d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7a4d7a8d799d79a d7aad7a4d795d797 d791d7a4d799d7a8d795d7a8d799d79d 800x600 - עוגת תפוחים בפירורים-אישי

עוגת תפוחים בפירורים-אישי

תפוח אישי בשטרוייזל - עוגת תפוחים בפירורים-אישי

מליות אישיות לפי בחירה בציפוי פירורים קריספיים
טעים במיוחד למלא עם פירות עונה טריים מקורמלים בסוכר חום,קינמון ומעט דבש/סילאן (משמש,תפוח,דובדבנים וכו'..)

מצרכים בתוך קערה:
כמות:30 מאפינס
חבילה מרגרינה/חמאה 200 גרם
1/2 2 כוסות קמח תופח
כוס סוכר
לערבב לפירורים בקצות האצבעות.
להפריש  1/2 1 כוסות פירורים ולשמור בפריזר.
ליתר הפירורים שבקערה להוסיף:
ביצה שלמה
מיכל שמנת חמוצה = 200 מ"ל
שקית סוכר וניל
לערבב עם כף כי הבלילה דלילה.

למלא בכל תבנית מאפינס (עדיף מסיליקון) כמות של כף מהבצק הדליל  ולאפות 10 דקות או עד להזהבה קלה . הבצק יתפח מעט. לצנן דקה.
להניח על הבצק כף גדושה במלית שבחרתם ולכסות בפירורים ששמרנו בפריזר.
(המלית שבתמונה היא בחירה שלי: קונפיטורה קוביות תפוחים ביתית שקיבלתי מחבר.)
לאפות שוב רק עד להזהבת הפירורים.
אחרי קירור אפשר לשלוף את המאפינס מהתבניות ולהניח כל אחד במנג'ט (ספלון ניר).
כאמור,ניתן להקפאה ולחימום מחודש לפני ההגשה.

לפני ההגשה מחממים תנור לחום 100 מעלות.   סוגרים את החימום ומכניסים את המאפינס כשהדלת סגורה . משאירים בתנור החם מספר דקות עד שהמאפינס יתחממו.    כאמור התנור מ כ ו ב ה.
ממליצה להגיש כל מאפינס בצלחת אישית עם קצפת או גלידה ולקשט בציפוי של סילאן או מייפל ואגוזים.
תהנו

6 תגובות על “עוגת תפוחים בפירורים-אישי

  1. עשיתי עם קמח מלא, כי נגמר לי הלבן. מאחר ויש לי נכד שלא אוכל פירות, הוספתי לחלק מהבצק (אחרי שהורדתי את הכמות לפירורים) כפית קאקאו וטמנתי בכל מאפינס כמה שוקולד צ'יפס. אחרי האפיה ציפיתי אותם בממרח שוקולד כדי שהפירורים יידבקו. שני הסוגים יצאו מעולה. אנחנו מאוד אוהבים קינמון ולהבא אוסיף אותו לבצק של הפירורים.
    תודה.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *