אם אתם אוהבים בננות כמוני,תתפנקו בלביבות קטנות ומלובבות בטעם בננה.
מצרכים בקערה:
כוס רסק בננות מעוכות במזלג
1/2 כוס קמח רגיל
כף סוכר חום
ביצה שלמה
לערבב ולטגן מ-2 הצדדים במעט שמן
להגיש עם שמנת חמוצה מעורבבת עם קינמון וסוכר חום.
או סירופ מייפל, קרמל ,שוקולד ,סילאן .
שיטת האפייה:
להניח את הלביבות צ פ ו ף על ניר אפיה מ ש ו מ ן . לרסס עליהם שמן ולאפות בחום 175 20 דקות.
להפוך את הלביבות ולרסס שוב במעט שמן . להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות.
תהנו
חדשה אצלך וכבר נהנית ומכינה רשימות מה להכין….
אפשר להשתמש בבננות שכבר הבשילו מאד?
כמה בננות צריך לרסק בשביל להגיע לכמות של כוס?
תודה :lol:
בקר אור
אפשר בבננות רכות מאד ובערך 3-4 בננות
תהנו
ת'אמת, קצת חששתי להכין…
בננות מטוגנות?!?!?!
אבל בסוף התגברתי על החשש, והכנתי.
:eek: :eek: :eek:
יצא טעים!!! :idea:
ועוד משהו –
לי יצא כוס רסק מ-3 בננות.
פייגי את נהדרת ותודה רבה שבאת לעדכן אותנו
הי פירגה, כמו תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך
האמת שהפעם לא היה לי כוח לטגן כחביבות, אז הכנתי כמות כפולה, הוספתי תמצית וניל , קינמון, וקצת אבקת אפייה ותוך חמש דקות הכל היה בתבנית אינגליש קייק, 40 דקות אפייה ויש לחם בננות טעיםםםםםם!
אהבתי גם שאין יותר מידי סוכר ככה שזה שימש כארוחת ערב טעימה לקטנצ׳יק שלי בלי יותר מידי נקיפות מצפון ( העוגה קיבלה מתיקות מהבננות)
תודה
תודה על השיתוף ותהנו מהעוגה.
נוי יפה :lol: :lol:
היי פירגה.
בתור חולת בננות שמחפשת כל הזמן מתכונים חדשים.
זה לגמרי מתכון מנצח
פשוט טעים…עם שמנת חמוצה זה יצא בכלל שילוב טעים במיוחד
בעלי נהנה גם… טרפנו הכל ולא השאנו לקטנה כלום :oops:
תודה
נהדר.
כיף שבחרת להכין אותם.תהנו תתפנקו :lol: