עוגיות ממכרות בכל שעה.
את אלה הכינה הנאדי.תודה רבה.
חומרים לבצק בקערה:
חבילה חמאה או מרגרינה=200 גרם (נהדר עם מחמאה)
1/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מים מהברז
1/2 כוס סוכר
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל או תמצית וניל
ללוש לבצק רך ועדין -ולהוסיף תוך כדי לישה עוד קמח עד שהבצק יתגבש
לקרר את הבצק חצי שעה
לחלק ל-5 כדורים שווים.
מכל כדור קורצים חתיכות בצק בגודל ביצה
עושים שקע וממלאים בנדיבות בממרח נוטלה (אפשר להוסיף אגוזים) -אפשר למלא במליות אחרות אבל שימו לב שהמלית מספיק סמיכה.
מכדררים צורת כדור.
מניחים על ניר אפיה במרווחים
אפיה בחום 175 כ-25 דקות
האפיה די מהירה עד לצבע לבן זהוב למעלה וחום בהיר בתחתית
לצנן היטב בתוך התבנית לפני שמוציאים.
מאבקים באבקת סוכר.
תהנו
שלום פירגה, אפשר עם תמרים??
הנאדי,ברור שכן.
בהצלחה
שלום
לא חסר ביצים
שלום פירגה, אפשר עם תמרים??
לפי דעתי יהיה מעניין גם.
שלום פירגה
את אומרת מלית סמיכה נוטלה לא סמיך האם אפשר גם רולדות?
תודה
נטלה לא נזל לי. אפשר גם לרולדות
או רוגאלך
אפשר גם לרוגעלך
בצק נפלא שמתאים לכל סוגי העוגיות.
האם אפשר פחות חמאה/מרגרינה?
גם חמאה וגם שמן זה המון…
לא,אי אפשר לא למתכון הזה ספציפית. :|
שלום פירגה.עוגיות בגודל של ביצה…לא גדולות מידיי?תודה יקרה ויישר כח גדול! מבורכת!!!טפו! טפו! טפו!
הילה שלום,את מוזמנת להכין בכל גודל שאת רוצה.
בהצלחה
נראה מעולה :lol:
באהבה דליושה
היי פירגה יקרה
הכנתי את הבצק וממתינה להתקררותו.
אני אוהבת לעיין במתכוניך (כמו רומן מעניין)
אני אוהבת לקרוא התגובות , אני נפעמת כל פעם מהסבלנות היתרה שלך
את עונה לכולם על כל שאלה(לעיתים השאלות ממש מפתיעות)
לעיתים שואלים את אותה שאלה פעמיים ואותה/ו השואל ואת בסבלנות ונדיבות עונה
יישר כח אישה יקרה.
אין עוד אתר ואשה מקסימה כמוך.
לאחר האפייה אעדכן איך ומה מולא והוכן ויצא……
:lol: :P אסתי
אסתי,אני בטוחה שתהני הן מהכנת העוגות והן מהטעימות המתוקות.
שיהיה לך ערב מהנה ונפלא
פירגה- עדכון
הבצק נפלא לטיפול
הוכן ללא סוכר, עם תחליף סוכר, כי אנו…סוכרתיים
מולא כרולדות, עם מילויים שונים, תמרים, פרג,שוקולד ללא סוכר, תפוחים וקינמון
המילוי- מקופסאות שאני קונה בסופר ושומרת במקרר לעת הצורך במילוי
הכנתי 4 רולדות וסימנתי לפני האפייה.
יצא- דוס פואההה
איך לא ??? פירגה המהממת- נותנת לנו מתכונים קלים וטעימים ומוצלחים….
בייייאשה יקרה
אסתי
אסתי,תודה על העדכון
תמשיכי להכין ולשמח את כולם.
העיקר שהכל בקלי קלוטו וטעים
ניתן גם להניח כמילוי קוביית שוקולד מריר יותר עמיד.ו
וגם פירות יבשים קצוצים , ממרח חלבה , אננס קצוץ גינג'ר
למלא במעט סוכר וקינמון , ועוד ,,,כיד הדמיון ;) :lol:
אחלה בצק תבורכי
:lol: :lol: :lol: \
לורטי ערב טוב ותודה שהגבת.
תהנו מהעוגיות הטעימות.
לילה טוב
אוהבת מאוד את המתכונים שלך, אז אלפי תודות!!!!
עשיתי בתור רולדות ויצא באמת מדהים, יישר כוח!
בקר אור זוהר
באהבה גדולה ואני מאד שמחה שחזרת לשתף אותי.
תוכלי מהבצק הזה להכין מגוון ענק של עוגיות ממולאות במגוון צורות וטעמים.
תודה לך
ערב טוב
כל היום עסקתי והכנתי הכל על טהרת מתכוניך
העוגיות הטעימות נאפו שוב וזה לסיום היום
ליל מנוחה וסוף שבוע נפלא
אסתי,יקירתי
כרגיל תודה מהלב
תהנו ושבת נפלאה לכולכם
שלום פירגה,איזי עוגיות יצא מדהים,תודה לך על המתכון :lol:
הנאדי יקרה
תודה רבה. הוספתי את התמונה של העוגיות למתכון.
את יכולה לכתוב לנו איך הכנת את הצורה?
תהנו
בוקר טוב פירגה,אני חיפשתי את השם של הכלי הזה בעברית ולא מצאתי,אבל צילמתי לך תמונה,אני ישלך לך,תודה רבה לך
הנאדי,זה נקרא צובטן ויש לי אותו עוד מימי חמותי מלפני המון שנים.
תודה רבה לך
מה זה הצובטן כמו פינצטה
אשמח לתשובה
כן
התלבטתי, התלבטתי ובסוף החלטתי להכין… בצק מעולה והתוצאה מדהימה!
שווה את המאמץ! :lol:
שמחה שגיליתי את האתר שלך.. פשוט מתכונים לא מאכזבים!
סופ"ש נעים ושקט…
ערב טוב אור
גם אני שמחה שאת איתי ומשתלבת לך באתר הביתי שלנו.
שכל מה שתכיני יצליח לך ויהיה לכם טעים.
סופ"ש שקט ורגוע לכולם
איזה מתכון נהדר :shock:
תודה ציפיטפוטיק
אני שמחה שבחרת להכין אותם ובעיקר שאתם נהנים.
המשך שבת נפלאה ורגועה.
אני לא מבין איך את מעיזה לרשום כזה מתכון בגללך יצא לי שם של נרקומן ומעולם לא נגעתי בסם פשוט מדהים ובכל זאת יש בעיה חמורה כמה שאני מכין זה נגמר מהר אוהב אוהב אוהב תודההההההההההההה
זקי הי,כל המתכונים באתר הזה מגניבים ומדהימים.
תנסה עוד מתכונים ופשוט להנות
שתמיד יהיה טעים
היי פירגה,איך עושים את הצורות היפות שיש בתמונה??
אילנית,את היפות האלה הכינה הנאדי חברה באתר שלי.
יש מכשיר שעושה צורות של מעמול. אני הכנתי בגרסה העגולה והפשוטה.
תודה על התיחסותך :P
בכיף
באיזה מצב צריכה להיות החמאה? מומסת? רכה?
רך שיהיה קל ללוש ביד.
אם יש קמח תופח צריך אפבקת אפייה?
שני הי,
ממש לא צריך.
הכנתי את העוגיות הללו ממזמן ויצאו נהדרות
הכנתי אותם שוב והפעם היה בסופר רק חמאה של וילי פוד ללא מלח אריזה בצבע זהב
ומה שרציתי לכתוב שיצא נ ה ד ר !!!!!!!!!!!!!.
וילדים שלא אוהבים עוגיות ממש אכלו כמה וכמה יחידות מהערגליות עם החמאה שהזכרתי
שווה לנסות המירקם יוצא מדהים יותר !!
:P
רחלינקב יקרה,
איזה יופי ששימחת את הילדים בעוגיות.
שיהיה לך המשך טעים ונפלא
יום טוב