d7a9d791d79cd795d79cd799d79d d792d791d799d7a0d794 d793d791d7a9 d795d7a7d799d7a0d79ed795d79f - שבלולי גבינה חלבה ודבש

שבלולי גבינה חלבה ודבש

 

גבינה דבש סוכרי - שבלולי גבינה חלבה ודבש

מצרכים:

חבילה גבינה "טוב- טעם" או מיכל שמנת חמוצה
3 כוסות קמח תופח ולשמור עוד קמח לזמן הרידוד

ביצה שלמה
200 גרם חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
ללוש לבצק נוח לרידוד . אם צריך,מוסיפים מעט קמח
לחלק ל-3

המצרכים למלית:
500 גרם גבינה לבנה 5%
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות חלבה מפוררת
2 כפות סוכר או לפי הטעם
2 כפות דבש
לערבב.

לרדד מלבן. למרוח מלית על כל העלה.
לגלגל לכרוכית.
לחתוך פרוסות די עבות. צריך סכין חדה כדי לפרוס יפה.

להכין בצלוחית:
כפית קינמון
3 כפות סוכר
לערבב.

להניח על תבנית גדולה של התנור ניר אפיה ולהבריש אותו ממש בטיפונת שמן
(בדרך כלל אני לא משמנת ניר אפיה,אבל פה זה מתבקש).

לטבול כל פרוסה בסוכר וקינמון  ולהניח על התבנית עם ציפוי הקינמון למעלה . להשאיר מרווחים.
לאפות בחום 175 מעלות עד שיזהיב. לא לתת לעוגיות להשחים. הן צריכות להשאר זהובות ורק התחתית חומה.
תהנו

להלן הקישור ליו טיוב של אבי שקדי שהכין את המתכון מצולם על כל שלביו .טעם עם בני ביתו שהחמיאו מאד.

http://www.youtube.com/watch?v=VgVRaLhpxRY

8 תגובות על “שבלולי גבינה חלבה ודבש

  1. סוף סוף…הכנתי.

    מיוחדת במינה.
    שווה.בטעמה שווה בהכנתה.
    אפיתי כהמלצתך.
    בפעם הבאה אאפה טיפה יותר .

    מיליון תודות.
    ד"ש חמה מבעלי

    שבתשלום

    • אסתי יקרה
      תודה רבה ושבת שלום. ד"ש מיוחדת לבעל שנהנה.אין כיף ועונג גדול מזה לפנק את בני המשפחה smile
      חיבוק smile

  2. שאלה:
    בסרטון ניראה שהבצק מאוד רך ומתגלגל לא כל כך יפה

    האם כדאי להכניס לחצי שעה במקרר ?

    • אורנה בקר טוב
      תמיד אפשר להכניס למקרר.
      אפשר להוסיף עוד קצת קמח לזמן הלישה ולהרגיש את הבצק.
      בהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *