מצרכים בקערה:
150-200 גרם משמש מיובש חתוך לפיסות כמו צימוקים גדולים
2 קורטים קינמון לטעם
3 כפות יין אדום מתוק
רבע כוס דבש וניתן להחליף לסילאן
3 ביצים שלמות
כוס סוכר
כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל.
לערבב הכל בכף
לצקת לתבניות מאפינס מסיליקון
לאפות כחצי שעה בחום 175. לבדוק בעזרת סכין שמוכן.
ציפוי קר:
1/4 כוס מים מהברז + 3 כפות קונפיטורה פירות רצוי דובדבנים– לערבב.
כשהעוגות חמות להבריש את הציפוי
לקרר, לשלוף מהתבניות ולהנות
תהנו
איזה מאפינס,בדיוק לפתוח את הבוקר ממתכוניך המופלאים.
תודה נירית
יש לי שזיפים מיובשים,אין לי משמשים-נראה לך שווה לנסות??
דפנה,אם הם לחים טיפה ולא יבשים אז זה בסדר.
איזה יפים…יאמי
שבת שלום יקירתי
שבת שלום אילניתוש
:lol:
פירגה יקרה
אני חדשה וממש שמחה .. זה בדיוק האתר שחיכיתי לו.. מתכונים ביחד עם פורום שהוא עדכני..
בו משתתפים גם הגולשים..
עדין לא ניסיתי ממתכונייך.. אבל כמובן שאנסה בהמשך . המגוון עצום
שבת שלום
רונית ברוכה הבאה לאתר שלי
תהני ממגוון עצום של מתכונים.בסוף המתכונים יש תגובות של חברי האתר וגם אם אין תגובות,במשך הזמן תלמדי להכיר אותי שאין אפס והמתכונים אחד אחד מעולים.
שיהיה כיף וטעים ותשתפי אותי במעשי ידייך ;)
שבת שלום
מה הכמות שיוצאת מהמתכון?
כ-15
יאמי
אני מתה על משמשים מיובשים, איזה מתכון ניפלא לארח איתו.
תודה פירגה המקסימה!
אוהבת אותך,
רחלי.ג.
גם אני אוהבת.דווקא השילוב של קונפיטורה אדומה הוסיף המון.
תודה רחלי
שלום פירגה היקרה
קודם כל תודה על כל מה שאת מעניקה לנו על נדיבותך ועל עושרו של האתר שלך,
מאחר ואנחנו כבר משפחה קטנה אני שואלת
האם אפשר להקפיא את המאפה כשהוא טרי ולשלוף אותם מהמקפיא מדי יום .
תודה
שרי
שרי,אין בעיה רק שהפירות קפואים אז צריך זמן סביר להפשרה.
תהנו
הי פירגה,
האם את משתמשת בתבניות הסיליקון הנפרדות/בודדות להכנת המאפה? האם את משמנת אותן??
אם כן – איך? בספריי??
שיהיה לך יום נפלא ותמשיכי להעשיר אותנו במתכונייך הנפלאים!
רונית
רונית שלום
אני משתמשת באדומות האישיות הבודדות.לא צריך לשמן.המאפים יוצאים אחרי קירור אחד אחד.
אני מכינה בהם גם קינוחים מדליקים.את יכולה לראות בקטגוריה קינוחים.
המשך יום נפלא והכל בכיף ואהבה
מעולה. אני שמחה לשמוע שלא צריך לשמן אותן. ראיתי כאלה בחנות והיססתי אם לקנות.
תודה רבה רבה עבור הלשובה ועבור כל המתכונים הנהדרים!!
רונית
בכיף רונית ובהצלח ה
המלצה מפורום עושים שוק של דליה למאפינס:
למאפינס משמש בדבש – מתכון של פירגה דליה ל 15/10/10 10:21
המלצה חמה למאפינס שהכנתי – מאפינס משמש בדבש
מתכון של פירגה.
תודה חמודה . שמרתי גם על התמונה ששמת באלבום שלי.
הכנתי היום את המאפינס כמנה אחרונה לסעודת שבת. יצא טעים אך קצת כבד. מה יכול להיות הסיבה? אני נהנית מכל מירשמם שלך. שיהיה לך רק ט ו ב….. :lol: :lol: :lol: :lol:
דווקא הם מאד אווריריים.
תקציפי את הביצים אם את לא מצליחה.
לפירגה היקרה!
הכנתי היום את המאפינס יצאו מצויינים לזיגוג השתמשתי בזיגוג לימון דווקא ויש לי הצעה נהדרת לא פחות מתבניות סיליקון גיליתי בחצי חינם מוצר של "הנמל" שזה מנגטים שעשויים מאותו חומר של דף נייר אפייה הנחתי כף בלילה בכל מנגט הוא נשאר יציב והמאפה לא נדבק בכלל הכנתי 50 מאפינס מ2 סוגים ב2 תבניות תנור גדולות יצא אחלההההההההההה :lol:
חניתה יקירה
בקר טוב
קודם כל מה זה זיגוג לימון?
והרעיון להכין במנג'טים שעשויים מניר אפייה,גדול.נראה לי שזה פותר המון בעיות,למרות שאני מרוצה מאד מתבניות הסיליקון שברשותי.
אז תודה רבה על הכל ותמשיכי לשתף ולחוות דעה.
חיבוקים
היי פירגה!
לשאלתך מה זה זיגוג לימון אז ככה: מערבבים בקערית קטנה כוס אבקת סוכר יחד עם 3-4 כפות מיץ לימון תלוי בסמיכות שרוצים מזלפים מעל מאפינס או אפילו עוגה בחושה זה מתקשה מהר ויוצר ציפוי בטעם חמוץ מתוק כדאי לנסות!!! :P
חניתה הי
אההההההה, אז אני מכינה במקום לימון עם טיפות מים ויוצא זיגוג לבן.
אחלה זיגוג לימוני.נהדר.
תודהההההההההה
אני חייבת לפרגן גם למאפינס עצמם, ובנוסף למתכון של זיגוג הלימון שהוסיפו כאן. גם המשמש וגם הזיגוג לימון מוסיפים טוויסט והופכים את כל העסק למאפינס ממש מיוחדים ומעולים!!
שבת שלום!
תודה שרונה.
החלק החזק שלי זה מאפינסים ועוגות בחושות. בהתאם לכך המבחר גדול,מגוון וטעים במיוחד.
אשמח שתכירי את המתכונים,תכיני ומדי פעם שלחי לי את חוות דעתך הכנה.
תודה וחיבוק ויום נפלא