פשוט טעים ויפה לעין. תגוונו כל פעם את סוגי האטריות ואת הנקניקיות לא חובה להשאיר שלמות.
לילדים לחתוך לאורך,לעיגולים ואיך שרוצים אבל קטן. תוספת הירקות היא המלצה ואפשר תמיד להמירה.
המצרכים:
250 גרם אטריות לפני בישול מהסוג הקטן כמו פרפרים או פנה – מבושלים בהתאם להוראות היצרן
לסנן ולשים בקערה לערבב עם כפית שמן שלא יידבקו.
בינתיים בזמן בישול האטריות
לטגן במחבת עמוקה או ווק ב-4 כפות שמן בצל גדול ופרוס ולהזהיבו
להוסיף:
200 גרם נקניקיות ולטגן בהקפצה עד שיזהיבו אף הם
להוסיף :
2 גזרים חתוכים לגפרורים
כוס כרוב לבן פרוס
2 פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות
1/2 פטריות חצויות
חופן או שניים אפונה מבושלת
להקפיץ ביחד כדקותיים ולהוסיף:
כף רוטב סויה קיקומן
כף קטשופ – אפשר להוסיף גם כף רסק עגבניות
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
כפית אבקת מרק בטעם בצל
פלפל שחור
מלח להוסיף רק אחרי טעימה
מוסיפים את האטריות למחבת ומקפיצים ביחד דקותיים ואם צריך מוסיפים מעט מים.
טועמים ומשפרים ומגישים מקושט עם עירית קצוצה
תהנו.
פירגה שלום ,
אפשר גם רק חזה עוף בלי נקניקיות נכון ?
קרן
כן קרן,ויש מתכון כזה באתר.
חג שמח
שלום פירגה ,
אפשר לרסק עגבניה …?
תודה
חג שמח
הי קרן
לא יודעת לגבי הטעם. אם את אוהבת,לכי על זה.
ושאלה נוספת …
לצערי נגמרה לי אבקת הבצל …מה אפר במקום ? כפית ציר בשר קנוי יתאים ?
תודה
קרן
קרן הי,
פשוט שימי תבלינים שאת אוהבת.לא חובה להיצמד למתכון שלי.
יצא אחלה …
תודה על המענה המהיר ,
חג שמח
קרן,תודה וחג שמח לכולכם
שלום פירגה
הכנתי היום יצא טעים עם טעם של עוד.
ממליצה מאוד.
רננה ערב טוב,
תודה על ההמלצה הטעימה באהבה.