d792d796d7a8 d7a2d793d799d7a0d794 - עוגת גזר מהירה ונפלאה

עוגת גזר מהירה ונפלאה

d792d796d7a8 d7a2d793d799d7a0d7941 1 - עוגת גזר מהירה ונפלאה
העוגה בחושה.נהדרת.

מי שחושש מעוגות בחושות שיקציף את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר
את יתר המרכיבים לערבב בקערה ולעשות "שידוך" עדין לאיחוד החומרים.

מרססים בתרסיס שמן 2 תבניות אינגליש קייק.

מתכון+תמונות:פירגה
שמים בקערה:
3 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר חום ואם אין אז לבן
3/4 כוס סוכר לבן – ס"ה 1/2 1 כוסות סוכר
4 גזרים גדולים – שזה 3 כוסות גזר (לא לדחוס) מגורר במג'ימקס בפולסים קטנים – אם אין מג'ימיקס אז לגרר במגררת גסה
כוס שמן
1/2 כוס מים פושרים
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
כפית סודה לשתיה
קינמון לטעם- עד כפית ולדעתי גם קליפת תפוז מוסיפה המון ארומה

יוצקים לתבניות משומנות ומפזרים מעל סוכר חום או רגיל וקינמון
מחממים תנור ל175, אופים 30 דקות ומכסים ב ר פ י ו ן בניר כסף ממשיכים לאפות עוד 30 דקות
בודקים שמוכן בעזרת סכין או ממשיכים לאפות עוד קצת
תהנו

אם גורסים את הגזר במג'ימיקס כדאי לבדוק שלא נותרו חתיכות גדולות .

221 תגובות על “עוגת גזר מהירה ונפלאה

  1. פירגה שלום,
    העוגה ניראת מגרה מאד ובטח גם טעימה. :lol:
    מזמן לא כתבתי לך , אבל אני לא מפסיקה להכין מידי שבוע מתכון מאתר שלך המדהים.
    אכין אותה היום ואדווח לך איך יצאה לי. :lol: smile
    תודה לך ,
    smile

    • אירית,המון תודות וכיף שהכל מצליח ושאתם נהנים.
      אשמח לתגובתך ואחכה לה בכיף ;)

    • שלום!
      אני חסידה נאמנה של המתכונים שלך, ביחוד אלו הקלים והמהירים!
      בהדפסת המתכון – חסרה לי התמונה!
      יש אפשרות להדפיס כולל תמונה?
      תודה
      רעיה

      • רעיה יקרה שלום וברכה
        תחילה בקשה. כתבי את התגובות למטה בסוף כל התגובות אחרונה בשורה.
        אתם הולכים לי לאיבוד כשאתם כותבים באמצע……. תו smile דה

        שמחתי לקרוא שאת חסידת מתכונים באתר שלי. זה עונג וכיף גדול בשבילי.

        הבן שלי קורא אתכם,ואני מקווה שתהיה לו תשובה לגבי תמונה. בכל הנושאים הטכניים הבן שלי מטפל.
        שהות נעימה והכנות קלות וטעימות
        smile תודה

    • קרן,אחרי קירור לא תדעי מה העוגה מכילה. טעים טעים.
      לגבי מתיקות תנסי בפעם הראשונה כמו שכתבתי ותראי .
      לדעתי זה מספיק מתוק, מה גם ששמתי כמות נכבדה של סוכר חום לפני האפיה מעל לעוגות.

      • היי, הכנתי את העוגה אתמול ויצאה טעימה מאוד.
        לא מרגישים שזאת עוגת גזר. הבת שלי מאוד נהנתה מהעוגה

        תודה

    • תודה מתוקה
      המתכון משודרג לטעמי מספר שקיבלתי של עובדי ארקיע. כל אחד מהעובדים כתב מתכון והוציאו ספרון נחמד.
      יש שם מתכונים חמודים וטעימים.
      smile

  2. היי פירגה
    איך עושים את צורת הקשת העליונה של העוגה…עם הפס לכל אורכה ?
    הזה תבנית מסויימת ? שאת את רק הופכת אותה לאחר שהעוגה מוכנה ?

  3. לגיל!
    אני לא פירגה אבל אשמח לענות. לעוגות בחושות יש נטיה להתבקע במרכז ומכאן הצורה שהתקבלה ללא קשר לתבנית זו או אחרת. שמחתי לעזור :P

  4. הי פירגה
    נראה לך שאפשר עם דלעת במקום גזר?
    פשוט יש לי דלעת מקולפת, וחשבתי עליה…

  5. פירגה יקירתי!
    זה לא פייר!!!
    רק היום הודעתי לבני הבית שבגלל כל העוגות שעשיתי בימים האחרונים, נעשה קצת מנוחה ממתוקים ואין עוגות עד סוף השבוע.
    ואז פירסמת היום את העוגה הזו. :lol: ואני ח ו ל ה על עוגות גזר. :lol: :lol: :lol: מיד שכחתי מה אמרתי ;) וניגשתי למטבח להכין אותה.
    היא עכשיו בתנור והריח מטריף את כל הבית. טוב, אני הולכת להכין כוס תה…..
    :lol: :lol: :lol:

      • יצא מ ד ה י ם !!! :lol: :lol: :lol:
        הבעל שלי טרף כבר כמה חתיכות.
        לדעתי צריך לקבל פה מנוי ישיר לשומרי משקל….. ;)

        • נורית חמדתי
          בקר טוב :lol:
          תודה רבה רבה ותודה ענקית לבעל שאהב.
          לדעתכם? בגלל ששואלים….האם כוס וחצי סוכר זה יותר מדי?
          אשמח לשמוע עוד חוות דעת.
          יום מתוק smile

          • אנחנו לא מאוהבי המתוק-מתוק, ולכן אני תמיד מורידה כמויות סוכר.
            במקרה של העוגה הזו, השתמשתי ב-3/4 כוס סוכר חום ו-1/4 כוס סוכר לבן. לנו זה מספיק מתוק.
            smile smile smile

  6. פירגה יקרה!
    האם כמות הסוכר אינה גדולה מדי? אפשר להפחית לכוס בסה"כ?
    תודה רבה רבה!

    • בוודאי בגלל המים ובגלל שאין תוספות כמו:קוקוס,אגוזים וכו'….. ממש אוורירית.תנסי.

  7. מדהים מדהים שממש מתחשק לי לאכול פרוסה עם הקפה……
    פירגה, אפשר ביס מהתמונה???!!!!! laugh :lol:
    האם אפית את 2 האינגלישים בטורבו או כל אחת בנפרד בחימום רגיל?

    • מירי,אני תמיד אופה בטורבו. הכל.
      2 תבניות אינגליש.כן.אפיתי ביחד כמובן.
      תכיני ותהני.
      כבר יש יופי של ביקורות על העוגה ממי שהכין smile

  8. שאלה בנושא אורז, ממש דחוף לי אז אתך הסליחה שאני מערבבת עוגת גזר ואורז. האם זה בסדר לא לשטוף אורז. אני רגילה 40 שנה לעשות כך. תודה

  9. פירגה איזו עוגה מקסימה יש לי שאלה בקשר למתכון
    רשום לשים סוכר חום למה הכוונה לסוכר דמררה או לסוכר חום כהה.
    תודה מראש :
    מדלן
    נ.ב.
    אני רוצה להכין את העוגה לשבת .

    • אני קונה את הרגיל לא את הסמיך . הרגיל הוא הדמררה והוא זהוב עם גרגרים גדולים.
      תכיני ותהנו smile

  10. הי פירגה יש לי שאלה בקשר למתכון רשום סוכר חום
    הכוונה לסוכר דמררה או לסוכר חום כהה.
    העוגה נראת עסיסית וטעימה .
    אני רוצה להכין אותה לשבת .
    בתודה מראש:
    מדלן
    :lol:

  11. הי פירגה היום יש לי יום הולדת?
    תברכי אותי קצת?
    אני מקווה שהיו לך כוחות חדשים להפתיע אותנו במתכונים.
    יום טוב. :cool:

    • מזל טוב נירית
      בריאות והצלחה אושר ועושר
      שיהיה לך יום נפלא ועוד המון שנים מדהימות smile

  12. עוגה טעימה ואין לה טעם של גזר אלא טעם של עוד.
    כל הכבוד לך פירגה.

  13. צהריים טובים פירגה
    אתמול בעלי ואני הכנו ביחד את העוגות (2 תבניות אינגליש קייק) עם סוכר חום דמרה, טעמו כמו דבש.
    זמן קצר לאחר שהעוגות התקררו כבר טעמנו – והטעם מ ע ו ל ה. :lol: :lol:
    את רואה, גם בעלי מתגייס לבחוש עוגה – העוגות שלך כל כך קלות להכנה שזה מהנה וקורץ להכין כל פעם עוגה חדשה, למרות שאנחנו לא זקוקים לכאלה כמויות. אחרי כל אפייה אני מקפיאה עוגה אחת – בינתיים אני לא מספיקה להשתמש בקפואות, כי את שולחת לנו, בתדירות גבוהה עוגה חדשה שצריך לנסות.
    סוף שבוע יצירתי ומהנה smile smile

    • מירי מדהימה
      תודה על המחמאות ממך ומבעלך.
      תמשיכו להכין,להנות ולשתף אותי.ההנאה כפולה ומכופלת smile

  14. מרים,לא מצאתי אותך.כתבי את התגובה שלך למטה בסוף, אחרי התגובה האחרונה.
    תודה smile

  15. בוקר טוב פירגה
    הרגע יצאו מהתנור ריחניות ו…… מאד משכנעות.
    רציתי לשתף היה לי גזר מרוסק מצונן שהתכוונתי להשתמש בו לסלט כלשהו,
    אבל כשראיתי את המתכון השתמשתי בו לעוגה, ולמה לא? הרבה יותר קל וזמין.
    ביי :lol:

  16. הכנתי את העוגה לארוחת שישי. כולם ליקקו את האצבעות, אפילו אלה שאף פעם לא אוכלים עוגות. וגם ילדים קטנים שבד"כ טועמים ולא רוצים יותר אכלו עוד ועוד. ממש עוגה טובה. תודה רבה! :lol: :lol: :lol:

    • דפנה חמודה,תמשיכי לפנק את כולם ולקבל מחמאות.
      שבת שלום ותודה שחזרת לשתף אותי smile

  17. הכנתי בשימחה את העוגה . יצא לי בפנים רך כמו פשטידה . טעים מאד מאד. האם כך צריך להיות.? : לא שמתי סודה לשתיה כי לא היה לי בבית. :lol: :lol: :lol: :lol:

    • רחל,העוגה טיפה לחה כמו שרואים בתמונה.
      להבא,שימי סודה לשתיה והתוצאה תשתפר לך בהרבה.
      שמחה שיצא לך טעים.
      smile

  18. ערב טוב
    הכנתי את העוגה ביום שישי ויצא מצויין הורדתי לכוס סוכר ועדיין מתוק מספיק
    תודה :P

    • מאיה ערב טוב
      תודה רבה ואת נהדרת ששיתפת לגבי כמות הסוכר.
      למיטב הבנתי,כמות הסוכר פה גבוהה לחלק מהחברים.
      לי אישית לא מפריע,חולת מתוק ;)
      smile

  19. בוקר טוב פירגה יקרה
    הכנתי את העוגה הפחתתי את כמות הסוכר לכוס אחת וזה מספיק לטעמי,
    בנוסף, שכחתי להוסיף סודה לשתיה ולמרות זאת העוגה יצאה אוורירית ונפלאה.
    אני מודה לך שוב על כל הטוב שאת מעניקה לנו.
    שרי

    • שרי ממוש,תודה smile
      איזה יופי של תגובה הוספת לאוסף התגובות הריחניות.
      נפלא.יום מתוק לך smile

  20. פירגה בוקר טוב.
    עוגה טעימה ורכה.
    בעידן הלחוץ אני מחפשת מתכונים קלים ומהירים ומישהו כתב שאת אלופה בזה והוא צדק.
    אז זה גם מהיר וגם טעים .
    מומלץ בחום.

    • הי אליה
      בעקרון,הראש שלי עובד כך. מהיר וזמין,ובעיקר טעים :lol:
      תודה על ההמלצה smile

      • פירגה- הכנתי את העוגת שיש שלך- פשוט יצא מדהיםו חדשה כאן 123 ו 08:39 | 24/11/10

        ד"א גם את המתכון של העוגת גזר הכנתי והבת שלי טרפה חצי מהעוגה לבדה.
        השאר בעלי גמר. ממש טעים.
        תודה

  21. הי
    אפיתי את העוגה לשבת, הקטנתי מעט את כמות הסוכר ויצאה עוגה טעימה מאד.
    תודה ושבת שלום
    יהודית

  22. הכנתי את העוגה לשבת, הוספתי לה מיץ תפוזים במקום מים חמימים וכן שברי אגוזים ומעט צימוקים שהשריתי בשרידי ליקר דובדבנים שהיה בבית ולכן הקטנתי את כמות הסוכר והשתמשתי רק בסוכר החום. יצא מאד טעים. יישר כוח על העוגה
    נאוה

  23. פירגה יקרה.אפיתי אותה לשבת עם שדרוג קטן,במקום מים שמתי מיץ תפוזים.יצאה נפלאה,"לוקלוקו ת'אצבעות"…כמובן שביקשו מרשם החברות,נתתי בשמחה והפניתי אותם לבלוג שלך.
    נשיקות ושבוע נפלא עם המון עשייה.

    • אורנה יקרה
      את חמודה שנתת את המתכון והעברת הלאה שכולם יהנו ;) לוקלוקו ;) , איזו הנאה.
      תודה רבה . שולחת נשיקות smile

    • שרי מתוקה בקר טוב
      תודה שחזרת לשתף אותי בעונג הזה. smile
      חיבוקים :lol: תהנו.

  24. בוקר טוב!
    עשיתי עוגה והחלפתי חצי כמות של קמח לקמח כוסמין. עוגה יצאה מאוד מאוד טעימה!!!

      • הכנתי את העוגה פעם ראשונה למסיבת גיוס שהלכנו.פשוט יצאה עוגה משגעת ועסיסית.חן חן.שבת שלום.

        • ניצה, להבא, רשמי את התגובות למטה אחרי כל התגובות שכבר יש.
          מאד קשה לי לחפש אתכם כשאתם לא לפי הסדר.
          תודה רבה לך.
          כיף שאהבו את העוגה ותודה רבה שחזרת לשתף אותנו smile

  25. פירגה.
    הכנתי לשבת.
    בהתחלה היססתי ובסוף הכנתי.
    פשוט טעים וכל מילה נוספת מיותרת.
    10 כוכבים לעוגה הזו.

    • טליה יש המון תגובות ישנות . תמיד כדאי להכנס לקרוא את התגובות הישנות (יש לא מעט) לא היית מהססת. כל מי שהכין נדלק עליה. :lol:
      תודה ששיתפת אותי בתוצאה הטעימה.תודה על הניקוד הגבוה smile

  26. פירגה שלום,

    הכנתי אתמול את העוגה פעם ראשונה לארוחת ערב של שישי בבית הוריי. העוגה קצרה הצלחה מרובה, כולם חיסלו אותה בשנייה אחת. אני מאמצת את המתכון. תודה רבה

    • מנדנה,תודה רבה
      את נהדרת שחזרת לשתף.
      כבר יש המון מחמאות על העוגה ולא צריך להסס להכין אותה.תכינו ותהנו smile

  27. העוגה בתנור שכחתי להוסיף סודה לשתייה האם זה יהרוס לי את העוגה?

  28. הוצאתי מהתנור עכשיו יש ריח מהמם בבית זה למחר למשרד מחר אדווח מה אמרו

    תודה ויום טובsmile

    • אורלי הי חמודה
      אשמח לשמוע מחר את חוות דעתכם.
      המשך יום נהדר לך smile

  29. עשיתי היום בארוחת שבת – יצא פיצוץ, העוגה נטרפה.
    מומלצת מאוד.

    כדאי להוסיף הערה – לא למלא את התבנית עד למעלה כדי להשאיר מקום להתפחה.
    אצלי זה קצת נזל החוצה.

    תודה,
    ליאור

    • ליאור,זה כלל לכל העוגות.אף פעם לא ממלאים עד למעלה הרי העוגות תופחות :P

  30. בס"ד
    פירגה היקרה שלייי
    מה שלומך אצלנו ברוך השם היה לי תקופה לא נעימה כל לטובה אבא שלי נפטר לפני חודש חצי
    אם יש לשים קמח מלא כל עוגות בחושות אם איפשר המון תודות לך אוהבת מאודד רות :lol: :lol: :lol:

    • רותי יקירתי,אני לא מכינה עוגות עם קמח מלא.
      אם תכיני ויצא טוב,אשמח לחוות דעתך.
      שלך,פירגה smile

    • רותי יקרה
      צר לי ואני משתתפת בצערך
      שלא תדעו עוד צער.תהיו בריאים smile

  31. בוקר טוב,

    האם ניתן להקפיא את העוגה? ואם כן, כיצד מפשירים?

    תודה מראש.

  32. עוגה מעולה.
    עשיתי אותה אין ספור פעמים ובכל פעם אני קוצרת מחמאות.
    עוגה שאף פעם לא נימאס לאכול, לפעמים היא אפילו מתחסלת ביום.
    תודה לך פירגה.

    • תודה על עוד מחמאה שנוספה לעוגה הנהדרת והקלילה הזו.
      יום מתוק לך smile

  33. היי, נראה לי זו העוגה שאני רצה להכין עכשיו. בא לי משו מתוק אבל שונה מכל הכושיות והשוקולד. וזו בהחלט נראית טוב. רק לא הבנתי כמה כוסות סוכר לשים?
    יש לי רק סוכר לבן.
    תודה :P

  34. פירגה בוקר טוב,
    סוף סוף עוגת גזר בחושה. היא היקראת מדהים!!! אני רוצה להכין אותה עכשיו רק דבר קטנטן לא הבנתי.
    האם להתחיל את האפיה ללא נייר האלומיניום ורק אחרי 30 דקות לכסות אותה? בזמן שהיא נאפית?
    פתיחת התנור לא תגרום לצניחת העוגה?

  35. היי פירגה
    העוגה יצאה טעימה מאוד.
    מאחר והיא לא כל כך רטובה, דקרתי את העוגה מלמלעה, וטיפטפתי מספר כפיות מיץ תפוזים.
    בפעם הבאה אוסיף מעט מיץ גזר, אם אמצא דבר כזה במרכולים.
    תודה על כל אוסף המתכונים הנפלא. המשך שבוע טוב ויצירתי.
    smile smile smile smile

  36. היי פירגה, הכנתי את העוגה ואני קצת מבולבלת, כוס קמח אמורה להיות 140 גרם? כשאני מודדת קמח בכוס מדידה ושוקלת אחר כך אז יוצא לי הרבה יותר מ-140 גרם לכוס קמח (בערך 60 גרם יותר) ואני לא דוחסת. כנ"ל לגבי כפית אבקת אפייה… אני ממש לא יודעת אם במתכונים שיש באינטרנט מתכוונים למשקל או לפי כוס ביתית רגילה, בקיצור איך אני יודעת כמה גרם קמח ושאר חומרים לשים ? תודה

    • שני יקרה
      הכי קל והכי פשוט כוס רגילה מזכוכית עם ידית.כל הכלים שלי כלים ישנים אין לי מידות. (לא כוס מאג) אין יותר פשוט מזה. ובמתכונים של אין כוס מידה.

      • תודה רבה על התגובה, אני הכנתי את העוגה ושקלתי את הקמח והעוגה לא יצאה טוב, אני אכין אותה שוב עם כוס ביתית רגילה, נראה לי שהיה מעט מדי קמח… האם אפשר להכין את העוגה בתבנית שקעים?
        שוב תודה

        • כן,תכיני עם הכוס הכי פושטית שיש לך. מה שפחות לשקול ולהתעסק.
          לא הכנתי כמאפינס.שווה לנסות להכין אחת בצד העוגה ולראות.לדעתי יצא בסדר,כי זו עוגה בחושה,אז לא צריכה להיות בעיה.
          בהצלחה.

  37. בעוגות בחושות רצוי להקציף קודם ביצים עם הסוכר ואח"כ להוסיף את שאר החומרים.

    • הי דנית, אני אף פעם (כמעט) לא מפרידה ויוצא לי אוורירי ונהדר.כל אחד לשיקוליו והרגליו.
      בהצלחה ובהנאה.

  38. פירגה היקרה,
    רציתי לשתף שהכנתי בתבנית מאפינס ויצא נ-פ-ל-א!
    אפיתי בסך הכל 25 דקות, בלי לכסות ובלי כלום והעוגות האישיות יצאו עסיסיות..
    כמו כן, המרתי חלק מהמים במיץ קלמנטינות טריות! זה נתן ארומה חדשה :P

    שבוע טוב ותודה על האתר הנוח, טעים ונעים שלך!

    • ליבי,את מקסימה ונהדרת
      העונג גם שלי ושמחתי המון לקבל את המחמאות שהצליח לך
      תודה על השידרוגים הטעימים
      חיבוק smile

  39. אתמול הכנתי את העוגה באופן לא מפתיע כמו כל שאר המתכונים שלך יצא מדהים!

  40. אני מקווה שתראי את התגובה..
    פירגה יקירה, בעיקבות הרעיון לעוגת תפוגזר ביום חמישי במאקו, שמבוססת על עוגת תפוזים פשוטה ובמקום מיץ תפוזים לשים מיץ תפוזגזר
    חשבתי על רעיון מסקרן משלי לעוגת תפוגזר

    לקחת את המתכון שלך- המוצלח, מיותר לציין
    ולהחליף את ה חצי כוס מים פושרים בכוס מלאה של מיץ תפוזים
    להוריד את הקינמון ולשים קליפת תפוז מגורדת כפי שהמלצת.
    מה דעתך, איך זה ייצא?

    • איילת,בכל עוגה שיש בה מים, מיץ, קפה, תה, את יכולה להמיר את אותה כמות נוזלים שרשומה במתכון במה שאת רוצה. כל נוזל באשר הוא.
      זה נקרא שידרוג.
      איך יצא? כל אחד וטעמו.
      בהצלחה.

      כנ"ל התיבול,עם קינמון,…..בלי קינמון……זה ענין של טעם.

  41. פירגה שלום,
    אנחנו מאוד אוהבים את העוגה הזו, שתמיד זוכה להצלחה ונחטפת (לפעמים אני שופכת עליה סירופ מבושל של מיץ תפוזים/מים וסוכר, יוצא מעולה)
    קראתי שבעוגות בחושות ניתן להמיר 1/2 מכמות השמן ברסק תפו"ע וכך להפחית את כמות הקלוריות. האם יש לך ניסיון עם זה? איך לדעתך זה אמור לצאת?

  42. פירגה שלום,
    הכנתי את העוגה עם 1/2 כוס רסק תפו"ע ללא סוכר במקום 1/2 כוס שמן. העוגה יצאה נהדרת ועסיסית כתמיד. מומלץ

  43. פירגה מקסימה, מאז גיליתי את העוגה הזאת היא נימצאת קבוע על שולחננו. ביחוד ביתי שהיא טיבעונית נהנית ממנה. לדעת בני משפחתי יש בעוגה יותר מדי שמן. האם אפשר להוריד מהשמן ולהוסיף יותר מים? שבת שלום ומבורך

  44. smile פירגה אני מאוד נהנת מכל המתכוני9ם בכלל.אך יש לי בת צליקית ואני שואלת האם ניתן להמיר קמח או קמח מצה בקמח קונדיטור? או בערבוב קמחים אחרים? אני מאוד רוצה לעשות את עוגכת הגזר אך הקמחים האילו מאוד מקשים את העוגהץ אני אודה לך אם תעני לי בהקדם שבת שלום ומבורך ת ב ו ר כ י!!!! רחל

  45. שלום פירגה יקירה אאחל לך בהזדמנות זו חג שמח ומבורך אפרגן שוב על עבודת קודש יישר כח
    ועכשיו לשאלתי האם ניתן להחליף במתכון הספציפי הזה את הגזר בתפוחים ?

    • מיכל, אז למה לא ללכת על עוגת תפוחים- קטגוריה עוגות תפוחים.

      יש כמה עשרות באתר. תבחרי אחת לטעמך מהמבחר המשובח.

      חג שמח ונפלא.

  46. שלום פירגה!
    האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה או בקמח תפו"א? ואם כן אז איך?
    מאוד מתחשק לעשות את העוגה הזאת לפסח ;)
    תודה רבה
    ופסח כשר ושמח!!!

  47. עשיתי את העוגה עכשיו כדי שיהיה בשבת- אם אתם חושבים שנשאר ממנה משהו , אתם טועים!
    היה מאוד מאוד טעים!!!! :lol: :lol: :lol:

  48. אחרי שקוראים את כל התגובות החמות, עושה לי חשק לנסות גם,שיהיה לי בהצלחה!

  49. תודהה על התשובה
    האם הסוכר החום הכרחי לטעמה של העוגה? אני מתעצלת ללכת לקנות ואין לי בבית..

    תודה רבה

  50. איזה מלכה את בחיי !!!! חודשים שאני מנסה להכין עוגת גזר נורמלית וללא הצלחה ואתמול פשוט הייתי בגג העולם !!! עוגה קלה להכנה וטעימה בצורה מופלאה !!!!! הוספתי גם קצת שקדים מסוכרים וזה הוסיף מאד.
    תודה רבה :lol:

  51. בוקר טוב,נשאר לי רק קמח מלא בבית,האם זה יצליח כמו עם קמח רגיל?

    תודה !!

  52. אממ, אפשר לאפות בתבנית של עשרים ושש או עשרים וארבע במקום שתי תבניות אינגליש קייק? <3

  53. אתמול הכנתי את העוגה. יצאה טעימה ועסיסית במיוחד וכבר נשארה רק תבנית אחת….
    הורדתי את כמות הסוכר לכמעט חצי (אצלנו אוהבים פחות מתוק) והוספתי קצת חמוציות ואגוזי פקאן.
    תודה על המתכון הנפלא smile

  54. פירגה היקרה המון תודה, הכנתי ויצא פצצה , הוספתי צימוקים בהירים יצא מעולההההה.

  55. פירגה יקרה.עוגת הגזר פשוט נפלאה אפיתי אותה כבר 3 פעמים ולאחרונה ליום ההולדת של בתי.4 מחברותי בקשו את המתכון.כולם פשוט נהנות
    תודה רבה smile

  56. שלום פירגה!
    הכנתי את העוגה ב-2 תבניות אינגליש קייק, אך לצערי העוגות יצאו די נמוכות.. הייתי רוצה עוגות תפוחות וגבוהות יותר- האם את חושבת שהעוגה תצא דחוסה אם בפעם הבאה אמלא את תבנית האינגליש קייק ביותר מלית?
    הכמות הרשומה מילאה לי 2/3 תבנית בקושי- ולאחר האפייה הגובה הגיע עד ל3/4 גובה התבנית.

    חוץ מהגובה- אני מוכרחה להגיד שיצא ממש טעים! לשדרוג הוספתי אגוזי מלך קצוצים לתוך הבלילה

    שבת שלום פירגה יקרה smile

    • סופי יקרה
      אני הייתי מכינה אחת באינגליש קייק וממלאה 3/4 תבנית ומה שנשאר הולכת על מאפינס.
      בהצלחה וחג שמח smile

  57. המתכון נראה טוב, אבל יש לי שאלה אפשר להוסיף במקום השמן מרגרינה? נגמר לי השמן ואין לי כוח ללכת למכולת לקנותsmile

    • אתי בד"כ 200 גרם מרגרינה=3/4 כוס שמן
      אבל בעוגה הזו אני לא בטוחה שיצליח ויתאים.

  58. פירגה יקרה,
    הכנתי את העוגה עם הבן (בן השנתיים וחצי) ויצא פשוט מעולה!! ממש כיף של עוגה- פשוטה להכנה ומאד מאד טעימה!
    מודה לך מאד על האתר הנפלא והטעים, אין כמוך!
    שבת שלום,
    הדס

    • תודה הדס
      חיבוק לילד שהכין אתך וכיף לי שאהבתם את העוגה.
      חג שמח לכולכם smile

    • נאוה הי,עדיף להכין מתכון מסודר
      לכי על גזר סילאנית.
      בהצלחה וחג שמח smile

  59. יצאה מעולה. רטובה, עסיסית ומלאה בניחוחות נהדרים את הבית.
    תבורכי על כל השפע פה.
    באהבה :lol:
    עדי

  60. היי פירגה
    אם כבר מדברים על קליפת תפוז מגורדת
    האם כדאי להחליף את ה- 1/2 כוס מים
    ב- 1/2 כוס מיץ תפוזים ?

    באיזה כוסות מדידה את משתמשת ?

    כוס של 200 מ"ל – זו הפשוטה עם הידית
    או
    כוס מדידה 240 אוניברסלית

    תודה על המתכונים הנפלאים

  61. היי פירגה,
    האם צריך את כל המצרכים פשוט לאחד יחדיו או להקציף קודם את החלבונים עם הסוכר בקערה אחת בקערה שנייה לערבב את יתר המצרים ולחבר ?
    אם שמים את כל המצרכים יחדיו צריך בסדר מסויים או פשוט עם מזלג ככה לקשקש?
    אשמח לתשובה מהירה באים אליי היום אורחים smile

  62. העוגה מעולה!!! הוספתי עוד צימוקים ואגוזים.
    מומלץ לכולם.לך פירגה יישר כוח :lol: :lol: :lol:

  63. הי פירגה, רוצה לנסות אך בתבנית אינגליש קייק אחת (כלומר להוריד חצי מכל החומרים). זה אומר שכדאי לי לשים ביצה אחת או שתיים?

  64. היי פירגה,
    הכנתי כבר מספ' פעמים את העוגה,בתוספת אגוזים וצימוקים.עוגה מעולה.מומלצת.
    שבוע טוב. :lol: :lol: :lol:

    • סורלה בקר אור
      התוספת שלך מוצאת חן בעיני מאד.
      תודה ששיתפת
      שיהיה לך שבוע נפלא ומתוק smile

  65. היי פירגה יקרה.

    שאלות בקשר לעוגת הגזר המדהימה:
    האם אפשר להכין את עוגת הגזר גם בפסח ,ולהשתמש עם קמח -מצה טחון – דק ?

    ועוד שאלה בבקשה:
    האם יש אפשרות להוסיף כוס מחית בננות לעוגה ?
    אולי אפילו במקום השמן ?

    אשמח לתגובתך .
    בתודה מראש,
    ובברכת מועדים -לשמחה,
    דניאל.

    • הי דניאל יקרה,

      כן לדעתי,אפשר לסנן פעמיים קמח מצות או לקנות קמח מצות דק מיועד לעוגות ולשים רק 1/2 1 כוסות (במקום 2 כוסות קמח רגיל). כמובן להוסיף את אבקת האפייה והסודה לשתיה שיאווררו את העוגה.

      לגבי החלפות/הוספות שמן,בננה וכו'…..טרם הכינותי כך. ( בפסח,לדעתי, זה גם הימור .)

      אם יצליח,אשמח לחוות דעתכם כמובן :lol:

      חג שמח והמשך טעים smile

  66. תודה ~יקירה,על התגובה המהירה.

    בברכת חג -שמח,ושבוע נפלא,
    גם לך ולמשפחתך.

    • חג שמח ועשית לי חשק לנסות את העוגה במהדורה פסחית.
      נראה…….מחר ;) :lol:
      אולי?

      שבוע נפלא והמשך חג שמח smile

  67. הי פירגה
    החלפתי את 2 שקיות סוכר הוניל בשתי כפיות תמצית וניל. האם זה בסדר? תודה רבה ושבת שלום

    • הי אסנת תמצית זה מהמילה "תמצית" וצריך לשים רק 2-3 טיפות.
      בהצלחה ותהנו
      שבת שלום smile

  68. אתמול הכנתי את העוגה . הורדתי את כמות הסוכר, הוספתי חמוציות שהיו לי בבית. העוגה נימוחה בפה, טעימה מאד, קצרה הצלחה. אפילו לא השתמשתי במיקסר, פשוט וקל, לערבב הכל בקערה. שוב תודה לך פירגה על עוד מתכון מוצלח!

    • ערב טוב נשמונת
      תודה שחזרת לשתף ולעדכן.
      המשך טעים ושהכל יצליח לך smile
      לבריאות

  69. ערב/לילה טוב
    חשבתי איזה עוגה קלה להכין לשבת כי יש לי הרבה שאריות עוגה, אך יש לי גם שקית גזר מגורד שבקרוב יועמד לזריקה ואני אשה"חבלית" ישר נכנסתי לאתר האהוב שלי. מצאתי וקישקשתי את החומרים במזלג. כעת הוכנסה לתנור ואני תקווה,אך יותר בטוחה שתהיה מוצלחת כמו יתר המתכונים שלך פירגה יקרה שלנו.
    אדווח כמובן מה התוצאות.
    ליל מנוחה smile smile :lol: :lol:

  70. הכנתי או תה שוב והפעם בתוספת רעיון של בתי: זיגוג שוקולד :שמנת מתוקה + שוקולד מריר. המסתי בפינג'אן על האש ושפכתי מעל העוגה. טעים!!!
    אני ממש נהנית מהאתר שלך פירגה ומפיצה אותו לכל דורש, שכולם יהנו ! smile

    • ערב טוב נשמונת
      תמשיכי להנות ואני שולחת לך חיבוק על הפצת האתר שלי.
      באמת,שכולם יכינו ויהנו.
      smile

  71. ענת בקר טוב
    תודה על התגובה,אגב, לא מצאתי את התגובה שלך רק במייל. להבא רשמי אותה פה למטה אחרי כל התגובות שכבר קיימות.
    תודה ולבריאות smile

  72. אהלן הכנתי פעם את עוגת הגזר הייתה פצצת רציתי לשאולך כמה שאלות :

    אם יש מתכון לעוגות בחושות וכדומה והמתכון אומר לערבב את הקמח עם הסודה לשתייה / להוסיפה לחומרים הרטובים או לא לערבבה איך לעשות זאת ועדיין לשמור על טוהר המתכון ובלי שיהיה טעם לוואי מר ?

    2 האם גזר צריך לסחוט בעוגה / בלביבה / בפשטידה ?

    3 איך לעשות שעוגות בחושות אפילן עוגות דבש או גזר או בננות יהיו כהות עם צבע יפה ומבושם אפילו אם המתכון לא מציין סוכר חום או תה ? או להוסיף משהו למרות שלא רשמו ?

    • עמרי בקר אור ותודה רבה.
      אני פשוט שמה אחד אחרי השני. אם את לא בטוחה,תערבבי עם הקמח.
      אם הגזר ממש נוזלי , צריך לסחוט
      אפשר להוסיף קצת סילאן לצבע (כמובן להוריד מכמות הסוכר)
      בהצלחה smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *