d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d79ed799d7a0d799 d79e - לחמניות ביס חמאה - מאפינס

לחמניות ביס חמאה – מאפינס

d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d79ed799d7a0d799 d79e - לחמניות ביס חמאה - מאפינס
20 לחמניות חמאה ביס רכות עדינות וזהבהבות.
מוכנות ומזומנות גם להקפאה והתוצרת רק משתבחת לה.
אחרי חימום בתנור או בטוסטר אובן הפריכות משגעת והלחמניה בפנים נשארת עדינה ונפלאה.
מתאים למרוח כל סוג של גבינה או ריבה .
המלצה להכין מיד כמות כפולה.

המצרכים בקערה :
3/4 3 כוסות קמח רגיל
2 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כף שמרים יבשים
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס מים חמימים
כף סילאן או דבש
לערבב לבלילה דביקה תוך כדי הוספת עוד מים (כחצי כוס) ולכסות בניילונית עד שיתפח כשעתיים –אני אוהבת לפנק את השמרים ולכסות אותם גם בשמיכה.
אחרי כשעתיים הבצק תופח יפה, נותנים אגרוף קטן ומתפיחים שוב שעה.
מכינים בעזרת טיפונת קמח (לקמח היטב את הידיים) 20 לחמניות ביס ומניחים על ניר אפיה במרווחים
יש אפשרות להניח כדורים בגודל ביצה בתוך תבניות מאפינס ולהשאיר להתפחה שלישית
אחרי ההתפחה הבצק ימלא את התבניות .
מברישים ביצה מהולה בכפית סילאן או דבש ומפזרים שומשום
אפיה בחום 180 מעלות 15 דקות בדיוק בתנור שחומם מראש. הלחמניות יוצאות עגולות ויפות
מוציאים על רשת לצינון .

תהנו

18 תגובות על “לחמניות ביס חמאה – מאפינס

  1. פירגה- נראה טעים
    התמונה מראה אותן במנג'טים. האם זה אומר שאת לחמניות הביס את מניחה לאפיה בתוכם?

    • שניצל היייייייייייייייייייייי
      במנג'טים האדומים שלי המומלצים אני מכינה אותם.
      יפיופים. smile

  2. בעלי ביקש לומר לך שהטעם של הלחמניות האילו הם כמו הטעם של הבעבע העירקי! כמו שציינתי שוב ישר כוח!!!! מתכונים שיוצאים תמיד מעולים וקלים להכנה. smile

    • אילניתי,תודה לבעלך. שתמשיכי להנות את בני ביתך המקסימים.
      תודה על השיתוף smile

  3. בוקר טוב פירגה
    נראה מעולה, רוצה להכין היום. יש לי שמרים טריים בגרגרים של שמרית. איך עושים את ההמרה בין שמרים יבשים לשמרים בגרגרים ?
    תודה

  4. נראה משגע אבל מפאת חוסר זמן אני מחפשת מתכון ללחמניות טעימות בלי צורך להמתין להתפחה.
    יש לך מתכון כזה?
    מודה לך מראש ואני חייבת לציין שהכנתי מהאתר שלך הרבה דברים טובים ותמיד יצא מוצלח smile

    • יונה יקרה תודה רבה .נפלא לשמוע ומרגיש לי טוב. תודההההההה smile

      כיון ששום לחמניה לא תצא לך טעימה בלי התפחה הרי לך הצעה מועילה ומיידית.

      חממי מספר שניות את התנור בחום 100 מעלות סגרי את החימום ואת הדלת.
      כשהתנור יהיה פושר וטיפה חמים, שימי את הבצק והוא יתפח לך בצ'יק.

      בהצלחה smile

  5. פירגה בוקר טוב
    מחפש מתכון ללחמניות רגילות .. לכל שימוש !
    לא יודע אם המתכון הזה מתאים למה שאני מחפש אם יש אחר אשמח אם תכווני אותי
    חוצמזה במתכון כאן לא הבנתי שאת אומרת : כף סילאן או דבש
    לערבב עם עוד קצת פחות מ-3/4 כוס מים מהברז לבלילה דביקה

    הכוונה היא לערבב כף דבש או סילאן עם 3/4 כוס מים ולהוסיף לשאר המצרכים ?

    תודה מראש

  6. נראה מתכון משגע. לא מסתדרת עם המדידות אפשר מתכון עם 1 קג קמח
    תודהה

  7. היי פירגה
    האם אפשר לשים חלב במקום המים? אני רוצה שזה יהיה מזונות….
    אשמח לתגובתך
    הדס

להגיב על ליאת לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *