תבנית 27X33 משומנת.
מצרכים:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר
2 כפות אבקת שוקולית
ביצה שלמה
1/2 כפית תמצית רום או מעט קינמון
1/4 2 כוסות קמח תופח
ללוש לכדור בצק נעים ולחלק ל- 2 חלקים שווים
לשמן תבנית ולפזר מעט קמח.
לשטח חצי מהבצק באופן שווה בתחתית התבנית.
את הבצק הנותר לחלק לכדורים קטנים ולשמור בפריזר . ישמש אחר כך לפירורים.
המצרכים באותה קערה למלית:
4 מיכלי גבינה לבנה 5% = קילו גבינה
מיכל 200 מ"ל שמנת חמוצה 9%
חבילה 80 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
3 ביצים טרופות במזלג
ניתן להוסיף 1/2 כוס צימוקים
לערבב בעזרת כף ולצקת על הבצק.
לגרר על הגבינה את כדורי הבצק ששמרנו בפריזר.
לאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות.
אפיה כ-50 דקות
העוגה עדיין לא יציבה והיא תתייצב אחרי קירור של כמה שעות במקרר.
תהנו
האם צריך לאפות את הבצק בתחתית (אפיה עיוורת ) לפני ששמים את הגבינה מעל ומכניסים לאפיה של 50 דקות
לא חובה לאפות תחילה את הבצק.אפשר לאפות את כל העוגה ביחד.
יאמי!!
מתי מגיע התור של 1/2 הבצק בפריזר להשתדך עם העוגה?
אילנה, בשורות האחרונות של המתכון רשום לגרר מעל לגבינה ולאפות.ראי שוב ;)
הי פירגה!
תודה על המתכונים הנפלאים והיצירתיים שלך!
האם ניתן לדעתך להמיר את המרגרינה בשמן ואם כן כמה שמן?
צהריים טובים ענת, תודה על המחמאות והפירגון.
לדעתי אפשר,אבל פחות טעים בעיני.
200 גרם מרגרינה\חמאה = 3/4 כוס שמן
בהצלח ה
פירגה האם צריך לסנן נוזלים מהגבינות ?
אילן ערב טוב,לא רשום, אז לא.
בהצלחה
ערב טוב פירגה
האם יש צורך להכניס לתנור קערה עם מים חמים כדי ליצור אוירה לחה ?
למה קערה? לא כתוב במתכון.
שיהיה בקר נפלא ושבת שלום
האם יש דרך להכין בלי אבקת פודינג? לא אוהבת את הטעם של הפודינג איסטנט
תמי צהריים טובין,
את יכולה להמיר ל-3 כפות קורנפלור.
תהנו