d791d795d7a8d7a7d7a1 d7a1d79ed791d795d7a1 800x600 - סמבוסק גבינות ואגוזים

סמבוסק גבינות ואגוזים

d791d795d7a8d7a7d7a1 d7a1d79ed791d795d7a1 800x600 1 - סמבוסק גבינות ואגוזים

המלית כבר בפנים והאגוזים מוסיפים קראנצ'יות נפלאה.

מצרכים בקערה:   כמות כ-2 תבניות.
200 גרם חמאה רכה
כוס אגוזים קצוצים
2 כוסות קמח תופח
150 גרם גבינה קשקבל
150 גרם גבינה בולגרית
100 גרם פרמז'ן מגורר
מיכל קוטג' כ-200 גרם
ללוש לבצק דביק ,אפשר להוסיף קצת קמח ולשמור שעתיים במקרר
לקמח מעט את השיש. ליצור כדורים בגודל ביצה ומכל כדור לפתוח עיגול.
את העיגול לסגור לצורת סמבוסק ולהדק. להניח על ניר אפייה.
לטרוף ביצה שלמה להבריש ולפזר שומשום
לאפות בחום 175 עד להזהבה חומית קלה
אפשר להקפיא ולחמם בטוסטר אובן או בתנור
תהנו

32 תגובות על “סמבוסק גבינות ואגוזים

  1. וניגש לעיקר פירגה היקרה גיליתי את האתר שלך שבוע שעבר
    ואני מאושרת את מגשימה לי חלומות הכנתי כבר 7 מהמתכונים
    שלך פשוט מאלף הכל יצא לי מדהים ובעלי והילדים החליטו בזכוך שאין על האוכל של אמא
    תודה רבה רבה רבה אין לי מילים

    • יעל יקרה
      אני שמחה שאני מגשימה לכם חלומות ושאת מכינה מטעמים מהאתר ושהכל מצליח וטעים לכם.
      מאד מרגש אותי ובא לי לחבק את כולכם ;)
      תודה רבה גם כם smile

    • נראה מעולה! הבעייה היחידה שלי היא שאני גרה בחו"ל ושם אין קוטג'. יש אפשרות להמיר את הקוטג' במשהו אחר?

  2. הכנתי עוגת שיש רכה.אח"כ הכנתי רטבים לפסטה. בורקסים.עוגת אגוזים.בורקס ממולא בבשר.עוגיות קינמון ועוד היד נטויה בעזרת ה" אה נזכרתי הכנתי גם רצועות חזה עוף בסילאן

    • יעל,כמה מתכונים,יישר כח
      אני אנסה להעביר את התגובות הטעימות ספציפית למתכונים שהכנת שיהיו שם גם תגובות טעימות.
      תודה רבה ואלף חיבוקים לך smile

  3. פירגה בוקר נהדר ויום טוב!!!
    רוצה להכין את הסמבוסק אחר הצהריים הילדים לא אוהבים אגוזים
    במה אפשר להמיר אותם?
    תודה רבה ויום נפלא

  4. בוקר טוב, שאלה לי אלייך: אם אין מלית, מדוע לעצב את הבצק כסמבוסק? לא פשוט יותר לעצב כעוגיות?

  5. בוקר טוב,אהובה!
    כיף לפתוח ככה את הבוקר עם מאפה כה נפלא.אחרי שבני ביתי "התמכרו" למאפינס שום-שמיר המעלף שלך(וכלמי שקורא/ת חייב/ת לנסות!!!!!)לא תהיה להם ברירה,גם את זה הם יקבלו באהבה.
    את אלופה,מקסימה ואשת חייל!
    אלף נשיקות.

    • אורנה יקרה,איזה בקר :lol: תודה עם חיבוק
      אלף נשיקות ומקווה שיהיה לכם טעים smile

  6. אחלה, אני מאוד אוהבת להכין בורקיטס
    הסמבוסק ניראה מצויין, בהחלט ינוסה

    תודה אישה יקרה!

    רחלי.ג. :lol:

      • פירגה, אתמול לא התאפקתי והחלטתי שאני מכינה את הסמבוסק.
        הילדים הזמינו חברים, ואני חשבתי מה אני נותנת להם לאכול לארוחת ערב.

        מה אומר ומה אגיד, גן עדן! הן יצאו רכות כמו לחמניות, הייתי מסוגלת לחסל את כל שני המגשים שיצאו לי.
        ארוחת ערב טעימה מאוד, בעלי התלהב והילדים והחברים גם כן.

        השארתי לי איזה 3 סמבוסקים לעבודה, היום התענגתי עליהן (חיממתי אותן קצת באובן).

        אין כמוך! smile

        תודה אישה יקרה!

        רחלי.ג.

        • רחלי יקרה
          תודה על המחמאות הנפלאות לסמבוסק
          תתענגי לך בכיף ואני מתמוגגת מהמחמאות smile

  7. אם הבנתי נכון כל החומרים נמצאים בתוך הבצק ואין מלית נוספת?פשוט מקפלים ואופים? אני מתחילה לאסוף מתקונים לחג השבועות ולו דווקא מתוקים.

  8. פירגה מדהימה,

    הסמבוסק הזה הוכן פעמיים על ידי, קצר מלא מחמאות, תשבוחות והשאיר טעם של עודדדדדדדדד, מדהים, תודה על עוד מתכון מיני רבים מעולים שלך,

    אוהבת,

    לאה. smile

  9. היי פירגה ..
    זה מתאים לאירוח בשבועות ?
    והאם אפשר להכין ולהקפיא ?

    • מתאים לאירוח. גם להקפאה.
      כמובן שאחרי הקפאה לא יהיה אותו דבר.

  10. עכשיו קראתי וראיתי שרשמת שאפשר להקפיא..
    אבל, הטעם יהיה אותו דבר ?

להגיב על יעל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *