תרד,גבינות ואטריות זה בדוק מנצח……מפחדים מתרד? תחליפו בעלי מנגולד.
לעוד מתכוני קנלוני שלי בטעמים , כנסו לאתר ורשמו בחיפוש את המילה:קנלוני. תהנו.
מכינים 2 אריזות קנלוני למילוי
מלית התרד והגבינות:
בצל מטוגן בכף שמן
800 גרם תרד "טיפ" הכנה למטה
2 שיני שום
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
200 גרם פטה/פטינה מפוררת
ביצה או שתיים
מערבבים הכל בקערה
פלפל שחור
מלח מוסיפים רק אחרי טעימה
ממלאים את הקנלוני בנדיבות ומסדרים צפוף בתבנית משומנת
רוטב אדום ללא בישול:
לקערת בצל מוזהב ב-2 כפות שמן מוסיפים
קופסה רסק טל וטרי או רסק עגבניות אחר שיש בבית- לפחות 4 כפות גדושות.
3 כוסות מים רותחים
כף אבקת מרק עוף או פטריות – מלח ופלפל שחור ומעט סוכר אחרי טעימה.
יוצקים את הרוטב על הקנלוני
מכסים בניר כסף
אופים 25 דקות ובודקים שהקנלוני רכים.
מי שרוצה בשלב הזה יכול לפזר מעט קשקבל ולאפות עוד מספר דקות לפני ההגשה.
או להגיש את הגבינה בצד.
"טיפ" הכנה מהירה לתרד
הפשרת תרד לפי ערוץ החיים הטובים:
מרתיחים מים בסיר גדול
מכינים עוד סיר עם מים קרים
שמים את התרד במסננת גדולה שמתאימה לסיר עם המים החמים
כשהמים רותחים מכניסים את המסננת עם התרד וסופרים עד 10
מוציאים את המסננת מהמים הרותחים ומכניסים את התרד למים הקרים.(בלי המסננת)
משאירים כמה דקות להתקררות.
מסננים לקערה. סוחטים וקוצצים.
"טיפ" טעים
אופציה להכנת מאפינס אישי ממצרכים שנשארו
שוברים את הקנלוני שנשארו לפיסות קטנות ומבשלים אותם במים ר ו ת ח י ם
עד שיתרככו .
מערבבים אותם עם התרד והגבינות שנשארו . אם צריך מוסיפים עוד ביצה.
אופים מאפינס אישיים.
תהנו
נראה מושלם
השילוב בין תרד וגבינות הוא הכי טעים בעיני. :lol:
יצא ממש טעים
תודה אילניתוש
בוקר טוב פירגה
האם הכוונה לקופסא של 100 גר' רסק
ריקה כתבתי 4 כפות את יכולה כל סוג.
בוקר טוב
נראה מתכון קל ומנצח
יש לי 2 שאלות
לגבי התרד…אני מבינה שאת מתכוונת לתרד קפוא….
לגבי הגבינות….אילו גבינות אפשר להשתמש שאינן עתירי שומן….
יום טוב
רוחלה
רוחלה ה"טיפ" דווקא לתרד טרי.
תרד קפוא מספיק להפשיר ולסחוט זה הכל.
יש היום גבינות רזות מכל הסוגים גם צהובות וגם בולגריות .
שימי מה שאת אוהבת. רצוי לשלב חצי חצי.
בהצלחה
אני לא כל כך מצליחה למלא את הקנלוני.
יש טיפים?
לי אין.בידיים.
אפשר להזליף
אני את הקנלוני ממלאה בעזרת זקית זילוף חד פעמית
חוץ מזה אתר מדהים ולמרות שעד היום לא יצא לי להגיב אני מכינה המון דברים מהאתר שלך :lol:
אביבה יקרה כיף שנכנסת להגיב.אף פעם לא מאוחר.
לי זה נראה מסובך להכניס הכל לשקית זילוף,האצבעות עובדות יופי.
אבל אולי שווה לנסות….. ;)
תודה והמשך טעים :lol:
תודה פירגה, נראה טעים מאד, אנסה אותו לארוחת שישי
איזה כיף למשפחה שלך שיש להם אותך שנותנת מכל טובך!
אגב, יש לך משפחה גדולה?? פשוט כמויות האוכל שמתחסלות אצלך יומיום מסגירות זאת..
תודה סיגל אני בטוחה שיערב לכם
תעדכני שוב אחרי טעימות
תודה
בוקר טוב
נראה טעים אני רוצה לנסות לשבת אבל אצלי לא אוכלים תרד במה אני יכולה להחליף את התרד
האם בעלי מנגולד?
תודה ויום טוב
עינת
עינת יום טוב
למיטב זכרוני גם רשמתי בהתחלת המתכון שאפשר להחליף
בהצלחה ותהני
שלום פירגה
אם משתמשים בתרד קפוא הכמות של התרד לא משתנה? הרעיון להכנת מאפינס מהשאריות מקסים .
הכמות לא משתנה.
תודה רבה חנה
היי פירגה,
נראה מתכון מצוין.
מנסיוני עם קנלוני לא שמים צפופים כי אחרת הם נדבקים.
איך את מונעת הידבקות שלהם ?
לא מונעת,פשוט חותכת לפי הקנלוני .
;)
היי פירגה!
יש צורך לבשל את הקנלוני לפני המילוי והאפיה?
היייי
אין צורך לבשל
הדפי קנלוני ללא בישול
הכנתי ביום שישי לארוחת ערב, וזה היה מאוד מוצלח. תודה על המתכון הטעים והקל
תודה רבה מעיין
שנה טובה
אפשר להקפיא אחרי ההכנה?אם כן כמה זמן?
עדיף לשמור במקרר. כיומיים.