dscf7779 - כעכים עם זעתר

כעכים עם זעתר

DSCF7780 - כעכים עם זעתר

הנכדות בחופש ובא להן לאפות. הוכנו מלא תבניות של כעכים עם זעתר והופ….מתחסלים תוך כדי הכנה.
הכעכים קריספיים ,ממש מתפצחים בפה ובטעם של עוד.

מצרכים:
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה – רכה
1/4 כוס שמן
ביצה שלמה
1/2 1 כוסות מים מהברז
כפית מלח
כף תבלין זעתר
קילו קמח תופח

אופן הכנה:

לשים בצק לא דביק (ניתן להגיע לבצק המושלם עם תוספת של מים או קמח בזמן הלישה)
מכינים שרוכים או עיגולים
טובלים בזעתר
אופים בחום 190 כ-15 דקות.(שימו לב בתנור שלכם שלא יישרפו).
תהנו

מתכון מצולם מתחילתי ועד סופו ביו טיוב אצל אבי שקדי(בקרוב עוד מתכונים מצולמים)

http://www.youtube.com/watch?v=Nhh0YLTI3ws

39 תגובות על “כעכים עם זעתר

    • למה טועה? זה מה רואה…..

      הזעתר גם בתוך הבצק וגם מתחת לשומשום ב צ י פ ו י.

      השומשום לא חובה.לשיקולך ואהבתך :lol:

      תגדילי את התמונה ואז תראי יותר טוב את הזעתר. smile

      הגדלת התמונה ע"י לחיצה עליה עם העכבר.

  1. פירגה היקרה. איך אפשר לעשות מקמח מלא?
    אני ובעלי ובתי ניכנסנו לדיאטה .של דיאטנית.
    וקצת רוצים גם נישנוש קטן.
    :| :cry: :cry:

    • תכיני כמות קטנה ותראי אם טעים. בעקרון,אני יודעת שמשלבים קמח מלא עם רגיל חצי חצי כדי שיצא אכיל.
      בהצלחה בדיאטה smile

  2. האם צריך למרוח את הכעכים בביצה ואז לפזר את השומשום?
    אפיתי בדיוק לפי המתכון ויצאו לי כעכים לבנבנים שהשומשום מעליהם מתפזר מיד כשנוגעים בהם.
    מה עושים?

    • נגה,2 דברים
      smile

      אפית מעט זמן ולכן לבנים.תאפי בסבלנות שיקבלו צבע ח ו ם וכך הם יהיו גם קריספיים.

      לגבי הדבקת השומשום,אפשר להבריש לפני כן ביצה.
      בהצלחה

  3. הכנתי צילמתי והתמוגגתי,למען הדיוק,אצלי הכעכים היו בתנור כ25 דקות עד להשחמה והשתמשתי בחמאה.
    הנה הקישור למתכון המצולם-http://www.youtube.com/watch?v=Nhh0YLTI3ws

    • אבי,
      את הקישורים שאתה שולח אין אפשרות לפתוח.
      בכל אופן,נכנסתי לראות דרך הגוגל…שזה מאריך מאד את הגישה.

      אני מצרפת קישור ליוטיוב שלך גם במתכון שבאתר וגם בפייסבוק שלי מתחת למתכון .

      תודה על השיתוף, ערב טוב smile

  4. טוב,מצאתי לבד,האתר בפייסבוק מקסים,לא פחות מאשר האתר הזה,וזה מצויין ומאוד נוח לפרסם שם את הקישורים.

  5. מזמן לא השתמשתי באתר הזה אבל הנה לכזה מתכון אי אפשר לסרב..בעזרת השם אכין מחר ,ניראה מבטיח
    תודה פירגה. מקווה שאת מרגישה טוב smile

    • כוכבה, תודה רבה חמודה
      ברוכה השבה
      תכיני ותהנו וכיף שחזרת לבקר. smile

  6. הי פירגה
    לא ראיתי מלח האם להוסיף
    אצלינו מוסיפים כוסברה גרירים טחונים לבצק ככפית אחת
    ועל הכעכים םמעלה מפזרת מעט כוסברה גרגירים שלמים
    זה עניין של טעם
    תודה
    רחלי

    • המצרכים כולם בבצק

      בלי קשר…את יכולה להבריש עוד ביצה ולפזר שומשום .

  7. הי פירגה,
    רוצה להכין בקרוב. רק שאלה: למה עם מרגרינה ולא עם חמאה? זה משפיע על התוצאה?
    תודה מראש! laugh

    • הי מ.
      לא נראה שיש מניעה להכין עם חמאה.
      לא הכנתי עם חמאה לכן אין לי תשובה לגבי התוצאה. smile

    • הי שושי
      לא מנסיון אישי,אבל קראתי שעל קילו קמח רגיל שמים 2 שקיות אבקת אפיה.
      בהצלחה smile

להגיב על רחלי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *