d7a4d795d79c d790d798d7a8d799d795d7aa d7a4d798d7a8d799d795d7aa d797d7a8d799d7a3 - פסטה עם פול ירוק ועוד טעמים

פסטה עם פול ירוק ועוד טעמים

אטריות פטריות חריף - פסטה עם פול ירוק ועוד טעמים

חשוב:לפני שמכינים מתכון עם פול,צריך לבדוק במשפחה אם קיימת רגישות לפול.תודה.

פסטה עם פול ירוק ועוד טעמים
אין לי גבולות ואני מנסה הכללללללללללל
יצא מאד טעים אפילו שלא נקרא כך.
למעיזים,חוויה קולינרית.  ללחוץ על התמונה להגדלה.

מכינים את הרוטב במחבת
בזמן בישול הרוטב מעמידים סיר ומרתיחים מים
כשהרוטב מוכן מכניסים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות היצרן

מצרכים:
פסטה במשקל 400 גרם לפני בישול
בצל קצוץ
שן שום
5 כפות שמן זית
2 כוסות פול ירוק
2 כוסות פטריות טריות פרוסות גס
קופסה עגבניות מרוסקות 260 ג'
2 עגבניות מגוררות תוכן בלי קליפה
כוס מים
פלפלון חריף קצוץ קטן בלי הגרעינים (לחריפות חזקה להשאיר את הגרעינים)
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה

אופן הכנה:
מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ+שן שום ומזהיבים
מוסיפים פול ופטריות ומטגנים בבחישה מספר דקות
מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים 10 דקות על להבה קטנה
טועמים ומשבחים טעמים
מגישים על פסטה או מערבבים ביחד ומגישים מ י ד.

נהדר להגיש עם טחינה

תהנו

15 תגובות על “פסטה עם פול ירוק ועוד טעמים

  1. הי פירגה יקרה, אני בדיוק מגלה את הפול עכשיו…
    קניתי, השריתי, קילפתי, בישלתי ובסוף הוא התרכך כל כך שהכנתי ממנו ממרח כמו חומוס…

    המתכון נשמע מענין,
    איך בעצם לנהוג כאן עם הפול?
    או שאת בכלל מדברת על פול קפוא…

    תודה!

    • משהו שלום
      כל פול טעים גם טרי וגם קפוא ( העיקר שיהיה שלם ו מ ב ו ש ל)
      בהצלחה smile

  2. אני מאוד אוהבת את הרגישות שלך לאלרגנים. זה מאוד מכובד ומתחשב להעיר על ענין הרגישות לפול כבר בתחילת המתכון. רואים שאת בהחלט חושבת על כולם. :lol:
    האם אני יכולה להחליף את הפול בשעועית צהובה, או שאת ממליצה להחליף בירק אחר?
    smile

  3. בוקר טוב!!נראה מעולה!!אני אנסה עם שעועית,לא מתחברת לטעם של פול,אפילו לו הכרתי את קיומו עד שעליתי לארץ-יום נפלא!! smile

  4. בוקר טוב!!

    איזה שילוב מנצח-פול ופטריות!!!
    ניראה מעולה ובטוח גם טעים!

    המשיכי להפתיע!!!

    המשך יום ניפלא!!!!!!!!!!!! :lol: !

  5. :eek: אני מתה על פול אבל צערי לפני שלוש שנים התחילו לי כאבי בטן, כל הבדיקות שעברתי היו בסדר גמור.
    בגלל שאני לא ממוצא שיכול לרמוז על רגישות לפול אז לא חשבו לבדוק.
    כשבדקו אז מצאו שזה זה. מאז אני לא נוגעת בפול, לצערי.
    מביטה על המתכון בגעגוע-אבל בכייף אני מאמצת את השעועית הירוקה, זה עוד מותר לי למזלי. :lol: :lol: :lol:

    • מימי יקרה
      בריאות וטוב ומזל שגילו שאת אלרגית.
      יהיה נפלא גם עם שעועית.
      תכיני ושתפי אותנו בתוצאה smile

  6. היי פירגה,
    אוהבת פול מאוד, אצלנו נהוג לאכול את הפול הטרי במיוחד בפסח
    שאז אמא מכינה הרבה מטעמים מהירק הנפלא הזה שהיינו אחראים על קילופו.
    היום התקדמנו ויש את סנפרוסט ולכן יהיה כייף לנסות את המתכון שלך. :lol:

    • מלי בקר טוב
      גם אנחנו אוהבי פול. מכינה די הרבה בעיקר מפרקה (שקשוקה מפול)
      אם את רוצה לראות את מתכוני הפול שלי רשמי בחפש באתר את המילה: פול
      תהני ותספרי לי איך?
      smile

  7. הכנתי עם שעועית ירוקה אתמול ו…חשב.י שיישאר להיום בצהריים…לא ידעתי אם :twisted: או אם laugh כי חסילו הכול וגם החבר של הבת לא התבייש הפעם ושיבח :x אז פירגה-
    שיקחת אותה ובגדול! :lol:

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *