יאמי . רוצים גם יאמי? תכינו ותהנו.
מצרכים:
2 כוסות אטריות מבושלות (מכל סוג) לי נשארה פסטה בשמנת ופטריות.
2 בצלים גדולים
2 כרישה החלק הלבן חתוך עיגולים דקים
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
4 ביצים גדולות
1/2 כוס שמן
1/2 גביע יוגורט טבעי
1/4 כוס קמח
2 כפות אבקת מרק פטריות
200 גרם גבינה בולגרית מגוררת (לא מלוחה,עדינה)
200 גרם גבינה צהובה מגוררת (150 לבלילה ו-50 לציפוי)
מלח ופלפל אחרי טעימה ומי שאוהב ירק יכול להוסיף עירית קצוצה
אופן הכנה:
את הכרישה החלק הלבן בלבד,חותכים לעיגולים דקים,משרים מסננים ומייבשים.
את הבצלים חותכים לקוביות
מטגנים את הכרישה והבצל רק עד להזהבה קלה .מוסיפים פטריות ומטגנים עוד דקה.
מערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית 27X33 ומפזרים עליה פירורי לחם
יוצקים לתבנית
מפזרים 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
אופים בחום 175 כ-40 דקות
הפשטידה צריכה להיות זהובה חומה.
תהנו
נראה מזה טוב. כבר הולכת להכין הבן שלי ביקש איזו שהיא פשטידה מאיטריות והשילוב נהדר.
תודה למפתיעה הלאומית
שרה שלום
מקווה שהכנת ושאהבתם
שבת שלום
הכנתי את הפשטידה והיא יפה טעימה ונשמרת מספר ימים וטעימה גם אחרי חימום במיקרו.
תודה לך פירגה, וחג שמח. :P :lol:
ציפי,להבא רשמי את התגובה למטה אחרי כולם.תודה.
שימחת אותי מאד שכתבת את חוות דעתכם לפשטידה.
תודה על הטיפ לחימום
נראת נפלא
שבת שלום
שבת שלום אילניתי
נשמע יופי, אך כיוון שאין לי כעת כרישה אפשר אולי כרוב חתוך? או משהו אחר?
אילנה,נראה שכרוב יהיה אחלה
איזה יפה והיא אומצה למחברת המתכונים שלי
:cry: :oops:
לפריגה שבת שלום !הכנתי את התבשיל אם קשאוים ברסק העגבניות היה מאוד טעים הפשטידה אחרונה אם כרישה לא כתבת אם לשים את הגבינה הבולגרית ביחד אם כל החומרים אבקש תשובה תודה
לאה יקרה בקר טוב
את המחמאות לקישואים אשמח אם תכתבי במתכון עצמו שכולם יראו.
תודה .
לגבי הפשטידה כתבתי: לערבב הכל ביחד
שבת שלום וטעים לכם :lol:
פירגה – פשטידה אליפות!!!
הכנתי אותה אתמול בערב, ברגע זה ישנה עוד חתיכה קטנה בתבנית שאני מתלבטת אם לשמור לבעלי… אפילו הקטנות שיש לי בבית טרפו אותה. רוצה עוד מתכונים כאלו ;) ;) ;)
דנה יקרה שמחתי לקרוא את התגובה שהפשטידה אליפות.
אבל כנסי לקטגוריה פשטידות או קישים ותראי את המגוון שלי. לדעתי? כל המאפים לא נופלים מזו.
תתחילי לנסות כל פעם מאפה אחד ותראי…..יש המוןןןןןןןןןןן
בהצלחה ותהנו ותשאירי לבעל את החתיכה האחרונה ;)
אני אכנס לבדוק… בקשר לחתיכה האחרונה – מאוחר מדיי!!! :? :?
איייייייייייייי :lol: ידעתי.חהחהחהחהחהחה
אין דבר תספרו לו שהיה טעים.חהחהחהחהחה :lol:
היי פירגה
הכנתי את הפשטידה יצאה מאוד טעימה באמת יאמי :lol: :lol: :lol:
האורחים ביקשו תוספת… זה אומר הכל…
תודה לך :P :P :P
סיון יקרה
נהדר ותודה שחזרת לעדכן
פירגה שלום
הכנתי לשבת בבוקר את הפשטידה, יצאה מאד טעימה המממממ.
קלה מאד להכנה, ממליצה בחום.
פירגה יקירתי, תודה לך שאת מעשירה אתנו במאכלים, אין עלייך . :lol: ;)
:lol: מחכה לעוד פשטידות מיוחדות כאלה.
תודה לך תותחית,
אירית
אירית יקירתי בקר טוב
שמחתי שהכנת את הפשטידה ואהבתם.
תודה ששיתפת אותי ותודה על ההמלצה
הנה מבחר הפשטידות שלי. תהני
http://pirge.co.il/category/פשטידות
יום נפלא וחיבוק גדול :lol:
חייבת לנסות עוד היום את הפשטידה נהנת מאוד מהאתר :lol:
יום קסום ושמח והמון בריאות :lol:
בקר אור יקירתי
בכיף,מחכה שתכיני לשמוע אם אהבתם
יום נפלא גם לך
היי פירגה!!
האתר שלך מקסים והמתכונים משגעים!!
אני מתה לעשות את הפשטידה הזו נראית לי טעימה מאוד וגם יש לי פראסה בכמויות. אסור לי לאכול גבינות.נראה לך שעדיין ייצא לי טוב גם אם אוותר על הגבינות?
הי לירז חמודה וגם תודה ענקית על הפירגון לאתר.
ברור שיצא אחלה בלי גבינות
את צריכה לדאוג שיצא לך לפחות 500 גרם כרישה והיתר הכל לפי מה שרשום.
אז פשוט לכי על זה,בכיף ותהני
היי פירגה.האם ניתן להמיר לבן ביוגורט?
יובל,אפשרי.
המתכון מצויין אפשרות נוספת להכפיל כמויות לקבלת פשטידה יותר מלאה ניתן גם לשנות את הגבינות הקשות מומלץ קשקבל ואו מוצרלה ניסיתי ויצא פשוט מעולה תודה רבה מאוד