מצרכים:
500 גרם גבינה לבנה החל מ- 5%
שקית סוכר וניל
3 כפות ליקר/יין שיש בבית מכל סוג
1/2 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
שמנת מתוקה להקצפה
150 גרם שוקולד לבן או מקופלות לבנות – מגורר
5-6 תאנים מקולפות או אננס קצוצים (לא חובה)
אופן הכנה:
להקציף שמנת מתוקה+סוכר+הפודינג ולהוסיף בהדרגה לאט את הגבינה+הוניל
להוסיף ב י ד (לא במיקסר) בבחישה את הליקר , השוקולד המגורר והפרי.
מתאים לכל תבנית אישית או חגיגית.
תהנו.
"טיפ" נשלף: פיזור עלי דפנה בחללים או מגרות במטבח ימנעו פלישת חרקים
מתכון מהאתר לרענון הזכרון: פשטידת קישואים ותפוחי אדמה-קלי קלות
http://pirge.co.il/מאפינס/מאפינס-מלוחים/פשטידת-פרווה-מקישואים-ותפוחי-אדמה
נראה לא רע :x
טעים לי !!! :lol:
;) גם לי
זה באמת ניראה טעים , במילה אחת עשר :shock:
:P
נראת טובה
והאתר גם נפלא
אילנית12 שלחה אותי אליך
ברוכה הבאה ותודה לאילנית :lol:
תהני :lol:
הגלידה עושה רושם מעולה.
אני רוצה להכין אותה בתבניות אינגליש קייק.
לכמה תבניות מתאימה הכמות הר"מ ?
תודה על כל המתכונים הנפלאים.
מירי תכיני בתבנית 30X5
לבריאות והמשך הנאה
להקפיא????
או מקרר מספיק
איך שרוצים ;) במקרר מוס בפריזר גלידה
את הקפאת או שמת במקרר? ;)
וכשמים בפריזר זה לא יוצא כזה קרח כזה?
אני שמה בפריזר ומוציאה שעה לפני הארוחה.
אם שמים מספיק יין/ליקר הגלידה לא קופאת.
נשמע מעניין… משהו בין גלידה לעוגת גבינה…. נראה לי אחלה קינוח לארוחות חלביות..
כדאי לשים במקרר לפני ההגשה?
טוב ככה זה כשלא קוראים את התגובות האחרות וכותבים מהר… אני רואה שכבר ענית על שאלת הקרור..
הוי, אני מתמכרת למתכונים שלך לאט אבל בטוח, איזה יופי קינוח נפלא בכלום עבודה.
יישר כח !
חתימה טובה לך יקירה.
מלי,תודה וחתימה טובה
פירגה שלום,
אשמח לקבל מתכון לעוגה איטלקית, בשם : "זוקוטה".
מוגשת במסעדת צ'לו בירושלים.
תודה. גמר חתימה טובה, שרה.
שרה,אין לי מושג.
חתימה טובה
נראה מעולה!
שאלה קטנה: צריך להקציף (באופן הדרגתי) את הגבינה והסוכר וניל עם השמנת מתוקה + סוכר + הפודינג שכבר הקצפנו? פשוט אף פעם לא ניסיתי להקציף גבינה.
תודה!
קודם שמנת ואחרי שהיא מוקצפת בהדרגה יש להוסיף את הגבינה ולהמשיך להקציף (לא מהר)
הכנתי בתבנית אינגליש קייק . הכנסתי 3/4 כמות ופיזרתי עליה סירופ שוקולד,
מעל שפכתי את שארית התערובת ומעליה קישטתי בסירופ שוקולד.
ייצא קינוח יפה ובטעם מעולה – כך החמיאו לי בני הבית.
:lol:
הי מירי
קניתי את השידרוג של השוקולד.יאמי :lol:
חיבוק
האם את שמה במקפיא?
במקרר זה מוס ובפריזר זו גלידה.
לשיקולך
הכנתי אתמול, יצא מעדן!
לא הכנסתי תאנים.
מה שכן – ערבבתי עם מעט חמאת בוטנים מדולל במים. לדעתי – מוסיף, הוא מאזן את המתיקות.
תודה!
פייגי,תודה רבה
גם על השידרוג
טעימה מאד וקלה להכנה! אכלנו כמוס . הוספתי ברנדי.אפילו התחשק לי עם הטעם של הברנדי לשם את המוס כמלית לטירמיסו טעים!
לא נראה לי שהבן שלי יאהב בגלל שיש לה טעם חזק של ברנדי.
יש לך רעיונות לליקר/אלכוהול שהטעם האלכוהולי שלהם יהיה פחות מורגש?
קרן,כיף שהכנת ושהיה לכם טעים.תודה על התגובה הנהדרת.
את יכולה לשים כל משקה אלכולי שנראה לך.לא חשוב איזה.
כמוס את יכולה לוותר על האלכוהול. כגלידה לא לוותר כי האלכוהול "דואג" לגלידה להיות יותר רכה ולא קרחית.
שבוע טוב
:lol: יפה מה אוד להגידדד זה טעים
אולגה יקרה תודה רבה
שרה ופירגה יקרות,
מצאתי !!
מתכון לעוגת זוקוטו: http://sf.tapuz.co.il/shirshur-75-133398581.htm
בהצלחה.
דלית
תודה :lol: רבה . אני מקווה ששרה תראה.