המצרכים וההכנה:
לשמן תבנית עגולה מס' 26
אפשר לשים רק בתחתית התבנית ניר אפיה
לגרר במג'ימיקס
2 תפוחי אדמה קטנים בקליפה האדומה
3 גזרים
2 בטטות די גדולות
3 בצלים אדומים ורגילים קצוצים מטוגנים קלות
להעביר לקערה ולהוסיף:
5 ביצים
כפית דבש
5 כפות ג ד ו ש ו ת שמן קנולה
4 כפות קמח רגיל
1/2 שקית אבקת אפיה
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
להוסיף גם בצל מטוגן
לערבב ביחד ולצקת לתבנית-ליישר
לקישוט: לפזר מעט שומשום ופפריקה מתוקה
לאפות 30 דקות בחום 175
לכסות בניר כסף
להוריד את המעלות ל- 100 ולהמשיך לאפות עוד שעתיים.
תהנו.
גמבה?
נשמע טעים . אבל גמבה.
אבל כתבתי לא חובה….
היי פירגה,מה שלומך?נראה בתמונה שיש במתכון אטריות,אבל ברשימת המרכיבים אין אזכור לאטריות,אז יש או אין?הריי קוגל זה בדרך כלל עם אטריות.שבת שלום ותודה.
הי אבי, אנחנו קוראים לקוגל , קוגל או קיגל….גם כשהוא עשוי מאטריות וגם כשהוא עשוי מתפוח אדמה מגורר.
במקרה הזה הוא עשוי מתפוח אדמה.
בקרוב אחליף תמונה מוצלחת יותר.
שבת שלום עם תודה גדולה
נשמע מצויין. וקיגל מתפוחי אדמה זה עדיין קיגל. או קוגל. אימצתי. תודה
נירה
תודה על החיזוק ;) :lol: שבת שלום
ובלי קשר לקוגל – אימצתי בזמנו את המתכון שלך לקרפלך – ורניקס. נפלא, קל לעבודה ויוצא מצויין. הפך להיות מתכון הבית כי לפני כן לא הכנתי אף פעם כי חששתי מבצקים ולא יודעת איך אמי ז"ל היתה מכינה את הבצק לפירוגי – כך קראו לזה אצלינו – כי מעולם לא שאלתי. המתכון שלך מילא לי את ה"חור" בנושא למרות שיש אלף מתכונים כאלה ואחרים. אז המון תודה.
נירה,אימוץ נהדר למתכון מאמא שחייב להיות הכי הכי טעים מכולם.חהחהחהחהחה.
תודה רבה והמשך עשייה פוריה וטעימה
פירגה יקרה
נקרא מעניין
כל מתכון עם תפוחי אדמה יהיה טעים
זה שזה אפוי ולא מטוגן- אחלה….
ינוסה ואצלי ייקרא פשטידה…כי אצלי קוגל זה רק מאטריות
נהדרת את ומתכוניך תמיד בנשמתי…בבטנינו
חנוכה שמח עם אפייה ולא טיגון. ואת עוזרת בזה
חיבוק חזק
אסתי ממוש,
העיקר שמכינים ושתמיד טעים טעים