d7a4d798d7a8d799d795d795d7aa d797d79ed793 - פשטידת פטריות עם חמד

פשטידת פטריות עם חמד

d7a4d798d7a8d799d795d795d7aa d797d79ed793 1 - פשטידת פטריות עם חמד
בחושה ומתאימה לכל ארוחה.

מצרכים:
2 בצלים קצוצים
1/4 כרוב ירוק קצוץ מומלח בקורט מלח-לעסות את הכרוב עם המלח.
600 גרם פטריות קצוצות קטן
2 תפוחי אדמה ג ד ו ל י ם מקולפים, מבושלים ומגוררים גס.
חבילה גבינה חמד מפוררת (יכול להיות 200 גרם)
4 ביצים
1/4 כוס קמח תופח – או קמח רגיל עם 1/2 כפית אבקת אפיה.
5 כפות שמן ובנוסף עוד כף לטיגון הבצלים
כפית טימין,מלח ופלפל שחור
לקישוט: גרעיני חמנייה, פפריקה,כורכום,ותבלין פטרוזיליה .

אופן הכנה:
בצל מטוגן- להזהיב ולשים בקערה.
באותה מחבת של טיגון הבצל, לערבב/להקפיץ את הפטריות והכרוב הקצוץ כ-2 דקות
להוסיף את הפטריות, הכרוב ויתר המצרכים לקערה ו ל ע ר ב ב.
לטעום על קצה הזרת ולשפר תיבול
לצקת לתבנית וליישר

לצבע וקישוט לפני האפייה: אפשר לפזר למעלה גרעיני חמנייה, פפריקה,כורכום,ותבלין פטרוזיליה .
לאפות בחום 175 כ-40 דקות בתבנית עגולה או מרובעת לא גדולה ומשומנת.

"טיפ"
להעשרה אפשר להוסיף עוד 200 גרם גבינה מגוררת קשקבל/אחר.

תהנו.

23 תגובות על “פשטידת פטריות עם חמד

  1. פירגוש- במה אפשר להחליף את הכרוב? הוא מאד חיוני למתכון? (:? לא אוהבת את הירק הזה) 

  2. שלום פירגה! אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך! תודה! הפשטידה נראת נפלא. העם אפשר להחליף את חמד לגבינה צפתית?

  3. אני מעוניינת שהפשטידה תתאים למאכלים בשריים : מה את מציעה להוסיף במקום גבינה??
    בילי

  4. פשטידה נהדרת מעולה טעימה רק דבר קטן לכותבות נורא מצחיק כל אחת רוצה לשנות להוסיף פשוט תעש :lol: ו מה שכתוב הפשטידה מעולה למה לגרוע תאמינו לי היא נפלאה :lol: כמו שאר המתכונים של פריגה

    • עופרה,גם אני תוהה לא פעם לאור כל התגובות שרוצים לשנות.
      אז יש באתר שלי פשטידות מכל הסוגים ומכל המינים,מה שצריך לעשות זה לדפדף בקטגוריה המתאימה ולמצוא את הירק והמרכיבים שאוהבים ולהכין.
      ברור,שברגע שמשנים את המתכון שלי,הוא כבר מתכון אחר .אז לחשיבה בלבד…..חהחהחהחהחה ותודה רבה.
      smile

  5. היי פריגה, מה שלומך?
    היה לך מתכון לפשטידה עם תירס, קוט'ג פירורי לחם, גבינה צהובה מגורדת..
    אני לא מוצאת את המתכון תוכלי בבקשה לשלוח לי את הקישור
    תודה

להגיב על עופרה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *