מאפינס טעים של יעלי
צ'יק צאק כמו שאני אוהבת. עד שהעוגות מוכנות מכינים את כוסות הקפה,מזמינים שכנים או חברים ונהנים.
מצרכים ל-10 מאפינסים
125 גרם מרגרינה/חמאה רכה
כוס סוכר
3 ביצים
קליפת תפוז + 1/4 כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח תופח
4 כפות יין מתוק/מיץ תפוזים
3 תפוחי עץ מקולפים פרוסים דק
מערבבים את כל המצרכים ויוצקים לתבניות סיליקון
אפשר לפזר לפני האפייה סוכר וקינמון
אפייה בחום 175 כ-35 דקות
תהנו
לא חסר קמח?
תודה.
הוספתי
עכשיו אני יכולה להכין
תודה ובהצלחה.
תעדכני.
מעדכנת, הכנתי היום..
אז אני גירדתי את התפוחים ובעקבות כך יצאו לי 14 מאפינס,
צריך חמאה ממש רכה אפילו מומסת, הייתי צריכה להוסיף טיפונת יותר קינמון נראה לי ולפחית כף מהמיץ תפוזים. חוץ מזה מאוד טעימים!
יופי לקבל תגובה טעימה. בכל עוגה בחושה צריך שהחמאה/מרגרינה יהיו רכים מאד ,לדעתי לא נמסים,אבל נוחים לערבוב המסה.
קינמון שאלת טעים אישי.אני אישית, מסוגלת על כל מאפינס יחיד לשים כפית מלאה. חולת קינמון אני ולראיה גם הרבה מתכוני בשר, עוף וקציצות שלי מכילים קינמון.
תנסי לא לגרר את התפוחים בפעם הבאה אם תכיני…אלא להשאיר חתיכות,לדעתי זה ישתבח.
שבת טעימה ונפלאה וחיבוק גדול מהלב.
נראות מעולות
עם כוס תה :lol:
תודה אילניתי
היי פירגה
מזמן לא כתבתי אבל זה לא אומר שאני לא פעילה באתר שלך שאני כל כך אוהבת.
נראים נפלא, מאיפה משיגים כאלה תבניות מעניינות?
תודה
מאפינס כוכבים.יש בחנויות מתמחות לאפייה.
חיבוק של בוקר. באמת כמה קמח.
אפשר סוכרזית..
קניתי מלטיטול. מכירה ואיך להשתמש תודה פירגה היקרה
נכון כן כתוב קמח לא ראיתי…………
עדיין לא הכנתי עם תחליף סוכר.
פירגה שלום,
כמה קמח את שמה במאפינס?
המאפים שלך נראים מדהים, הפם גם טעמים מאוד, בכלל את טבחית נהדרת , עשיתי הרבה מתכונים שלך ויצאו נהדר, אז כל הכבוד לך
בתודה סופי
סופי,תודה רבה והמשך טעים ונפלא.
טעיםםםםם
היי פירגה,
תוכלי לפרט – האם התפוחים צריכים להיות פרוסים דק כמו לסלט, ?
בתמונה לא רואים ,
תודה
פרוסים . רצוי דק.
תודה לך שוב חדשת לי מתכון מעניין וקל לצהרון ולחברה האישים שלי יום נעים :
תהני
יום טעים.
מעולה, אביא לחברות בעבודה, בהפסקה הגדולה, אולי גם סטודנט או שניים יזדמנו למקוםן ויטעמו, שלא יחשבו שמדובר בקבוצת מרחפים…
למה לא? תהנו
וואו פירגה ,
אין עלייך
נראה לי שזה הקינוח לשבת תודה
תעדכני חמודה
בהצלחה ותהנו
פירגה היקרה,
האם אפשר במקום קיצוץ התפוחים , לרסק תפוחים ? זה לא יהיה דליל מידי ?
הילדים שלי נגעלים כשמרגישים פרי… :P
תודה !
אורלי
אורלי,תרסקי רק 2 ותראי בפעם הבאה אם להוסיף את השלישי.
בהצלחה
נראה טעים ומיוחד!
פירגה, במה אני יכולה להכניס את הבלילה אם אין לי את תבניות הכוכבים כמו שלך?
במאפינס
היי פירגה,
האם ניתן להכין בתבנית אינגליש חד פעמית כעוגה?
לא יודעת אם יספיק.תנסי בתבנית קטנה.
היי פירגה,
עדיין לא הבנתי – תפוח פרוס – האם הכוונה לפרוסות עגולות?
או פרוס וחתוך קטן כמו לסלט?
הכוונה – איזה גודל חתיכות התפוח ?
קטנות,זה לא יהיה יפה ונאה עם גדולות.הכל בהתאם לתבניות הקטנות.
פירגה כמו תמיד את משהו ,מקלה את החיים ומפגיזה מתכון בקלי קלות זאת החכמה לא להשתגע.
אני עושה מאפינס עם רסק תפוחי עץ יוצא נפלא
כמובן שזה מתכון שונה אבל זה יקל למי שלא אוהבת לקל ולחתוך.
בהצלחה שבת שלום :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
עם רסק זה באמת אחרת.לקארין גורן יש מאפינס כאלה.
לדעתי, טעים כשיש חתיכות תפוחים במאפינס. אבל כל אחד וטעמו.
שבת נפלאה וטעימה.
ערב טוב פירגה, מה שלומך? הכנתי את המאפינס ויצא קליל וטעים מאוד תודה על עוד מתכון מנצח והמשך סופשבוע קסום! :lol: ;) :lol: ;) :lol:
לבריאות
שבת שלום
האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן? אם כן כמה שמן? ואם לא אז האם צריך להמיס את המרגרינה במיקרוגל ואז להוסיף לשאר החומרים?
את יכולה תמיד להמיס מספר שניות במיקרוגל שלא יהיה נוזלי אלא רק רך. לא הכנתי עם שמן,אני מניחה שכל עוגה בחושה אפשר להמיר.
המרה 200 גרם מרגרינה=3/4 כוס שמן
:?
נ ה ד ר……..תודה.. :lol:
אפשר כל סוג של תפוחים?
אפשר
פירגה שלום.
יצא טעים מאוד אהבנו ונחזור להכין שוב.
כשהשבת ניכנסת כל כך מוקדם אין זמן למשהו מסובך וזה ממש הצלה.
תודה רבה לך מוריה.
בכיף,תהנו
שלום פירגה,
אפשר להשתמש בשמן במקום
חמאה/מרגרינה?
תודה מראש.
ערב טוב רוני.
למאפינס / עוגות בחושות אני ממירה 200 גרם מרגרינה או חמאה ב-3/4 כוס שמן.
תעשי לך את ההמרה. אין בעיה.
תודה וערב נעים.