כיוון שאני אוהבת לשלב גרגרי חומוס בהרבה מתכונים שלי
הנה לכם שילוב לא שגרתי ואפילו מעניין ומיוחד של שילוב גרגרי חומוס בשקשוקה.
הכמות ל-4 מנות שמהוות ארוחה.
מצרכים:
1/2 1 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
2 עגבניות אדומות קצוצות דק עם הקליפה
3 עגבניות אדומות מגוררות בלי הקליפה ואפשר להוסיף גם 2 כפות קטשופ/רסק עגבניות
בצל קצוץ גס
5 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
כף שטוחה סוכר
כף רוטב צ'ילי
כף פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה או פלפלון חריף קצוץ
מלח
פלפל שחור
כפית טימין יבש/אורגנו
אופן הכנה:
לטגן את הבצל בשמן הזית עד הזהבה
להוסיף שום וחומוס ולטגן כדקה
להוסיף את יתר המרכיבים לסגור במכסה ולבשל כ-5 דקות . לערבב מדי פעם.
לטעום ולשבח טעמים.
לעשות בורות ולהוסיף 4 ביצים.
לקשקש קצת את החלבון מסביב לחלמון. בחלמון לא לגעת שיישאר שלם.
לכסות במכסה ולבשל כדקותיים.
להגיש עם לחם שחור טרי,זיתים שחורים צנוניות טריות וירקות העונה.
תהנו
נראה מזטעים
אני גם אוהבת לשלב גרגירי חומוס בתבשילים. :lol:
טעים ובריא דליוש
ימי זה כלל כך טעים אני אוהבת את המתכון הזה
תמר ערב טוב
שתמיד תכיני ותהנו נהדר.
שילוב החומוס חדש לי ומסקרן בהחלט אנסה.
בלהה,תנסי ולא לשכוח לעדכן אותי.
תודה ושנה נפלאה לכם.
הכנתי לארוחת ערב יצא מעולה וגם הסלט חם קר ממש טרפו ממש מתכון מעולה רעיון לשלב חומוס
הי חיים,תגוון עם השקשוקות הנפלאות שבאתר. כולן נהדרות.
יופי, שימשיך כך
תודה רבה