צזיקי מרק יוגורט עם כל מיני תוספות. נפלא ללביבות של חג החנוכה ולכל השנה.
אצלי המרק הופך למטבל בתוספת שמנת חמוצה והסמכה קלה.
נפלא לי להגיש במיוחד ליד לביבות או פשטידות ירק.
בשבועות נהוג להכינו על שולחנינו כתוספת לשלל מעדני הגבינה
כמו סנדויץ' חצילים בגבינה ,או פשטידת קישואים ושמיר עם גבינה
לטקעס ועוד.
המצרכים בקערה:
ליטר יוגורט (4 גביעים)
מלפפון ירוק לא קלוף קצוץ דק
מלפפון חמוץ קצוץ קטנטן
כף עלי שמיר קצוץ או יותר לטעם
1-3 שיני שום כתוש
עלי נענע קצוצים דק
מלח לטעם או להוסיף קיצוצי זיתי קלמטה
מערבבים ומשבחים טעמים
מגישים עם זרזוף שמן זית ועלי נענע טריים
"טיפים"
1. העדפה שלי: יוגורט ביו 3%
2.תוספת של מיכל שמנת חמוצה 9% תשבח מאד את המרק
תהנו
מעולה הכנתיו לארוחת בוקר קלה עם חברות הגשתי בכוסות של שמפניה תודה חמה :lol:
שכחתי לציין שאת הכלי שבו הוגש המרק צזיקי הנחתי בתוך קערה גדולה יותר עם קוביות קרח וזה נשמר מקורר.
ציפי,תודה רבה חמדתי ותמשיכי להכין ולשמח אותי בתגובות כאלה
בוקר אור הכנתיו בשנית וקוצר הצלחה בכל פעם ונשאר לי מעט וטוב לכל השבוע לאכול בבוקר
ציפי,זה ממש מרווה וטעים מאד.תהני