dscf7689 - עוגת שיש נוטלה

עוגת שיש נוטלה

dscf7696 1 - עוגת שיש נוטלה
מתוך גליון על השולחן
ההברקה שבעוגות השיש ורק אחרי שתכינו…תבינו……

החומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה – 250 מ"ל
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
4 כפות נוטלה
לגיוונים:
מוסיפים לתערובת 1/2 כוס שוקולד צ`יפס
מוסיפים לתערובת 1/2 כוס אגוזים קצוצים

אופן הכנה:
השתמשתי בתבנית 24 משומנת היטב
מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מתעבה.
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה.
מוציאים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.
יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ובוחשים בתנועות עדינות
ליצירת מראה שיש.
אופים 45 דקות או עד שהקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

תהנו

קיצור דרך שלי:
" יצקתי את כל הבלילה הלבנה לתבנית,פיזרתי את הנוטלה בכפיות מעל לבלילה הלבנה…. ושיישתי עם מזלג"

50 תגובות על “עוגת שיש נוטלה

  1. תודה תודה על העוגות הקלות והטעימות שלך ולא רק העוגות כל בוקר את עושה לנו תאבון לבשל בכיף

    • תודה זלדה
      זה המוטו.בגובה העיניים,בלי פלצנות ובקלי קלות והעיקר??? שטעים הכי בעולם. ;) :lol:

    • כמובן שזו רק אפשרות.
      אני שמתי לפני סיום האפייה, שקית קליק כדורי שוקו וניל.
      אפשר לוותר ולהכין בלי התוספות. smile

    • מעריצה שלום

      לא רק שוקולד השחר יתאים פה, אלא כל ממרח במרקם דומה יכול להוות תחליף וטעם אחר.

      יש בסופר ממרחים כמו: ממרח חלבה ממרח דבש ממרח אגוזים או שקדים ממרח חרובים או תמרים ועוד.

      כל אחד יהווה תחליף מעולה בתנאי שהמרקם שלו הוא קרמי כמו של הנוטלה.

      בהצלחה smile

    • לא יודעת איך זה במרקם.
      לדעתי, השמנת נותנת את המרקם הקפיצי,הרך, המושלם.

  2. וואו פירגה ממש בא לי לאפות אותה! זה יקרה כניראה בקרוב מאד! תודה לך, את אלופה!

    • זה בדיוק מה שקרה אצלי,הרגשתי שאני חייבת מיד להכין.חהחהחהחה. הצליח לי בגדול. עכשיו תורך.

  3. שלום פירגה! המתכון ניראה ממש טעים האם ניתן לאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק אודה על תגובתך shila :?

  4. בוקר טוב פירגה,
    במה ניתן להשתמש במקום במשמנת מתוקה, שיהיה פרווה?

    • תמרה שלום,
      את יכולה להשתמש בשמנת מתוקה פרווה, תאמיני לי, לא ירגישו הבדל….. תהני

      • תודה רבה על התשובה, אבל אני לא מוצאת בחנויות אף פעם שמנת פרווה, רק קצפת. זה אותו דבר? או שיש איזו שמנת פרווה שאנ ילא יודעת עליה?

  5. פירגה יקרה תודה רבה, הכנתי את העוגה- ממש בקלות ובמהרה.
    יצאה לי לא מתוקה מידי שזה משהו שאני ממש אוהבת.
    זמן האפייה אצלי ארך כ-20 דקות 175 מעלות.
    תודה על ההשקעה העצומה שלך באתר ובמיילים !!!!!

  6. היי פירגה
    אנחנו מאוד אוהבים חלבה, לדעתך ניתן להחליף את ממרח השוקולד בממרח חלבה?

    • רבקה,באחת התגובות כתבתי שניתן להשתמש בכל ממרח ששווה במרקם לממרח נוטלה.
      לדעתי ממרח חלבה יתאים.

  7. למה מערבלים בוו גיטרה?
    ולא מקציפים במקצפה-שמנת ביצים וסוכר………..

    אעשה ככתוב אבל מענין למה………………….

    חזרתי מחו"ל הלילה,בין הדברים הראשונים שעשיתי זה………….להכנס לאתר שלך.

    תבורכי.

    • האמת? אני הקצפתי במקצף הרגיל ולא בוו. יצא מעולה.
      ברוכה השבה והמשך טעים ביחד smile

  8. אפשרי להכין במקום שמנת קרם קוקוס בקופסת שימורים
    אפשרי לנסות זה לא חלבי ופחות שומן

  9. בוקר טוב.
    העוגה טעימה מאוד. הילדים שלי ממש אהבו.
    תודה רבה אסתר מראש העין.

  10. עשינו אתמול ושמנו בתבניות מאפינס לבבות – יצא מדהים !!!!!
    בעלי לא הפסיק לשבח .
    נכנס למחברת העוגות שלי

    • לימור תודה לך ולבעל שאהב ;)
      תמשיכי להכין ולפנק אותו smile שימחת אותי בתגובה smile

  11. הכנתי את העוגה לשבת והיא לא שרדה אפילו 24 שעות!
    תודה על מתכונים נפלאים.
    בזכותך אני מקבלת המון מחמאות.

    • תודה אור
      תודה רבה לך שאת חוזרת לשתף אותנו בהצלחות.
      תמשיכי להכין ולהיות מוחמאת.זה כיף ושמחה.
      שבוע נפלא לך smile

  12. :lol: :lol: :lol: שאפו :lol: שאפו :lol: יצאה לי עוגה נפלאה :lol: טרפו אותה :lol: לא השאירו פירור ליום המחרת :lol: :lol: הכינה שוב אימצתי אותה עם יתר המתכונים הנפלאים :lol: :lol: תודה פירגה אישה יקרה :lol:

  13. שלום פירגה!
    אנו נהנים מהמתכונים כל פעם מחדש. מוצלחים תמיד!!
    רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בתבנית סיליקון לעוגה זאת?

    תודה מראש

    • שרה ערב טוב ותודה רבה smile לך
      לא ניסיתי,לכן אין לי תשובה.אולי אי אפשר להוציא אותה מהתבנית :?

  14. פיגרה יקרה, הכנתי אתמול את העוגה הטעימה הזאת והכל כך קלה להכנה.. ומה אומר בחמש דקות של עבודה יצאה עוגה רכה וטעימה מאוד…לאור התגובות מראש הכפלתי כמויות והכנתי שתי עוגות, אחת עם נטולה שיצאה יאמי יאמי ואחת עם שוקולד ציפי שגם יצאה טעימה מאוד. קבלי ממני ציון לשבח.. :lol: :cool:

    • תודה רבה מלי יקרה,זו המטרה באתר שלי
      רוב המתכונים בגובה העיניים,קלים מאד להכנה וטעימים הכי בעולם.
      מקווה שתמשיכי להנות ,להכין ולשתף אותי בחוות דעתכם
      שבוע נפלא ורגוע לכולכם smile

  15. הי פירגה
    אני רוצה להכין את העוגה
    אני יכולה להכפיל כמויות ולהכין בתבנית תנור גדולה???
    נראה לך מתאים?

    אשמח לתגובתך
    הדס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *