רעבים? רוצים ארוחת מלכים? קלי קלות
מצרכים:
250 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (הכנתי עם פרפרים)אבל כל סוג מתאים.
כשהפסטה מוכנה , לסנן, (לא לשטוף) להוסיף כף שמן זית ולערבב .
150 גרם פטריות שמפיניון חצויות
2 בצלים קצוצים + שן שום קצוצה
3 כפות שמן זית+כף חמאה
חציל גדול מקולף חתוך לקוביות 2X2
מיכל שמנת מתוקה קלה לבישול = 250 מ"ג
260 גרם עגבניות מרוסקות ברוטב (של יכין ללא מונוסודיום)
100 גרם פרמזן מגוררת או גבינה צהובה אחרת לפי טעם וריח אישי
2-4 עלי בזילקום קצוץ
מלח ופלפל וקורט אגוז מוסקט
הכנה:
מטגנים בשמן הזית והחמאה את הבצלים ומזהיבים
מוסיפים פטריות וחצילים ומקפיצים עד שהחצילים רכים
מוסיפים תבלינים, עגבניות , שמנת ושום ומערבבים מספר דקות.
כשרותח , מוסיפים גבינה ומערבבים. סוגרים להבה.
טועמים ומשפרים טעמים
יוצקים על הפסטה ומגישים חם
מגישים בצד ע ו ד גבינת פרמז'ן מגוררת.
תהנו
נראה נהדר, אוכל מחמם לחורף :lol: :lol:
עירית,
תודה רבה ,ערב נפלא וטעים לכם
נ הדר, זה למחר בערב, על חלבי.
בתודה מיכול בני מישפחתי..
תודה לך ולבני ביתך.תהנו
מעולה,והתמונה מגרה.
דליושה,תודה
אפשר ביצים במקום השמנת?
לאה,הגיונית,אפשר.
יצא מושלם. מי צריך מאסטר שף כשיש פירגה!
את נותנת לי השראה. תודה :lol:
ציפי,תודה
מעולה,זו הכוונה,לצאת קצת מהשגרה ולהכין משהו טוב במינימום מצרכים וזמן.
לבריאות
פירגה שלום,
אני מתכננת להגיש את הפסטה הזו בשבת בצהריים.
האם ניתן לבשל הכל מראש ולחמם כשהאורחים מגיעים
או שכדאי להכין חלק מהשלבים
ורק ברגע האחרון להשלים את הבישול?
(אני מבשלת בשבת).
תודה !
אילנה
אילנה בקר טוב
את הגבינה לירקות ואת הפסטה תוסיפי/תכיני לפני הארוחה.
אני רותה להכין אץ זה יומיים קודם.
אפשרי?
ישמר טוב?
אורלי, לדעתי להכין ולאכול.לא להכין יומיים קודם. :P
תודה,
העניין שאני רוצה להכין את זה לשבת ואני לא מבשלת בשבת