dscf5537 - ירקות מוקפצים עם פסטה ואננס

ירקות מוקפצים עם פסטה ואננס

dscf5537 1 - ירקות מוקפצים עם פסטה ואננסכל אחד יסכים לכזו מנה צבעונית ונהדרת. נסו וגוונו ובטוח תהנו.

מצרכים:
400 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן,מסוננת מעורבבת עם כף טחינה גולמית או שמן.
1 בצל
שן שום
1-2 גזר
עלי בזיליקום
1 פלפל אדום
1פלפל ירוק
1 פלפל כתום
1/4 כרוב לבן
1/4 כרוב אדום
אננס משומר ללא הסירופ (כמה שרוצים)
1/2 קופסה חלב קוקוס, 3 כפות רוטב סויה, 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק, זנגביל מגורר,מלח,פלפל.

לקלות 100 גרם שומשום+100 גרם בוטנים חצויים על מחבת יבשה ולחלק לצלוחיות הגשה.

אופן הכנה:
פורסים את הירקות לרצועות (כולל האננס) ומטגנים בשמן עד לריכוך הירקות.
מוסיפים חלב קוקוס ותבלינים.
משדכים עם הפסטה ועלי הבזיליקום. מקפיצים ביחד מספר שניות.
טועמים ומשבחים.
מגישים מיד וליד צלוחיות השומשום והבוטנים.
תהנו

20 תגובות על “ירקות מוקפצים עם פסטה ואננס

  1. נראה רעיון מדהים ! מתה על אננס ! אבל כמה זה 1/2 קופסה חלב קוקוס ? זה מקרטון או קופסת שימורים ?

  2. וואו פירגה זה ניראה מעולה!

    בהחלט ינוסה, ניראה לי מעולה להביא לארוחת יום שישי.

    תודה אישה יקרה

    רחלי smile

  3. פירגה האלופה!
    נראה מקסים שונה ומעניין והכי חשוב קלי קלות.
    אולי אוסיף הודו מעושן(נקניק)
    תודה
    ושתהי' לך שנה טובה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    ףהודו מעושן
    תודה
    ושתהי' לך שנה טובה

      • הי פירגה. בעלי אוהב אננס וזה רעיון מעולה. הבעיות שלי שאין לי חלב קוקוס ולא כרוב מה את מציעה

  4. אני מאוד רוצה להכין את המתכון… אבל יש לי רק קרם קוקוס ולא חלב קוקוס.
    האם זה אותו הדבר? אני יכולה להשתמש בקרם קוקוס במקום?
    האם זה אותו מינון?

  5. טוב, אז ככה, הכנתי את המתכון לארוחת החג.
    השתמשתי ב"קרם קוקוס" שהוא קצת סמיך – אז שמתי רק רבע קופסא
    http://www.razit.co.il/thumbnails/uploads/pages_files/Coco_Cream-03042011144701-wh=170-qy=100-ht=250-an=thumbnail.jpg

    יצא מדהים !!!!!
    מנה צבעונית, כל כך יפה לעין… וכל כך טעימה…!
    זה היה כוכב הערב… כולם דיברו על הסלט פסטה
    כל מה ששמענו זה "אתם חייבים לטעום את הסלט פסטה!"

    פירגה, אין עלייך. את הגדולה מכולן…
    אני העברתי את החג עם המשפט הבא –
    "תעשו בגוגל פירגה, אין על המתכונים שלה!"

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • אי אי אי יעל יקרה
      איזה מחמאות,חהחהחהחהחה.השמנתי עכשיו עוד קצת….שווה בהחלט להשמין מנחת.
      תמשיכי לפנק ולהתפנק ולקבל מחמאות מכל מה שתכיני.יבורכו ידייך.
      חיבוק לשנה טובה ומתוקה ובעיקר בריאות.

  6. היי פירגה יקרה.
    ראיתי את המתכון, ונדלקתי עליו,
    נהיה לי חשק להכין אותו לצהריים, הלכתי במיוחד לקניות להשלים את רוב הפריטים החסרים,
    קניתי בוטנים ,חלב קוקוס, כרוב ,ואננס,(את שאר הירקות,האטריות והתבלינים כבר יש לנו בבית).

    אז למי שעדיין לא הכין, המלצה חמה: אל תחשבו פעמיים ותכינו , מאוד תהנו משילוב הטעמים הנפלא.
    יוצא מ ע ו לה, טעים טעים!!!
    השידוך של הירקות המוקפצים לאטריות בשילוב האננס והבוטנים ,היו ממש היו מוצלחים ,
    ושידרגו את המנה למאוד מאוד טעימה.
    כול מי שטעם ביקש תוספת.(בארוחה השתתפו 8 טועמים),
    אגב ,
    לילדים מתחת לגיל 5 זה פחות מתאים ,יש להימנע בגלל הבוטנים..

    • דניאל יקרה,
      מרגש אותי לקרוא את התגובה שלך על המתכון.
      תודה גם על ההמלצות.
      המשך טעים ושבת נפלאה לכם smile

להגיב על נורית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *