d79bd7a8d795d791 d795d792d796d7a8 d7a2d79c d79ed799d79d 800x600 - פשטידת כרוב וגזר פרווה

פשטידת כרוב וגזר פרווה

d79bd7a8d795d791 d795d792d796d7a8 d7a2d79c d79ed799d79d 800x600 1 - פשטידת כרוב וגזר פרווה
בקלי קלות תהפכו אותה לארוחה שלמה אם תוסיפו לה נקניקיות/נקניק

מצרכים:
תבנית מרובעת לא גדולה משומנת

400 גרם גזר מגורר גס
400 גרם כרוב מגורר גס
300 גרם תפוחי אדמה מקולפים מגוררים גס
בצל גדול קצוץ דק
4 ביצים
3/4 כוס מים רותחים
1/2 כוס קמח רגיל/מלא
1/4 כוס שמן
פלפל שחור ומלח אחרי טעימה ולפני האפייה.
אני מוסיפה 2 כפות אבקת מרק ירקות וגורעת מהמלח עד אחרי טעימה.

אופן הכנה:
את הכרוב תפוחי האדמה והגזר לשים בקערה , להמליח בקורט מלח ולעשות מסג' מספר דקות-זה מה שנקרא…..תהליך ריכוך.
את הבצל אפשר לטגן בחלק מהשמן אבל לא חובה.
ניתן להוסיף חתיכות קטנות של נקניק/נקניקיות
לערבב ולאפות בחום 175 שעה.

27 תגובות על “פשטידת כרוב וגזר פרווה

  1. ערב טוב פירגה יקרה,
    בהמשך לשאלה של שרי אשמח לדעת כמה גזרים וכמה כרוב (בערך) זה 400 גרם?
    מאחלת לך המשך ערב נעים,רותי smile

  2. פירגה שלום
    האם ניתן להשתמש באותה כמות של חלב או לבן במקום המים?
    תודה על מתכונים נפלאים :cool:

  3. :? י לגבי הכרוב והגזר ניתן לרכוש שקיות מוכנות של כרוב וגזר חתוכים ושם רשום במפורש המשקל. :P

  4. היי,הכנתי בצורת מאפינס בתבנית סילקון יצא מעולה,גרפה מחמאות,תודה פירגה

  5. הי,
    רוצה להכין מחר אך אין לי תפוחי אדמה… האם אפשר גם בלי?
    המון תודה!

  6. פירגה יקרה.
    פשטידה טעימה.
    מזל שאני ניצמדת למתכון כי התוצאה שווה את המאמץ.
    מתכון קל ומומלץ בחום.

    • חושבת בדיוק כך.להצמד למתכון.כל שינוי זה לא כ"כ לטובה :lol:
      כיף לקבל כזו המלצה תודה smile

  7. פירגה שלום!
    עשיתי את הפשטידה. יצא מאוד מוצלח אבל שמתי יותר מדי מלח. איך אפשר לתקן את המצב?

  8. פירגה יקרה,
    הפשטידה יצאה נהדרת !!!
    הכנתי עם שינויים קלים,
    השתמשתי בכרוב שאותו קצצתי במג'מיקס,לרצועות דקות,
    הוספתי מחית מתפוחי -אדמה מבושלים שהיו לי במקרר,
    והוספתי בגזר גמדי קפוא לאחרהפשרה,מופשר,וקצצתי אותו לקוביות קטנות במעבד המזון .
    השתמשתי ברבע כוס קמח ,
    ו-1/4 כוס פירורי-לחם.
    כול השאר :בצל מטוגן ,שמן וכו' הוספתי לפי המתכון.
    יצא כול כך טעים ,פשטידה קלה ונהדרת.
    פירגה,
    תודה רבה רבה לך ,
    על המתכון המוצלח הזה.
    מעריצתך,
    סימונה.

    • הי סימונה יקרה,
      כיף שאהבתם ושיצא נפלא.
      לבריאות ובאהבה והמשך טעים כמובן.

להגיב על שרי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *