הפשטידה מתאימה לתבנית אינגליש קייק 30X5
לערבב בקערה ללא הקצפות:
2 חבילות גבינה לבנה 5% = 500 ס"ה
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
3 ביצים שלמות
2 כפות קמח תופח+1 כף שטוחה אינסטנט פודינג
מערבבים עם כף.
1/2 כמות יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת
את החצי השני מערבבים עם כף אבקת שוקולית או כף ממרח שוקולד מכל סוג, לבלילה כהה ויוצקים על הבלילה הלבנה.
מערבבים קלות ומשיישים, או משאירים בלילה על בלילה בלי לשייש.
לאפות בחום 175 כ-40 דקות. הפשטידה יוצאת מעט "רוקדת" ויש להוציאה לקירור במקרר שתתייצב.
מגישים עם סירופים או שמנת חמוצה מעט ממותקת.
תהנו
בוקר טוב
את מגישה את הפשטידה כמנה אחרונה במקום עוגה? :P
יעלה,איך שאתם אוהבים.אין כללים.
האם אפשר להכין פשטידה זו בעזרת תחליף סוכר?
כן יהודית,אפשר עם תחליף סוכר.בהצלחה
שלום!
האם זו בעצם עוגה?
לאה חביבתי,
זה בעצם מה שאת רואה בזה אחרי טעימות.
כל אחד וראייתו.
אני ראיתי/טעמתי פשטידה לכן כתבתי…..אבל אין כללים…..ממש לא. אולי זו עוגה,במרקם שונה.
שבת שלום
נראת 10
אהבתי :lol:
כחובבת עוגות גבינה,כמוני כמוך ;) :lol:
תודה על המתכון. כאשר שפכתי את המחצית השוקולדית היא מיד שקעה כולה, כך שלא הצלחתי להגיע למצב שרציתי , בו החלק עם השוקולד יהיה כמקשה אחת למעלה. מה עשיתי לא נכון?
אחרי האפייה,הבלילה הכהה אמורה להיות למעלה.
אם אני רוצה להחליף את הממרח/שוקולית לקקאו+תחליף סוכר איך את מציעה לי לעשות זאת? כפית תחליף סוכר = כפית סוכר רגיל. אני אשמח לעזרה :P
תודה
לירון, אפשר קקאו עם תחליף סוכר.
כל תחליף סוכר טוב. יש הוראות שימוש וכמויות על גבי התווית.
בהצלחה