בבטטות בסילאן וקלמנטינה
מצרכים:
3 בטטות גדולות
פרוסות 2 בצלים סגולים
1/4 כוס מיץ קלמנטינות
3 כפות שמן זית
כף חומץ רגיל
3 כפות סילאן
מלח
קורט קינמון
פלפל שחור
אפשר להוסיף מעט ג'ינג'ר קצוץ
אופן הכנה:
מבשלים את הבטטות 7 דקות (לא יותר) מקררים ומקלפים
חותכים את הבטטות לפרוסות עבות ומכניסים לניילון
מכניסים לניילון את כל המרכיבים
מערבבים את כל המצרכים מבעל לניילון (מבחוץ)
לשפוך לתוך תבנית אפיה ולזרוק את הניילון (הניילון רק לעירבוב)
אופים בחום 200 מעלות כ-25 דקות (לא מכוסה)
בודקים שהבטטות רכות ומקורמלות
תהנו
זה מתאים לחגים. :?
אין מניעה.מתאים לתמיד
נפלא
והרעין מדהים
:lol:
תודה רבה אילניתוש
אני נהיית רעבה רק מלהביט במתכון!
תהל,אממממממממ נראה טוב וגם טעים.את מכינה?
פירגה היקרה, אני חדשה יחסית באתר, אני רק תוהה מאיפה כל הרעיונות. אני לא עמדת בקצב שלך. כל הכבוד שתהיי רק בריאה.
תודה שוש
נשלף לי. אני לא יודעת מאיפה :lol: אני מברכת על כך.
אולי זה נסיון של שנים ואהבה גדולה למטבח. אין לי חסימה ואני מנסה הכל.
לשמחתי הכל מצליח ושובה גם את ליבכם.
אני שמחה שהמתכונים שלי מיוחדים ומביאים הרבה יוזמה וחשק להכנס למטבח להכין.
אז שיהיה לי הכח להמשיך ולתרום ושכולנו נהנה כי זה הכי חשוב.
חיבוק ושבת שלום
חבל על הזמן. נישמע וניראה משגע. אני מתה על בטטות. חג אהבה שמח שיהיה לך. ולא רק למתכונים.
חמדה חמדתי תודהההההההה ההההה
במה אפשר להחליף את המיץ קלמנטינות?
בתפוזים