d792d79cd799d793d794 d7a4d799d7a8d795d7aa d797d793d7a91 - גלידה וניל שוקולד לבן ותאנים

גלידה וניל שוקולד לבן ותאנים

פירות חדש - גלידה וניל שוקולד לבן ותאנים

מצרכים:
500 גרם גבינה לבנה החל מ- 5%
שקית סוכר וניל
3 כפות ליקר/יין שיש בבית מכל סוג
1/2 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
שמנת מתוקה להקצפה
150 גרם שוקולד לבן או מקופלות לבנות – מגורר
5-6 תאנים מקולפות או אננס קצוצים (לא חובה)

אופן הכנה:
להקציף שמנת מתוקה+סוכר+הפודינג ולהוסיף בהדרגה לאט את הגבינה+הוניל
להוסיף ב י ד  (לא במיקסר) בבחישה את הליקר , השוקולד המגורר  והפרי.

מתאים לכל תבנית אישית או חגיגית.

תהנו.

"טיפ" נשלף:  פיזור עלי דפנה בחללים או מגרות במטבח ימנעו פלישת חרקים

מתכון מהאתר לרענון הזכרון: פשטידת קישואים ותפוחי אדמה-קלי קלות

http://pirge.co.il/מאפינס/מאפינס-מלוחים/פשטידת-פרווה-מקישואים-ותפוחי-אדמה

34 תגובות על “גלידה וניל שוקולד לבן ותאנים

  1. הגלידה עושה רושם מעולה.
    אני רוצה להכין אותה בתבניות אינגליש קייק.
    לכמה תבניות מתאימה הכמות הר"מ ?
    תודה על כל המתכונים הנפלאים. smile

  2. נשמע מעניין… משהו בין גלידה לעוגת גבינה…. נראה לי אחלה קינוח לארוחות חלביות..

    כדאי לשים במקרר לפני ההגשה?

    • טוב ככה זה כשלא קוראים את התגובות האחרות וכותבים מהר… אני רואה שכבר ענית על שאלת הקרור..

  3. הוי, אני מתמכרת למתכונים שלך לאט אבל בטוח, איזה יופי קינוח נפלא בכלום עבודה.
    יישר כח !
    חתימה טובה לך יקירה.

  4. פירגה שלום,
    אשמח לקבל מתכון לעוגה איטלקית, בשם : "זוקוטה".
    מוגשת במסעדת צ'לו בירושלים.
    תודה. גמר חתימה טובה, שרה.

  5. נראה מעולה! laugh
    שאלה קטנה: צריך להקציף (באופן הדרגתי) את הגבינה והסוכר וניל עם השמנת מתוקה + סוכר + הפודינג שכבר הקצפנו? פשוט אף פעם לא ניסיתי להקציף גבינה.
    תודה!

    • קודם שמנת ואחרי שהיא מוקצפת בהדרגה יש להוסיף את הגבינה ולהמשיך להקציף (לא מהר)

  6. הכנתי בתבנית אינגליש קייק . הכנסתי 3/4 כמות ופיזרתי עליה סירופ שוקולד,
    מעל שפכתי את שארית התערובת ומעליה קישטתי בסירופ שוקולד.
    ייצא קינוח יפה ובטעם מעולה – כך החמיאו לי בני הבית.
    smile :lol:

  7. הכנתי אתמול, יצא מעדן!
    לא הכנסתי תאנים.
    מה שכן – ערבבתי עם מעט חמאת בוטנים מדולל במים. לדעתי – מוסיף, הוא מאזן את המתיקות.

    תודה! smile

  8. טעימה מאד וקלה להכנה! אכלנו כמוס . הוספתי ברנדי.אפילו התחשק לי עם הטעם של הברנדי לשם את המוס כמלית לטירמיסו טעים!
    לא נראה לי שהבן שלי יאהב בגלל שיש לה טעם חזק של ברנדי.
    יש לך רעיונות לליקר/אלכוהול שהטעם האלכוהולי שלהם יהיה פחות מורגש?

    • קרן,כיף שהכנת ושהיה לכם טעים.תודה על התגובה הנהדרת.
      את יכולה לשים כל משקה אלכולי שנראה לך.לא חשוב איזה.
      כמוס את יכולה לוותר על האלכוהול. כגלידה לא לוותר כי האלכוהול "דואג" לגלידה להיות יותר רכה ולא קרחית.
      שבוע טוב smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *