במיקסר:
3 מיכלי שמנת מתוקה – אפשר פרווה ריץ'
3 כפות אינסטנט פודינג וניל או טעם אחר
1/2 כוס יין
1/4 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
להקציף לקרם
להמיס 400 גרם שוקולד מריר (אפשר ממרח שוקולד) שיהיה דליל ולא חם
לערבב עם קרם הקצפת
להוסיף 300 גרם א ב ק ת שקדים מולבנים. כותשים את השקדים במגי'מיקס עד שיהיו כמו אבקה קצת רטובה.
להוסיף גם: 150 גרם ביסקוויטים ש ב ו ר י ם ג ס או עוגיות שקדים לתוך הקרם ולערבב. (בפסח עוגיות פסח)
לערבב ולהקפיא בכלי מתאים.
להוציא 10 דקות לפני ההגשה.
תהנו

לא כבד.יוצא נפלא וחגיגי וטעים מאד.
נראה טעימה
מתאימה בחום הזה :lol:
לפירגה
איך ניתן להפוך את המתכון לפרווה?
מירי, את כל המצרכים ממירים לפרווה. יש בסופר.
נראה קל להכנה, ובהחלט משפיע על בלוטות הרוק.
איזה סוגי יין מתאימים?
מה התרומה של כל סוג?
תודה רבה, המשך יום מהנה, והמון תודה על כל המתכונים הטעמים והפשוטים להכנה, תענוג גדול.
חגי בקר טוב
אני תמיד שמה יין לקידוש שהוא מתוק – אם אין אז יין מתוק אחר לא חשוב איזה. אפשר גם 2-3 כפות ליקור מכל סוג.
לבריאות ובהמון אהבה
מאוד מגרה, רק האם אשים תחליף סוכר, שוקולד ללא סוכר ועוגיות ללא סוכר ייצא גם טוב?
שרה,יצא מעולההההההההההההה
אהבתי, אפשר במכונת גלידה – במקום להקציף את השמנת לשים את כל החומרים במכונה ולערבב
זהבה לא מכירה מכונת גלידה.
האם אפשר להחליף את הסוכר לכמו סוכר, את העוגיות והשוקולד ללא סוכר?
שרה,אפשר.
זה כבר במקפיא……כמובן שטעמתי-אי אפשר לעמוד בפיתוי…….
תודה
אילה,תודה
הללויה,נפלא.
ו
ת ה נ
המתכון ראוי לשמירה להזדמנות החגיגית הקרובה וההקפאה בתבנית גוגלהוף מקסימה. אני 'מדפיסה' את המתכונים ושומרת אותם במחשב לעת הצורך.הבעיה: אי אפשר להדפיס את התמונה, שהיא חלק מקסמו של המתכון. לא בכל המתכונים יש חשיבות להגשה, אך במקרה הזה התמונה קריטית מבחינתי.
אולי בנך יסדר אופציה להדפסה עם התמונות?
אני מקווה שהבקשה לא חצופה. את הרי 'מפציצה' אותנו ללא לאות במתכונים קסומים, אז להוסיף ולבקש הדפסה עם תמונות?
תודה!
טובה,כל הענין הטכני לא בשליטתי.מנהל האתר שלי יקרא את הבקשה שלך ויחליט. במידה ויחליט שכן,הוא יישם.
תודה וערב טוב
באשר לבקשה של הכותבת הקודמת – אשמח אם תשאר גם האופציה להדפסות ללא תמונות.
הדפסה עם תמונות "תזלול" את כל הדיו במדפסת.
מה לגבי אפשרות של פינה באתר שלך ל"קוראים שואלים"???
נגה ערב טוב
הכל נלקח בחשבון . בסוף יהיו החלטות לפה או לפה. באשר ל"קוראים שואלים" זה כבר הופך להיות פורום וזה ממש לא פני האתר שלי. יש אפשרות להגיב בתגובות.
תודה וערב נפלא
פירגה יקרה ! את פשוט מלכה! המתכון, חגיגה אמיתית! מחכה להפתעות לקראת שבועות…המשך ערב נפלא. שרה
שרה,הקטגוריות לשבועות מפוצצות במתכונים נפלאים. המשך ערב נפלא גם לך
תודה רבה
פירגה יקרה, שבת שלום

אחחחחחח זה נראה מגרה , בלי נדר, אכין בהזדמנות הקרובה.
שאלה, איך להמיס את השוקולד? תודה
שבוע טוב
המסת שוקולד:
1. לשים קוביות שוקולד בכלי שמתאים למיקרו . להפעיל את המיקרו לטווחים קצרים. כל פעם להוציא ולבחוש עד שהשוקולד יימס לגמרי. לא להוסיף לשוקולד כלום.
לא לפספס , כי חימום יתר יביא לשריפת השוקולד.
2. לשים את קוביות השוקולד בכלי חסין אש. להניח את הכלי בתוך מחבת מלאה במים ולהרתיח את המים. להוריד ללהבה הנמוכה ולתת למים לרתוח קלות.
לבחוש מדי פעם את השוקולד עד שיימס כולו מהאדים.
בבקשה
פירגה
המון תודה על תגובתך המהירה.
שבוע טוב
נשיקות
שבוע טוב רותי
נשיקות ו
אפשר באינגליש קייק?
האם מספיק לתבנית אחת או 2?
כמה זמן מראש כדי להקפיא?
תודה ושבת שלום
ריטה , יוצא לפחות 2 תבניות אינגליש ואפשר להכין גם חודש מראש ולהקפיא.
שבת שלום
תודה, התכונתי כמה זמן הכי פחות הקפאה….חחח
הכנתי את זה היום בצהרים ורציתי את זה לערב
שבת שלום
גם אם לא קפוא זה עדיין טעים כמוס
תהנו
אז זהו שזה לא ממש קפא גם עכשיו, אבל בהחלט טעים,
היום לצהרים, באים אורחים עם ילדודס,
אני מכינה את פיצת הבית שלך, שאימצתי בחום והגלידה לקינוח
שבת שלום :P
ריטה יקרה
תשאירי בפריזר ממש עד להגשה. בטוח שיהיה הצלחה.
תהנו מהחברים ותבלו יפה
תספרי לי אח"כ מה אמרו?
תודה
הכנתי לארוחת החג אתמול
ו…יצא מדהים :lol: :lol: :lol:
שנה טובה
יעלי
שימשיך להיות מתוק וטעים
תודה רבה
שנה טובה
שלום רב שנה טובה וגמר חתימה טובה.
אמנם מדובר במתכון ותיק אך זכה להצלחה מדהימה. פשוט לא להאמין שאנשים לא הפסיקו לאכול ולשבח
ולא יכלו להאמין שמדובר בקינוח פרווה.
בקיצור: ה צ ל ח ה . ממליצה לכל מי שמהסס/ת נסו ותהנו. בטוחה שתכינו את המתכון שוב ושוב.
ליאורה
ליאורה,זו תמיד התגובה על המתכון הזה. אני שמחה שגם אתם אהבתם אותו.
תודה רבה והמשך טעים
גמר חתימה טובה