נהדר לארוחת ערב משאריות פסטה/אטריות – מי שאוהב מטוגן יטגן במחבת עם מכסה תואם
מצרכים בקערה:
3 כוסות פסטה/אטריות מבושלות
טונה סחוטה מהשמן ( במקום טונה שימו כוס גבינות מעורב בולגרית וצהובה מגוררת)
כף קמח
3/4 כוס תירס או פטריות
2 ביצים
שמיר קצוץ
כף עגבניות מיובשות או טחינה גולמית
בצל קצוץ מטוגן ב-2 כפות שמן
מלח ופלפל
לערבב לאפות בתבנית פאי שטוחה ומשומנת
"טיפ"
תגוונו את התוספות עם מצרכים שיש לכם בבית – אפשר להוסיף גבינות
תהנו
זה ארוחה משביעה לצהריים. :cool:
מעולה
מה משך זמן האפיה?
אם את מחממת את התנור מראש יכול לקחת 25 דקות או יותר בתנור שלך
עדיף לבדוק עד שמשחים
היום עשיתי אבל עם גבינות ועל זה רסק ואורגנו, במחבת יצא מהיר וטעים.
יאמי.נקרא נהדר
בוקר טוב!
רעיון נהדר!!
איזה יופי.ממש שימושי,תמיד יש שאריות..
תודה לך ויום נהדר!
לידיה שלום רב,
בכיף ויום נפלא לך
דליה היקרה בקר טוב,
הרעיון פשוט "10"
יש לי שני בנים גדולים בבית בני 22 ו-26 וכל יום צריך ארוחה.
אז כל בקר אני עושה סיבוב אצלך ובוחרת מה ללהכין.
אז שוב תודה לך על הכל. את נפלאה……………
באהבה עדי. :|
עדי אני מאד שמחה לקבל הודעות כאלה פרגנות.
המשך טעים וחיבוק תודה לכולכם
נראנה טעיםםםם
חן חן אילניתוש
רעיון נהדר ונקרא טעים,
האם אפשר להחליף את הטחינה במשהו אחר או אפשר בלי?
ענת פשוט לוותר
איזה יופי של רעיון, מצויין!
בהחלט ינוסה.
תודה פירגה,
רחלי.ג.
רחלי,שיהיה לך אחלה יום :lol:
רעיון נחמד. האם ניתן להוסיף ביצה או שתיים?
שושי,רשום ביצים למה להוסיף?
את צודקת לא שמתי לב, סליחה ותודה.
אם אין לי שאריות פסטה ואני רוצה להכין, כמה פסטה אני צריכה לבשל?
זה לא חייב להיות מדוייק.את יכולה להכין 2-3 כוסות
יישמתי, טעים לאללה…….
עדנה תודה.שיהיה לך ערב נפלא
נראה טוב, אפילו שווה להכין פסטה במיוחד בשביל המתכון הזה.
ינוסה בקרוב. שבת שלום :P
ארולי ערב טוב,
את צודקת.שווה בהחלט. טעים ;)
שבת שלום
שבת שלום פירגה,
איזה כמות של טונה? האם אפשר טונה עם מים במקום עם שמן? תודה
תמר כל אחד שם כמה שרוצה את יכולה לשים קופסה שלמה.
אני לא משתמשת בטונה במים כי היא תפלה מאד. חסרת טעם לחלוטין.
אני מעדיפה לסחוט את השמן מטונה רגילה.
לשיקולך.
שבת שלום
מעדכת שהכנתי בוריאציה ויצא מעדן!
שמתי פסטה ברוטב עגבניות שנשארה לי, 3 כפות קמח, ביצה, 1 קוטג' 5%, 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
ו…זהו!
40 דקות בתנור, 175 מעלות.
יצא טעים כמו לזניה צמחונית.
תודה לך על הרעיון!
מירב,עדכון טעים
תודה ולילה טוב
פירגה, הכנתי את האומלט הזו ביום שישי האחרון, עם מעט שינויים בהתאם לשהיה בבית – עוד גבינות, קוטג',צהוב,פרמזן…
יצא משובח ביותר!!!
ההתלהבות היתה גדולה, ובתור 4 סועדים (שהוכנה להן עוד פשטידה, סלט, וגם עוגה לקינוח) – נטרפה תיקתק. בשבת שלמחרת התעוררתי, וגיליתי שנותרה רק עוד פרוסה אחרונה ;)
אני בת 18,וזו ארוחת השישי הראשונה שהכנתי, והפעם הראשונה שהתנסיתי במנות שאינן קינוחים, כך שקצת חששתי…ובכ"ז ניסיתי, כדי לשמח ולהקל את העול על אמי. בזכותך, זה יצא מדהים!!!!!!!
המון תודה! תבורכי!
הי שיר חמודה
אין לך ממה לחשוש כי המתכונים שלי מאד קלי הכנה ואת בטוח תצליחי בכל מה שתכיני.
תודה ששיתפת אותי במעלליך הראשונים ;) במטבח.
שמחתי לקרוא שהצליח ואפילו שידרגת בגבינות.כל הכבוד.
תמשיכי לעשות חיל,בכיף ובאהבה
היי
מה עושה הטחינה גולמית בטעם/ מרקם? אני לא רוצה שיצא לי מתקתק אז לוותר או להוסיף וזה לא יצא לי מתקתק?
תודה!
הי יונית
את לא חייבת
תהני בהחלטה שלך,בהצלחה
יאמי יאמי !! אני אהבתי עכשיו רק חסר שבעלי יאהב :cool:
גם אם לא הפסד שלו רווח כולו שלי……
יונית,תתחלקו ותהנו חהחהחהחהחה
ערב טוב לכם
אני מכינה את הנודלס ממנה חמה לפי הוראות היצרן משאירה מכוסה במשך 30 דקות ומסננת את כל הרוטב שנוצר מהמנה החמה, מוסיפה נקניקיות חתוכות לעיגולים, 2 ביצים ולפעמים איזה כמה שאריות מהמקרר כגון מאט אורז מיום קודם, או מאט פירה מערבבת היטב ומטגנת במחבת טפלון מכוסה על אש לא גדולה והופכת לצד השיני בעזרת 2 צלחות לצלחת אחת אני מחליקה את הפשטידה מניכה מעליה צלחת נוספת והופחת בקלות, עכשיו אני ממיכה לטגן את הצד השני בלי להרוס את האומלט הטעים והניפלא שווה לנסות המשפחה שלי משוגעת על זה, אפשר במקום נקניקיות חתיכות עוף קטנטנות שנשארו מיותמים במקרר. : :lol:
יהודית תודה רבה
לבריאות
ווואווו יצא ממש טעיייייייייייייייים!!!
תודה רבה על המתכון המדהים!!!
אומנם טיגנתי והיו קטעים שזה קצת התקשה…אבל…זה היה ממש טעים לפעמים זה הזכיר לי אפילו מוקרם…..
רק מה….זה קצת התפרק לי….מה אני יכולה לעשות פעם באה כדי שזה לא יתפרק?
תודה רבה על האתר המדהים!!!!
פשוט להוסיף עוד ביצה. בערבוב את כבר יכולה לדעת אם להוסיף או לא.
בהצלחה
הי פירגה
פסטה/איטריות זה כולל גם ספגטי? הוא לא מטובל רק שלוק! לבן..! לשים אותו ככה? או לטבל?
ולהשאיר את הספגטי שלם או לחתוך?
מיכל,להכין כמו שרשום.לגבי לחתוך,אז כדאי אבל לא משנה.
ממש תודה
;)
היי פירגה
נשארו לי 2 חלות שבת שחבל לי לזרוק, אמרתי אעשה מהם פירורי לחם. רק שאני לא יודעת איך לעשות :?
אם תוכלי לומר איך להכינם זה יהיה נחמד :P
תודה מראש
לא הכנתי אבל לדעתי וגם הגיוני….מכינים צנימים וטוחנים.
חמותי עושה פירורי לחם בבית. היא פורסת את הלחם ומשאירה אותו על השיש עד שהוא מתייבש טוב טוב. אז היא מגררת את הפרוסות על פומפיה גסה וזהו.
מקווה שעזרתי…
שלום לך!
גיליתי את האתר שלך לפני כמה ימים ואני מאוד נהנית ממנו.
רציתי לשאול, נראה לך שאפשר להכין את הפשטידה עם שאריות אורז במקום הפסטה?
שלי,תמיד אפשר להמיר פסטה לאורז ולהיפך.
בהצלחה,והמשך הנאה מהאתר ביחד.
הכנתי בבוקר יצא מעולה :P
נפלא מאיה,תודה לך.
אין לי תבנית פאי, אפשר תבנית אחרת? ואיזה?
כמה מעלות לשים בתנור? סליחה על השאלות..
כל תבנית טובה ותאפי כמו שאת אופה עוגות בחושות כ-175
בהצלחה ותהנו
תודה רבה רבה!!
בכיף ובהצלחה
שלום לך!
האם את מרשה לי להשתמש במתכון זה בעסק שאני רוצה לפתוח בעתיד?
והאם אפשר להשתמש בעוד כמה מתכונים לעסק?
תודה
חזרתי הביתה ובעודי תוהה :eek: מה להכין – ודי מהר – לארוחת ערב, מצאתי את המתכון הזה. יושב מצוין על מה שהיה במקרר: עגבניה, פלפל ירוק אחד, חצי קופסת תירס, זיתים – הכל התווסף למתכון שלך!
תודה מיה והמשך טעים לכם.
המתכון מעולה :lol:
יעל צהריים טובים.
שימחת אותי שחזרת לשתף שאהבת.
לבריאות