בלינצ'טוסט יותר טעים. ממולא בפטריות ואפוי בטוסטר או תנור.
באותו אופן ניתן למלא בעוד מליות .
הבלינצ'ס:
2 ביצים טרופות
2 כוסות חלב
3 כפות שמן קנולה
קמח רגיל כמה שנכנס שיהיה מרקם של שמנת דלילה. להתחיל עם 1/2 1 כוסות קמח רגיל.
מערבלים במוט חשמלי לבלילה בלי גושים.(אפשר לערבל במג'ימיקס)
משמנים מחבת בינונית ומחממים היטב על להבה גדולה.
לרסס את המחבת בתרסיס שמן לפני כל הוספת בלילה חדשה.
מנמיכים מעט את הלהבה ויוצקים כמצקת מהבלילה.
מטים את המחבת מצד לצד כדי שהבלילה תכסה את כל המחבת ומשאירים כדקה עד שמזהיב ומקבל ניקודים חומים.
הופכים לצד השני ומזהיבים גם אותו.להשתדל שהעלה יהיה דק.
מוציאים לצלחת ועורמים ערימה של כל הבלינצ'סים.
הכנת מלית פטריות:
מטגנים 2 בצלים קצוצים מזהיבים ומוסיפים כ- 1/2 קילו פטריות חתוכות. טעים עם פטריות שמפיניון.
מטגנים ביחד ומוסיפים מעט מלח ופלפל שחור וקורט אגוז מוסקט.
סוגרים להבה ומוסיפים 1/2 כוס קוביות גבינה מלוחה עדינה
ממלאים את הבלינצ'ס וסוגרים לחצי בצורת סהרון גדול.
מצפים בגבינה צהובה ומקשטים בפפריקה ותבלון פטרוזיליה יבשה.במצב הזה ניתן להשאיר עד לארוחה.
ממש לפני הארוחה מכניסים לטוסטר אובן /תנור ואופים בחום 170 עד שהגבינה מבעבעת.
מגישים מיד.
תהנו
רעיון נפלא וטעים :lol:
בשמחה
פירגה היקרה
יש לך מתכון למלית גבינה ללא פטריות?
תודה שרי
שרי,לא צריך מתכון.
תערבבי את הגבינות שאתם אוהבים.שימי תוספות שאתם אוהבים כמו: ירק, זיתים,ירקות וזהו….
היי פירגה יקרה,
איזה חלום של מתכון !עשית לי חשק להכין,
בקשר לאלרגים לחלב: השאלה שלי, האם אפשר להשתמש בחלב סויה במקום חלב פרה ?
ברור שושי, אפשר תמיד