לא שיגרתי כי בד"כ מכינים מבצק גבינה או בצק שמרים,אבל החלטתי לעשות מעשה ובכל זאת להכין בקלילות את הטעימים האלה.
מצרכים:
בצק עלים מרודד
ממרח שוקולד
שוקולדצ'יפס
מרציפן (ממתק)
אבקת סוכר
אופן הכנה:
מרדדים את בצק העלים למלבן
חותכים למשולשים
כל משולש מורחים בממרח שוקולד ומניחים בקצה הרחב מרציפן שקדים ומעט שוקולדצ'יפס
מגלגלים לצורת רוגעלך
אפיה בחום 180 מעלות עד שישחימו.
מקררים ומפזרים אבקת סוכר.
תהנו
;) זה נהדר ליום שבת בבוקר לכוס קפה הפוך ומשהו טעים. :
נכון
רעיון נפךא
שבת שלום
אילניתוש תודה ויום נפלא לך
פירגוש יקרה
פשוט מקסים, טעים וקל להכנה. אהבתי מאוד את הרעיון :lol:
בכיף חמודה
תודה רבה לך פירגה, ושבת שלום!
האם מאפה זה יכול להיות טעים גם אחרי 3 ימים?
בברכה ;)
לא,בצק עלים מכינים ואוכלים
שבת שלום
מעולה.
פשוט מעולה.
תודה
רעיון יפה וטעים , אפשרלעשות את זה מבצק הקרואסון שלך , יש לי קפוא במקרר.
איילת, בהחלט אבל זה כבר משהו אחר :lol:
נראים טעימים
תודה :lol:
נראים נהדר, אין ספק שאכין אותם בזמן הקרוב.
:lol:
ללא ספק עושה חשק להכין ;)
תהנו
פירגה ערב טוב.
קינוח קל וטעים שטרפו אותו בשניה.
תודה מוריה.
נכון מוריה
גם אצלינו טרפו ונגמר מהר מדי ;)
לבריאות
איזה רעיון מקסים אני יכין אותם מהמלוואח ששכוב במקפיא .. ואני חושב איך להפטר ממנו… ;) חחח תודה!
לאלה,מעולה תכיני ותהנו
אני לא לא כל כך יודעת איך משתמשים בבצק עלים :oops:
מותר לפזר סוכר לפני האפיה כדי שייצא כמו כרמשניט קצת יותר מתוק אפשר?????
סיגל,אפשר