מהברז להוסיף 2 ביצים טריות. לטרוף במזלג לרוטב חלק.
לצקת את הרוטב על המאפה באופן שווה.רצוי עם כף.
כאמור לגיוון נפלא וקריספי במיוחד, כיסיתי את פני המאפה בפירורי לחם מתובלים+אגוזים קצוצים
לאפות בחום 175 מעלות -45 דקות.לכסות בניר כסף ברפיון ולהמשיך לאפות עוד כ-15 דקות.
המאפה נהדר ומתאים על כל גווניו גם להקפאה.d79ed790d7a4d794 d7a4d799d7a6d794 d7a1d792d795d7a8d7a8d7a8 1 - מאפה גבינות סגור בטעם פיצה

תהנו

55 תגובות על “מאפה גבינות סגור בטעם פיצה

    • בוקר טוב פירגה'לה-
      התגובה שלי היא לגבי בצק השמרים לרוגלך מאתמול.
      הכנתי , ציננתי, הוצאתי ,לשתי והכנתי את הרוגלך. מיכוון שלא היה לי זמן לאפות, השארתי במקרר עד הבוקר והבוקר אפיתי.
      אין לי מילים לשבח את המאפה. הוא טפח במקרר במשך הלילה ועוד המשיך בתנור. יצא לי מוצר מעולה:
      רוגלך כאילו לא אכלנו בשום מקום, כולל הקונגיטוריות המפורסמות ביותר!
      כבר מזמן אני נעזרת בך בחידוש המתכונום שלי, למרות שאינני מגיבה, אני תמיד מרוצה מאוד.
      ושוב: אין מילים בפי!

      • נורית מתוקה בקר טוב
        חבל שלא רשמת את התגובה מתחת למתכון עצמו כי פה לא כולם יודעים באיזה מתכון מדובר.
        שמחתי מאד מאד שהצליח לך.
        תמשיכו להנות ולהיות מרוצים.
        יום נפלא smile

  1. בוקר טוב פירגה

    כמו שאת יודעת המאפה הנהדר הזה היה אחד מהמאפים שכיכבו בשולחן החג שלנו ( חג שבועות)
    מאפה מאד מאד טעים, ומאד קל להכנה.
    פעם הבאה שאכין אותו אשמח לשדרג עם רוטב הפיצה והאגוזים

    • ויני יקרה תודה רבה
      ואשמח לשמוע גם על זו את חוות דעתכם.
      נהדר גם אחרי קירור וחימום מחודש. יאמי :lol: .
      smile

  2. פירגה מה נשמע רציתי להגיד לך אם את יכולה להיא עוגיות אלפחורס אודה לך מאוד :lol:

  3. בוקר טוב פירגה
    מותר לי להמליץ כאן על עוגיות אלפחורס?
    מתכון שיש לי שנים?

      • פירגה היקרה,
        מאפה גבינות סגור הוא מאפה חובה בכל שולחן החג אצלי בבית.
        אני מוסיפה בו או פלפלים או חצילים אפויים. לילדים רק גבינות.
        תבורכי

        ועוד משהו קטן, אם אפשר כמובן.
        בעבר היתי קוראת גם בפורום של דודו חמוד. פתאום ראיתי שהוא לא פעיל. אפשר בבקשה לשאול למה, מאיזו סיבה? דווקא היה פורום נחמד מאוד

        • מאיה תודה על השידרוגים למאפה גבינות סגור. בטוח שכל שידרוג הוא נופך טעים למאפה.
          תודה ששיתפת smile

          הקומונה נסגרה פחות או יותר כשנולדה לו הבת.כנראה שהיה עסוק מדי ולא היה לו זמן לנהל את הקומונה.
          אני עד היום מדי פעם משוטטת בארכיון ונזכרת בימים היפים.
          שבוע טוב smile

  4. כמו שהגבתי למאפה גבינות סגור – הכנתי לארוחת שבועות ויצא מדהים.
    רק אחד הילדים שלי, הקטן, מפונק במיוחד באוכל, לא רצה אפילו לטעום… :oops:

    אני אנסה את הרעיון הזה בפעם הבאה, והוא בטוח יישבר" :P – הוא כל כך אוהב פיצה!

    כל הכבוד על השדרוג, המעוף והיצירתיות :lol: :lol:

    • פוליאנה בקר טוב
      אני מקווה שבטעם פיצה גם הילד יאכל ויהיה "מפסוט"
      תודה שאת משתפת ומעדכנת smile

  5. פירגה יקרה
    שבת שלום,מה שלומך?
    איזה יופי של מתכון, אשמח להכין בקרוב.
    שאלה: אין לי טחינה גולמית כדי למרוח על התבנית,מה אפשר במקום?
    תודה מראש
    רותי
    smile

  6. יקירתי
    עכשיו,עכשיו ,עכשיו יצא הקסם הזה מן התנור,ביס קטן ביסבסתי ומיד התישרה השורה…
    קראתי לחברה שיבואו לטעום ושוב התישרה עוד שורה..וכך חבר הביא חבר ולא נשאר זכר,..
    זה טעים בטרוף,זה מעדן וזה שלך.
    אוהבת,
    ותודה מכל הלב ממני ומהחברה :lol:

    • וונדיס הי
      שימחת אותי מאד שיצא לך קסם מהתנור ;)
      אהבתי חבר מביא חבר. בהחלט,שכווווווווולם יהנו :lol:
      מכל הלב חיבוק ושבת שלום smile

  7. מאיה,בהחלט כיף ענק שיש את האתר הזה. מסכימה איתך.
    המשך טעים ומהנה smile

  8. פירגה יקירתי,
    ביום שלישי בהתראה קצרה הגיעו לי 2 אורחות יקרות. הכנתי לארוחת ערב קלילה (מחוסר זמן): מאפה גבינות סגור ברוטב פיצה + אצבעות פיצה מהירות. לקינוח הכנתי עוגת שיש שחור לבן (לצערי, עוגת שיש בחושה עם שוקולד ציפס שאנחנו מתים עליה בבית, לא הצליחה לי, יתכן והייתי צריכה לחכות עוד 5 דקות, אבל לא נורא אכין ממנה כדורי שוקולד ואחפש כאן באתר מתכון מתאים). הכי חשוב, כולם טרפו ולא נשאר פרור, הילדות שלי התלהבו מאוד מאצבעות פיצה המשגעות וחבל שלא הכנתי תבנית נוספת. הגדולה שלי אמרה שאני שפית, אז תיקנתי אותה ואמרתי לה שפירגה השפית היחידה בעולם!
    שבת שלום, אוהבת – שרי; מעריצה שרופה!!!

    • ואואואאו שרי יקרה
      אני גאה בך ובהצלחות שלך.
      כיף לאורחים ולמשפחה שלך.
      תודה על הפירגון והמחמאות הרבות.
      הכל עובר גם אלייך ממני smile

  9. במוצאי שימחת תורה, חזרתי הביתה לאחר שהיה ארוכה מחוץ לבית.
    פתחתי את המקרר, וכמעט חשכו עיני,
    היו הרבה גבינות, שאם לא אנצל אותם מייד, ימצאו את מקומם בפח האשפה!
    אז מייד הפשלתי שרוולים, לא התתמהמתי, והכנתי את המאפה.
    באותו הערב, נסענו עם חברים, והבאתי את המאפה, שיהיה סתם, לנישנושים…
    אגלה לך סוד, כי כבר ברכב התחסל חצי, ועד שחזרנו הביתה כבר לא נשאר פירור…
    :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol:
    :lol:

    • ואואווו שילונת,הכנת מתכון משגע ואהוב מפרי יצירותי.
      נפלא ששיתפת smile חיבוק מכל הלב

  10. איו איו כמוך ,הפשטידה נהדרת.
    אפיתי אותה הבקר כולם התלהבו.
    בתי לקחה את המתכון שיהייה לה כשתעבור לבית משלה.

    • עדנה,נפלא,ואני שמחה שיש לי את הטאץ' המיוחד והיצירתי שלי שאתם מתחברים אליו.
      תעבירי לבתך את האתר כולו שתוכל לדפדף ולבחור לה מתכונים לטעמה.
      המשך טעים smile

  11. פירגה שלום
    הכנתי היום מתכונים שלך:קנלוני,ולזניה
    עכשיו אני מכינה מאפה גבינות סגור ברוטב פיצה,
    לא שמתי לב אבל 3 המתכונים הם עם רסק יש לך רעיון לרוטב שהוא לא עם רסק? למאפה גבינות?

    • ציונה יקרה יש עשרות רבות ומגוונות באתר שלי
      יש קטגוריות של:פשטידות
      קישים
      מאפים ועוד.
      יש מאפי גבינה בלי רסק גם המאפה גבינה סגור שעשית יש באתר בלי רסק. המקורי למעשה.
      חפשי בפשטידות מאפים וקישים.
      חג שמח smile

  12. אתמול אירחתי עם המאפה שלך וכבר אני מזדרזת להודות לך:
    המאפה פשוט נהדר, נימוח ועשיר בטעם.
    הבצק כיפי בעבודה.
    הוספתי טבעות זיתים שחורים למילוי ולמעלה פיזרתי פנקו.
    כל פעם מחדש אני מתפעלת מהמוח היצירתי שלך :lol: תבורכי :lol:
    חג חנוכה שמח ;) ;)

  13. עשיתי את זה גם אתמול יצאה מדהים במקום מרגרינה שמתי כוס שמן :lol:

  14. היי האם ניתן להקפיא אחרי האפיה? ואם כן אז כיצד מפשירים אחר כך? תודה רבה

  15. המתכון בא בדיוק בזמן.יש לי במקרר גבינה בולגרית וגבינה צהובה וחשבתי מה להכין
    פרגה ,אין כמוך. :P :P :P :P

  16. הכנתי יצא מעולה.כולם אהבו.קל,מהיר וטעעעעעעעעם
    פרגה תודה תודה רבה לך.כל המאכלים שאני מכינה לפי המתכונים שלך מעולים smile smile smile smile smile smile smile smile

    • ברטה בקר אור חמדתי
      תמשיכי להכין ולהצליח ושיהיה לכם תמיד טעים
      שימחת אותי מאד smile תודה לך

  17. פירגה היקרה,

    אני רוצה להכין את זה עם קמח נטול גלוטן smile
    האם אפשר חמאה במקום מרגרינה?

    תודה
    יעל

    • יעל הי,
      מרגרינה /חמאה תמיד אפשר להמיר זה בזו
      לגבי הקמח אני עדיין לא בטוחה smile

  18. פירגה היקרה

    הכנתי עם קמח תמי, קמח נטול גלוטן ויצא פשוט מושלם!!!! :lol: :lol:
    השתמשתי ב 350 גרם קמח תמי והוספתי 2 כפיות אבקת אפייה. ובתחתית פיזרתי כמובן פירורי לחם נטולי גלוטן.
    את הבצק לא רידדתי עם מערוך, אלא לקחתי חתיכות מהבצק ושיטחתי על התבנית (אני אעלה תמונות בפייסבוק) ואת הרוטב הכנתי לפי מה שאמרת רק שבמקום הרסק והתבלינים השתמשתי ברוטב לפיצה של יכין שאליו הוספתי את המים והביצים.
    הריח שיגע אותי ועכשיו אני מתענגת על המאפה המושלם הזה!

    תודה רבה על מתכון נפלא smile
    שבת שלום
    יעל

    • יעל,ראיתי את התמונות. נהדרות ומגרות.
      אני מקווה להתחיל השבוע להכין מתכונים נטולי גלוטן.
      אני ממש מרגישה שאני צריכה לאחל לעצמי בהצלחה.חהחהחהחהחה.
      חיבוק תודה.

  19. למה את צריכה להתחיל עם מתכונים נטולי גלוטן?
    את כ"כ מוכשרת שאין לי ספק שתצליחי לעשות כל דבר. :lol:
    יש קמחים חדשים נטולי גלוטן נהדרים שאני משתמשת בהם:
    קמח תמי – קמח נטול גלוטן. מחליף קמח רגיל במתכונים אחד לאחד… (אני משתמשת בו למשל כשאני מכינה את עוגיות השוקוציפס שלך :P ), מיועד לעוגות, עוגיות, בלילות. לא למתכונים עם שמרים.
    קמח תגמיש – מחליף את הקמח הרגיל במתכוני שמרים, אבל צריך להוסיף 30% נוזלים (כי הוא עשיר בסיבים תזונתיים). את שני הקמחים הללו פיתחה תמי בן דויד שהיא הגורו של האפייה ללא גלוטן.
    אני אשמח לעזור לך במידת הצורך, את מוזמנת ליצור איתי קשר דרך הפייסבוק.
    נשיקות :P
    יום נפלא smile

    • יעל הי, תודה מתוקה.מעודדת אותי.חהחהחהחהחה
      הבת שלי עובדת בחנות טבע ויכולה להשיג לי מצרכים בהנחה.
      אני מעוניינת שיהיו באתר שלי בקטגוריות,גם מצרכים נטולי גלוטן.
      אני מעריכה ומודה לך מאד ובטוח אצטרך להיעזר בך.
      את יכולה לשלוח לי את המייל שלך?
      תודה וחיבוק smile

  20. פירגה יקרה,
    מתקרב חג שבועות והאתר שלך הוא ספר המתכונים שלי! תודה על הכל!!
    יש לי שאלה:
    במאפה הסגור הרגיל את כותבת במתכון לחתוך למנות לפני האפייה . במתכון הזה -כתוב לדקור במזלג. האם ניתן גם כאן לחתוך למנות?

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *